Salutare dragi colegi incepatori, multa stima profesorilor in apicultura.
Ma numesc Rusu Andrei si impreuna cu 2 prieteni, Hamati Rami si Banar Bogdan ne-am hotarat sa cumparam stupi si sa ne mai "clatim" ochii cel putin o data pe saptamana cu aceste vietuitoare deosebite, dupa 10 12 ore de munca tintuiti in scaun e binevenita aceasta activitate.
Varsta : 30
Ocupatia: ingineri civilisti.
Acum 2 luni ne-am cumparat 10 stupi, dupa ce inainte am citit abc ul in apicultura, vatra e undeva la Tg. Frumos, intr-o gradina cu potential melifer destul de mare dupa parerea mea- exista salcami cam jumatate de ha, tei prin diferite curti pe o raza de 2 km,culturi de floarea soarelui 5-10 ha la o distanta de maxim 3 km de stupina, nu este rapita, in rest fanete si pomi fructiferi.(ce spuneti e ok zona?)
Voi reveni cu poze si filmulete din modesta noastra stupina, momentan am vrut doar sa va salut si sa fac prezentarile.Sper ca voi gasi bunavointa profesorilor de a ne raspunde la viitoare intrebari mai mult sau mai putin relevante sau penibile, dar cu multa rabdare, munca, mustrari si rigle la palma vom indura si vom invata:).
Va spunem prezent si va salutam cu drag de la Iasi.