Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Ce ati face daca ati mai avea o zi de trait?

Mesajde cantemir » 16 Aug 2014, 17:44

Mircea_63 scrie: (Burta este de la bere.)

Stii ca nu te contrazic (decat pe forum)!
Sa fie burta de la Timisoreana? Sau s-o dau pe Ursus?...
Spune repede, ca mai am doar o singura zi!... si "mor" de sete si de curiozitate! :D

Deci, dupa parerea ta, Ana n-are mere! Fie cum zici!
Da' de ce? Ca din propozitie, pare fata buna!
cantemir

Mesajde Mircea_63 » 16 Aug 2014, 19:12

cantemir scrie:
Mircea_63 scrie: (Burta este de la bere.)

Stii ca nu te contrazic (decat pe forum)!
Sa fie burta de la Timisoreana? Sau s-o dau pe Ursus?...
Spune repede, ca mai am doar o singura zi!... si "mor" de sete si de curiozitate! :D

Deci, dupa parerea ta, Ana n-are mere! Fie cum zici!
Da' de ce? Ca din propozitie, pare fata buna!

Parca Timisoareana nu mai e cea fost. Oricum, daca e rece...e buna.

Ana??? Pai Eva are mere. Rebusistii stiu. :D Ana e mica, abia in clasa I-a. ;)
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde irina » 20 Aug 2014, 15:12

[quote="Mircea_63"
Ana n-are mere. [/quote]

Propozitia asta mi-a amintit de o intamplare petrecuta cu ceva ani in urma,cand baiatul meu era in clasa I.Lipseste intr-o zi de la scoala.Ca sa faca tema, sun un coleg de serviciu ( baiatul lui –coleg de clasa cu al meu).
Si incep eu sa scriu ce-mi dicteaza colegul in telefon :

Ana are mere.
.................
Ion are un ou ?
Nu, Ion are doua oua.

Copilul transcrie in caiet propozitiile si gata tema.A doua zi, jale mare cand s-a intors de la scoala.Ultima propozitie nu aparea decat in caietul lui.Si caietul era la…….corectat, la Domnu’.Ma uit peste propozitiile scrise de mine si......nu pot sa cred ! Il sun pe colegul binevoitor si-l intreb ce e cu….ultima propozitie.Se pune pe ras si rade,rade si nu-i vine sa creada ca eu am scris si propozitia asta.Nici mie !
A doua zi a trebuit sa merg la scoala sa-i explic Domnului de ce tema noastra e …..mai complexa !

Mircea,sa nu-l invoci pe......Vasilica :lol: ca chiar ma supar!
irina

Mesajde cantemir » 20 Aug 2014, 15:39

irina scrie:Ion are un ou ?
Nu, Ion are doua oua.!
...Mircea,sa nu-l invoci pe......Vasilica :lol: ca chiar ma supar!

Nu te supara!
Mircea-i baiat bun! ...Normal, doar am invatat dupa acelasi Abecedar!
Doar ca si el, ca si mine, am petrecut vreo 45 de ani intrebandu-ne de Ana: are sau ba?

Acu, zi-ne de Vasilica... si de Ion (ca p-astia nu-i stiam)! Da' mai ales de Ion!
Da'mai bine tot de Ana! :D
cantemir

Mesajde irina » 20 Aug 2014, 15:42

cantemir scrie:Da'mai bine tot de Ana! :D

:lol:
Pai ...eu cu Ion am avut probleme, nu cu Ana!
irina

Mesajde Florin Dobre » 20 Aug 2014, 15:57

irina scrie:lol:
Pai ...eu cu Ion am avut probleme, nu cu Ana!

Domnu' Ion c-un ou. :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde modigliani » 20 Aug 2014, 17:00

irina scrie:A doua zi a trebuit sa merg la scoala sa-i explic Domnului de ce tema noastra e …..mai complexa !

Love you , sis ! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Foarte "complex" ca de la unu' sa ajungi la doua !
modigliani

Mesajde Mircea_63 » 20 Aug 2014, 20:15

Mai, voi numa` de prostii sunteti buni. Poate ma stricati si pe mine, om serios. :?

Dar ce-i cu Vasilica din Abecedar? Ca eu abia imi amintesc la litera Vî, varianta:
-Vî, joavină Vî, iar la litera Ţî:
- Ţine Niţă ţapul bine. Ţî, ţap ţî. Asta m-a amuzat mereu, intr-un mod sau printr-un tainic mecanism.

Despre ingineri sunt bancuri destule, de la asemanarea cu un caine lup care are aceeasi privire inteligenta cu a unui inginer, dar niciunul nu se poate exprima, pana la inginerul care la betie minte si se da mare cum ca ar fi macelar (banc cu tenta politica pe vremea raposatului, cand erai cineva sa fii macelar.)
Insa umor intr-o litera, nu e de ici de colo, orice s-ar spune despre ingineri.

Astfel: la un curs de mate, proful tranteste niste chestii pe tabla si amabil cere o litera. Era de asteptat un a, b, c, x, y,z etc dintre cele uzitate in matematici. O voce spune: Ţî, si intreg amfiteatrul izbucneste in ras.
Sa mai spuneti ca inginerii n-au umor. Cine ar mai gasit ceva amuzant in atat lucru?

Si va mai spun una, apoi gata: tot in matematici era frecventa "fie un alfa care poate fi oricat de mic". Adica unul infinitezimal.
Apare bancul acela cu cei mai mica si mai mica decat aia de furnica? Umanistii, isteti, raspundeau ca aia de furnicoi.
In schimb inginerii...
-Alfa, care poate fi oricat de mic. :lol:

Cand poti rade din asa ceva, poti rade din orice. Daca vedeti unul care rade aiurea in tramvai, nu uitati ca probabil e vre-un inginer. :roll:

Deci... ce-i cu Vasilica? :D
Mircea_63

Mesajde cantemir » 20 Aug 2014, 21:10

Mircea_63 scrie:Mai, voi numa` de prostii sunteti buni. Poate ma stricati si pe mine, om serios. :? :D

Cine sefu, noi ???
In noi poti avea incredere maxima: cand zicem o vorba, vorba ramane!

Ma gandeam, ca daca doar maine... nu-i poimaine, poate aflam raspunsuri noi la intrebari vechi...! :D

P.S. La asta cu Nitza si cu tapul lui, am lipsit. Oreion, cred! Sau amigdalita ??? :?
cantemir

Mesajde modigliani » 20 Aug 2014, 22:16

Aveai pojar , mah , la lectia cu Ţî ! Adu-ti , dracului , aminte !

Anyway , nu degeaba te iubesc io !
modigliani

Mesajde mircea.costache » 27 Aug 2014, 20:18

Buna Seara.
Lectura zilei Citez: "Adevărul despre Ebola, Monsanto, Bill & Melinda Gates Foundation și Fundația Soros"

MARIA DIANA POPESCU

Se minte cu neruşinare!

Pe principiul, „ban la ban şi păduche la păduche”, Bruxelles-ul susţine ca fiind indispensabilă o creştere a salariilor în Germania, „pentru ca ţara să-şi poată ajuta vecinii europeni rămaşi în urmă”, a afirmat, impresionat de „sărăcia” nemţilor, Laszlo Andor, comisarul european pentru ocuparea forţei de muncă, afaceri sociale şi incluziune, relatează A.F.P. Cîtă demagogie! Potrivit acestei declaraţii tîmpe, înseamnă că germanii, atunci cînd îşi vor ridica salariile mărite vor da buzna în ţările europene cu cele mai mici venituri şi vor împărţi, aşa la întîmplare, pe stradă, procentul rezultat din majorări. Laszlo Baci, la salariile românilor care reprezintă o cîtime din salariile germanilor de ce nu te-ai gîndit matale? Pe fondul războaielor şi al crizei care au răvăşit complet omenirea, puterile lumii îşi trag spuza pe turta lor, călcînd pe cadavre şi oferind în schimb, ca supliment de viteză indispensabil decimării populaţiei sărace, şocuri şi experimente periculoase, precum teribilul virus Ebola, despre care se minte cu neruşinare acută că ar fi originar din Africa.

„Ebola este o operațiune de propagandă, în scopul de a induce frica”

Cu un an în urmă scriam în editorialul „Programul rabla pentru politicieni, bancheri şi imperii” că o fiolă cu un virus nou, numit Guanarito, a dispărut din laboratorul de cercetareGalveston National Laboratory, din oraşul Galveston, Texas. Anunţul fusese făcut de canalul de televiziune U.S.A. Today. Laboratorul, estimat la 174 de milioane de dolari, aparţine Universităţii din Texas, este dotat cu mijloacele necesare care îi asigură un nivel ridicat de securitate, astfel acolo se poate lucra cu unele dintre cele mai periculoase virusuri. Se pare că virusul mortal pentru om a ajuns pe mîna unor descreieraţi şi este folosit pe post de bombă biologică. Scott Weaver, şeful laboratorului declarase atunci că dispariţia fiolei dintr-o cameră frigorifică încuiată a fost descoperită în timpul unui control de rutină. Pe naiba, fiola a fost moşită în acel laborator ca să fie încredinţată stăpînului pentru utilizare în scopuri criminale: mărirea profitului marilor concerne farmaceutice, concomitent cu practicarea eugeniei la nivel planetar, pe banii celor ce urmează să moară. Tonele de vaccin gata ambalate nu pot aştepta la infinit nevîndute în magaziile acestora. Reporterul de investigaţii Jon Rappoport relata în Infowars: „Ebola este o operațiune de propagandă, în scopul de a invoca frica. Producerea fricii este un element standard în exercitarea controlului de sus în jos asupra populației. Când oamenii se tem, sunt obedienţi, sunt ascultători faţă de autoritate. Şi asta e ordinea de zi.”

Medicii militari americani au fost interesaţi încă din anii ’70 de Ebola, ca potenţială armă biologică

Propaganda despre care vorbeşte reporterul de investigaţii Jon Rapport este de fapt un război „bio-psihologic”, un război informaţional, care se reflectă în cifrele oficiale ale morţilor date publicităţii şi în limbajul apocaliptic al mass-media subordonată intereselor aceloraşi păpuşari. Dr. Ben Neuman, într-un interviu pentru Bloomberg News, a recunoscut că virusul Ebola nu este motiv de panică, ci o justificare pentru ca industria farmaceutică să poată pune pe piaţă pentru „cobai” nu un singur „leac” cu dus şi întors, ci un complex de medicamente cu dedicaţie, pe care guvernele ţărilor sărace vor fi obligate să dea grămezi de bani. Publicaţia Navy Times scrie că medicii militari americani au fost interesaţi încă din anii ’70 de Ebola, ca potenţială armă biologică. Search NewsGlobal îşi pune următoare întrebare: „Din ce motive Centrul de Control şi Prevenirea Bolilor (C.D.C.) este proprietarul unui patent pentru o anumită radăcină de virus Ebola, cunoscut ca EboBun, numărul de inregistrare a patentului, CA2741523A1 fiind premiat în 2010. Poate ne spune Obama de ce există Ebola şi de ce C.D.C, parte a guvernului american, are în proprietate acest patent ca singur organism abilitat?” Dacă veţi viziona pe YouToube filmul „În minciuni avem încredere”[1] veţi găsi mărturii grăitoare cu privirea la faptul că SIDA, Ebola şi, adaug, gripele aviară, porcină, mexicană et caetera au fost create în laboratoarele americane, ca potenţiale arme biologice.

Un laborator de arme biologice deţinut de miliardarii George Sörös” şi Bill şi Melinda Gates

Mai departe scrie „Search NewsGlobal” că Ebola pare să fi venit de la un nucleu care are în centrul său un laborator de arme biologice deţinut de miliardarii George Sörös” şi Bill şi Melinda Gates. Monsanto care deţine Tekmira Pharmaceuticals a dezvoltat un vaccin Ebola, care a fost testat pe oameni cu rezultate pozitive. Cu toate acestea, a fost pus în aşteptare de „Monsanto” şi „F.D.A”, ceea ce a dus la un protest al medicilor care cer ca interdicţia să fie ridicată. De cînd recrudescenţa Ebola s-a intensificat în Africa de Vest acţiunile „Tekmira Pharmaceuticals” au crescut brusc iar investitorii se aşteaptă ca vaccinul să fie reexaminat şi eliberat pe piaţă”. C.D.C. al SUA susţine că virusul Ebola s-a răspîndit din cauza lipsei de igienă din spitalele din Africa. „Search NewsGlobal” mai consemnează că nu poate fi o coincidenţă faptul că un laborator de bio-război într-un spital din Sierra Leone are o lungă listă de investitori celebri printre care şi cunoscuţii miliardari eugenişti George Sörös, Bill și Melinda Gates. „Spitalul Guvernamental Kenema din Sierra Leone, de unde a reizbucnit Ebola, găzduieşte un nivel al S.U.A. de biosecuritate[2], într-un laborator de cercetare în arme biologice cu link-uri către Bill şi Melinda Gates Foundation şi Fundația Sörös. Acolo, oamenii de ştiinţă în bio-apărare ai S.U.A. au lucrat zeci de ani pe febre virale, cum ar fi Ebola. Intuind că lucrătorii din domeniul sănătăţii au folosit Ebola ca pe un truc pentru a ucide oameni şi a colecta părţi ale corpului lor şi bazîndu-se pe declaraţiile unei asistente, care ulterior, conform unei obişnuite practici represive a fost declarată bolnavă mintal, localnicii au aruncat cu pietre în spital şi în secţia de poliţie. „Între timp, acest laborator de bio-arme din Sierra Leone este în curs rapid de a fi închis, pentru a se evita investigaţiile poliţiei. Multi-miliardarul George Sörös, apropiat al preşedintelui din Sierra Leone, este un investitor de frunte în aşa-numitul triunghi al Bermudelor Ebola din Sierra Leone, Liberia şi Guineea”

Si atunci de ce sa mai avem doar o zi de trait ????????????? Pentru ca zic astia ?????????????? HM.

Cu respect pentru viata.
Unii sunt prea CREDINCIOSI ca sa priceapa,altii prea PACATOSI sa inteleaga.Noi cum trebuie sa fim?
Ceea ce este SEMANAT nu incolteste intotdeauna,dar ceea ce INCOLTESTE a fost intotdeauna SEMANAT.
Nimic nu este intimplator.Nimic fara DUMNEZEU!
mircea.costache

Mesajde Mircea_63 » 27 Aug 2014, 23:28

cornelioandanciu scrie:M-am gandit bine! Daca as sti ca mai am doar o zi de trait , as trage o betie..... Sa i se duca vestea.Carciumarului i-as spune bineinteles sa treaca in cont! :lol: Ce tzeapa i-as mai trage!

Coroborat cu sfatul: traieste-ti viata ca si cand fiecare zi este ultima...ar insemna sa traiesti intr-o permanenta betie.

Garson! Una mica, te rog. :lol:
Mircea_63

Mesajde irina » 28 Aug 2014, 19:09

cantemir scrie:
Mircea_63 scrie:Mai, voi numa` de prostii sunteti buni. Poate ma stricati si pe mine, om serios. :? :D

Cine sefu, noi ???
In noi poti avea incredere maxima: cand zicem o vorba, vorba ramane!

Promitem sa incercam macar! Sa nu te stricam :lol: .Sa recapitulam, sa nu uitam: esti serios si ( ghinion,parca asa ai spus ) casatorit ( trecut,prezent si viitor).Am omis ceva?
Dar cred ca si tu ne-ai putea ajuta.Daca ai repeta alaturi de noi.Ca noi om uita n-om uita....dar ai mare grija sa nu uiti tu :lol: Se spune ca de ce ti-e frica ....nu scapi! Dar daca ma gandesc la titlul topicului......zic ca n-ar fi chiar.......sfarsitul lumii :lol:
irina

Mesajde ignatov andrei » 29 Dec 2014, 03:10

As, muri... a doua zi !!!
HA...
ignatov andrei

Mesajde popescu eugen » 16 Apr 2015, 17:04

Pe langa ce ai face cred ca esti conditionat si de ceea ce ai putea sa faci.Eu sunt in situatia in care ma indrept spre ziua aceea dar sincer e greu sa-ti dai seama cam ce te-ar multumi in ultima zi a vietii.Cred ca oricate idei ar avea oricine despre ultima zi nu isi da seama pana in acel moment ce ar conta ca sa nu traiesti acea ultima zi mai rau decat prima zi din nefiinta.Sunt f bolnav si as putea spune ca imi doresc sa fac sex,sau sa merg cu un Harley,sa sar cu parasuta,sa impusc niste politicieni pt ca sunt bolnav din cauza sistemului de kk.In realitate stii ce facem in ultima zi?Vrem sa ne fie aproape cei pe care-i iubim.
popescu eugen

Mesajde paul » 16 Apr 2015, 17:26

popescu eugen scrie:Sunt f bolnav si as putea spune ca imi doresc sa fac sex,

Cu toata consideratia, dar, nu cred ca sunteti foarte bolnav, din moment ce spuneti ca va doriti sa faceti sex !!! :o Eu am fost atins de-o gripa rebela saptamanile din urma si puteau sa danseze zanele la bara ca ... nu se mai trezea nici o picatura de dorinta ! 8-)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE