- imi place apicultura pt ca e un domeniu unde nu poate veni ''unu''( pe langa subiect , inteleg eu ) cu 1000 de coco si sa faca apicultura . Sper ca am inteles bine = oricum imi place abordarea .
Anul acesta a pus neuronul la treaba , acolo unde este ,iar in cresterea de matci mai abitir .
La mine in curte :
-cand sa bag bigudiurile = CIUCIU , toate rase + o piticanie vioaie(starter si finisor in una ) ;
-fiind zgarca am ales finisori fam mai slabe (adica matci cu probleme )+ ploaie (incercati muntele
- o serie ,30% ,trantorite = ploaie dulce ploaie - la anul imi iau insula .
-ploua ,vine viitura , mut roii in stanga , dupa 3 ore da soarele ii inchid , dupa alte 30 min ploua iar si iar si-i mut ca acum e balta ; ii cobor in sat ...,..., ajung acasa dupa 7 mutari in trei zile = din 15 s-au pierdut 8 matci ( doua au o culoare imposibila restul sunt galbene ca mamele )
-stupina fiind cu foamea in glanda am hranit cu punga = toate botcile incastrate in faguri - si nu sunt finisori pricopsiti =niste umbre
-lastuni, alte pasarisme, gramada ... matci ecluzionate lipsa la apel ..
.................................................................................
Anul acesta , ''neuronal'' , mi-a placut , financiar m-a distrus...; fotbalul e pe goluri , apicultura pe tone = restul sunt povesti .