ves.lucian.zabrani scrie:capacele mai inalte sau podisoarele ???
![]()
![]()
cristi_vidican scrie:ves.lucian.zabrani scrie:capacele mai inalte sau podisoarele ???
![]()
![]()
Podișoare? Ce-s alea? N-am mai folosit de ani de zile![]()
În varianta mea ar fi: cuib, folie găurită, flacon peste folie, apoi capacul care ascunde flaconul. Podișorul nu-și are locul
ves.lucian.zabrani scrie:azi m-am jucat cu o sticla de 2 litri la care am dat o gaura de 2mm in punctul in care am insemnat cu un marker negru !!!
sticla nu am umplut-o full , ca sa o pot " strange " putin sa fac un pic de vid !!!
( si la nutritori am vazut asta ) !!!
pe orizontala eu zic ca ar merge cu sirop 2 la 1 , pentru ca cu apa a functionat !!!
sticla este patratoasa , 2 litri este suficient pentru stimulare , si spre deosebire de borcan , pentru care trebuie sa scot 3 rame din corpul unde vreau sa-l introduc , are nevoie de spatiu ocupat de doar 2 rame !!!
gaura facuta la mijloc , ca sa " pice " intre cele 2 rame !!!
pana acum am observat ca un borcan de 720ml care are in capac 1 gaura de 2mm un stup bun il goleste in 2 , 3 zile !!!
siropul 2 la 1 se acreste mai greu decat cel 1 la 1 !!!
ce ziceti , dragii mei ???
![]()
![]()
almasel scrie:Banuiesc ca in capac ai polistiren, nu? Am vazut asa ceva la un amic de-al meu si este ok, doar ca la mine nu se potriveste datorita faptului ca 99% din lazi au fundul plin...
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 57 vizitatori