Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: O ULTIMĂ SOMAȚIE

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 12 Apr 2011, 14:13

- Bee Happy !

- Cât mai durează dom'le până te gândești tu să-ți transferi pamfletele aici ? Vrei să văduvești tinerele generații de apicultori de informația care li se cuvine ? Păi nu s-a furat și s-a distrus destul în țara asta din cauza unei neglijente nepăsări ?
Ți le-aș fi transferat eu dar nu îmi permite Legea Drepturilor de Autor 8-) ;)
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Re: AVIZ AMATORILOR

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 12 Apr 2011, 14:24

- ioanpuiu! fotoklipa! (nu că ați fi amatori)...

- Unde sunteți dom'le ? Hai mă băieți mă, mai cu talent, că se închide la nonstop. Acuși dispare primăvara și voi înca nu v-ați apucat de transvazat ceea ce ați postat pe Pamfletele de dincolo...Dacă mai durează mult o iau ca pe ceva personal (și tare nu aș vrea, că-mi sunteți simpatici). Am să vă bântui până și în...visurile erotice... 8-) :twisted:
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Re: PAMFLETE din BRUXEL

Mesajde echo » 12 Apr 2011, 16:33

bai ca ma chinuii pana am aflat ca sub butonu' ala cu replayu prost e de fapt "raspunde"... ca nu'l gaseam... da' n-are nimic, ca invatam...

Asta e unul dintre putinele cazuri cand imi place cand Lupu' isi schimba cojocu' da naraaaavuu ba' !!! Asa Lupule, sa ne traiesti si sa ne faci si pe noi sa ne mai radem.. ca ne place.. de! si pe urma ne rupem in bulane la sectiunea de baterfild si iar ne radem pe aici ...

venisem chitit sa te jupoi, da' pana sa ma dumiresc eu ce-i cu butonu' ala de reply prost mi-a trecut si acu scriu reply bun.

Fii atent, sa vezi ce s-a intamplat, da' sa nu mai spui la nime'

Acu ceva vreme, stateam la gura tevii ce o intindem prin stepa kazakha mai ceva ca italienii macaronu'n tava, impreuna cu niste frati rusnaci si discutam de una alta... in fata unui radiator deschis..

Dand-o pe apicultura, dupa luuuungi discutii contradictorii, am fost nevoit sa ma aplec in fata evidentei suprematii apicole rusnace si sa recunosc deschis si cu mana pe montirovka ca intradevar, au dreptate pana la urma (ei rusnacii adica) , in Romania nu s-a obtinut niciodata mai mult de 300 kg de miere pe stup si ca matcile noastre oricat ar trage unii de ele prin boscheti, mai mult de 15-20 rame pe zi nu reusesc sa oua, si polenu' e micutz, asa... ca la un pepene mai sclofecit, ca intradevar ale lu' Janese fac si oua rosii de Paste, dar alea le fac pe linie de Partid si se vede clar gena pro-sovietica... ma rog.. de-ale noastre.. Singur fiind m-au facut varza pe portativ apicol...

Si le mai zic eu ca e unu' Volku care se joaca 'nu pakadi" cu albinele. Aia .. nu .. ca nu ie.. ca o fi... Ma! zic, stati ashe, ca asta sigur e la capu' tevii, ia striga unu' la el. Baga soferachele capu' pe teava si striga "Luuuuuupulee!!!!"

Noroc ca aveam casca in cap, ca imi rupeam picioru de draci cand am auzit raspunsu'!!!! Mintea mea in gandu' ei, ce si-a zis " ma poate nu am auzit io' bine, desi a zis de 3 ori...!!!!" Si, ecolog fiind, ma mananca lichenii 'n curte sa ii zic aluia, Mai striga ma odata: LUUUUUUUPULEEE !!!!

M-AM ENERVAT!! (da'mi si placea ca i-am pus pe toti sa strige.. de cate 3 ori) . :lol:
Fratii omului, adica rusnacii, incercau cum ca sa dreaga busuiocu, "ce te enervasi ba asa, ca ie de la ecou' "

Baaaaa, zic, voi sunteti prosti?? Pai Echo sunt eu , care alt ecou?? Voi ati baut toata vodka Etilenskaya din radiator?? pai singuri ma??

Fiti atenti cum facem - Pchilo-Volkov mi-a zis mie mai demult ca ma asteapta la cotitura, adica la robinet. Ia stati voi aici la capu' tevii si strigati la el tare - LUUUUPULEE la fiecare 5 minute si el sa va dea cu ... raspunsu' iar eu ma duc sa il iau prin invaluire si sa ii pun pasta de dinti pe robinet !!!!!

Cam asta era.... bine ca nu m-am prins la repezeala cu e cu butonu' ala ca cine stie ce ecouri iti scriam ...

Asa Lupule, acum, ca intre timp mi-a trecut si ca stiu ca e greu departe de casa, vreau sa recunosti aici doar de fata cu mine daca tu erai ala care le raspundea rusilor de la capu' tevii??

Hai arata aici deschis, ca sa vedem daca ai laba alba (de la pasta de dinti) :shock:

Sh'am incalecat po' sha si la priiiiins pe Lup ashaaaaaaa : :? :oops: :shock:

echou... chou... hou hou hou
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Re: DE PE ȚEAVĂ ADUNATE

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 12 Apr 2011, 17:55

- Echo!...cho...ho..o

- Băi Echo, da' tu ești cremenal penal dom'le. Păi cum ți-ai permis tu cu de la sine putere să ne văduvești atâta timp de talentu ăsta, ha ? Păcat că s-a desființat Tribunalul de la Nurnberg, că aveam pe mâna cui să te dau. Acu' nu pot să te dau decât pe mâna...Obștii Stuparilor (care o fi aia ?).

- Da mă Echo, recunosc cât se poate de deschis la nasturi, că eu am fost ăla de le-a răspuns la rușii care îmi suflau-n țeavă șoapte fierbinți de la gura stepei. Recunosc și faptul că sunt alb în labă, dar nu de la pasta aia de dinți cu aromă de vodcă (explică-le la ruși că pasta se pune mai întâi pe periuța de dinți, nu pe dinți direct, că prinde alte mirosuri). Sunt alb în labă fiindcă am încărunțit de când o frec pe aici prin Occident.

Lasă apicultura BALȘOI că nu e de noi.

În altă ordine de idei, dacă-n curte mănâncă lichenii, dă cu DTT !

Lui Janese și eu aș vrea să-i fac oule roșii de Paști, dar nu știu dacă reușesc să îl prind până atunci...Că el se rupe în bulane NUMAI la BATTLEFIELD (bătălie cu fildeș), pe câmpul unde i se ușurează câinele când are nosemoză ( câmp de tăvăleală pisică ). Și când simte că începe să-i cedeze pisicu o strigă pe Ailime. Ca să își schimbe poza...

Nu-i mai pune pe ruși să mă strige că de frica lor am fugit din țară și vreau ca înainte de a mă întoarce să am cetățenie dublă (belgiano-română). Că...nu se știe niciodată, și e bine să fi prudent ( să folosești pastă de dinți PRUDENT, cu aromă de prune).

- Pupe! (cică pe forumu ăsta se dă rotund că e...Guist, da' tot PUPE rămâne), ia vezi de pretenu tău, că e cam ... dus de acasă și uită de unde a plecat...de nu prea scrie pe aici cum are obligația...

PS. Mi-ai făcut o reală surpriză (mai vreau).

Te saLU' 8-) ;) :D
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Bee Happy » 12 Apr 2011, 22:28

LUPU' ALBINELOR scrie:- Bee Happy !

- Cât mai durează dom'le până te gândești tu să-ți transferi pamfletele aici ? Vrei să văduvești tinerele generații de apicultori de informația care li se cuvine ? Păi nu s-a furat și s-a distrus destul în țara asta din cauza unei neglijente nepăsări ?
Ți le-aș fi transferat eu dar nu îmi permite Legea Drepturilor de Autor 8-) ;)

Am crezut ca am transferat tot ce era demn de transferat. Mai fac o verificare de rutina, pe forumul cu rugina. Daca in trei zile (adica pana la paste :P ) nu transfer nimic, iti cedez dreptul de folosinta a drepturilor de autor. 8-)
Drumul spre succes, este tot timpul in constructie.
Bee Happy

Mesajde Bee Happy » 12 Apr 2011, 23:03

Avertisment prietenesc pentru Echo:

Daca vrei sa scri pamflete
Si sa vinzi si varojete,
De-ti vrei toti asii pe masa
In comertul tau cu plasa,
De vrei papa-n farfurie,
Vin' degraba si te-nscrie,
Pe lista de protejati,
Ce-s cu Lupu' inhaitati.
Taxa nici nu-i foarte mare,
Doar un miel de fiecare
Articol apicol ce-l vinzi.
De vrei craciunul sa il prinzi,
Nu intarzia cu plata,
Ca-i pui la lup pe creier pata,
De-ti vei primi pamfletizarea
Si abia apoi resuscitarea.

Semneaza recuperator secret:

Balsoi Racketel :mrgreen: :D :mrgreen: :D :mrgreen:
Drumul spre succes, este tot timpul in constructie.
Bee Happy

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 13 Apr 2011, 00:16

Bee Happy scrie:
Am crezut ca am transferat tot ce era demn de transferat. Mai fac o verificare de rutina, pe forumul cu rugina. Daca in trei zile (adica pana la paste :P ) nu transfer nimic, iti cedez dreptul de folosinta a drepturilor de autor. 8-)

- Mea pulpa ! zise LUPU' (și mai luă o mușcătură ). Uitasem că le-ai transferat deja. Dar consideră 'critica' ca pe o simulare pt viitor (în cazurile în care nu vei fi promt ). :D

Trage-i o baladă și lui Janese, că pe ăsta trebuie să îl învăluim prin încolțire ( e alunecos ca un pește și e greu de mânuit ) 8-) :lol:
LUPU' ALBINELOR

Mesajde echo » 13 Apr 2011, 09:48

Bee Happy scrie:Avertisment prietenesc pentru Echo:

Taxa nici nu-i foarte mare,
Doar un miel de fiecare

Sa-i dau mielu' meu lu Lupu?? NICIODATA !! :lol:

poate un.. nu zayetz, nu pakady???

si tu ce mai vrei bre Lupeo, ...da' un' sa mai scriu? ca pana si pentru astea a trebuit sa ma scurm adanc in preputzul gandirii...

Atat scria pe cornetu' ala de samanta, atat am copiat si 'io...

Da' lasa ca am aici un buldozeristo-lopatar , Vova Putin si il iau la intrebari de inspiratie, ca pana acu' am refuzat sa inspir cand el transpira...
In mod sigur gasesc eu ceva inspiratie la el, ca e renumit pentru asta. Puternic adept al principiului Bacoviano - Marxist cum ca orice shut in c*r e un pas inainte, ajuta asta pe oricine: ba cu o cheie in dinti cand subiectul da clare semne de lipsa de fier in sange, ba cu parinteasca palma dupa ceafa de marimea lopetii inima lu' Stalin cand se mai ineaca cate unu' vazandu-l aparut pe interval pe Vova Putin..

Vova Putin ii ziceau de mic, la el in sat, ca mic fiind, da' mare'n sfat, toti ziceau, "Baaaa, cand creste asta si.. v-o va da asta putzin pa dupa ceafa.. ati dat de dracu" si asa i-a ramas numele in perspectiva promisiunilor viitoare cum ca "v-o va..." vede el ce, da' chiar si asa ... cate .. Putzin

Acu' o da la'ntors, ca mai usor cu lopatatu'..., cum ca el nu mai e tovarishci, ci doar komarad, si chiar si ala doar cateodata ca nu ii mai prieste la stomac.. . Ca l-o pus pe altu'n locu lui la lopatat, da' jurnalistii nemernici tot au descoperit deshtu lui in curu aluia si etc...

Horosho!!! hai ca va las ca-mi da petrolu'n clocot, se revarsa si e lipicios si mai negru decat e Lupe'n ceru gurii.. (ca de laba ne-am lamurit.. ) :roll: ;)
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!
echo

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 13 Apr 2011, 10:33

echo scrie:

Sa-i dau mielu' meu lu Lupu?? NICIODATA !! :lol: poate un.. nu zayetz, nu pakady???

si tu ce mai vrei bre Lupeo, ...da' un' sa mai scriu? ca pana si pentru astea a trebuit sa ma scurm adanc in preputzul gandirii...

Atat scria pe cornetu' ala de samanta, atat am copiat si 'io...

- Echo !

Tu ești în țară sau scrii de pe YouTube-ul rusesc ? Pt că dacă ai avut acces la net și când ai fost plecat dar nu ai scris pe PAMFLETE, se cheamă 'neglijență în serviciu' și se pedepsește aspru (cu șmirghel abraziv).

Nu îmi trebuie mielu tău. Adu-mi o vulpe polară siberiană (că mai am una de Sebeș-Alba) și vreau să-i fac la nevastă-mea niște botoșei de Botoșani, îmblăniți. Din vulpea autohtonă o să îi fac dreptul, că fiind roșie îl observă mai ușor și nu o să îi mai ia invers.

Când nu ai inspirație mai pune și tu mâna pe câte o carte și...mai fă niște cornete 8-) ;) :D
LUPU' ALBINELOR

Mesajde echo » 13 Apr 2011, 11:07

nu's in tara, scriu de pe theirs'tube

recunosc ca sunt.. nevinovat... :cry:

totusi nedorind sa stric spiritul tovarasesc, mi-am facut autocritica si m-am sters cu smirgel-ul ala abraziv asa cum mi-ai zis. Acu' ce fac cu el?? Ti-l trimit inapoi??

Mai sa stii ca vulpi n'avem pacilea, da te rezolv cu ceva blana de pinguini de polu' nord sau un urs antarctic.... pinguinu' il belesc instantaneu ca sunt obisnuit , e treaba frecventa, da' cu ursu o sa fie mai greu ca bea mult pana il pun jos, are antrenament...

Nu ma bag in hora ca nu stiu sa joc, cand e vorba de dans am doua picioare de lemn si unul de iepure (breloc la chei sa aduca noroc), cat despre scris... mie imi e si frica..
Nu am scris in viata meau vre-un pamflet sau orice alta chestie de natura calliopeica, orfeica sau bahica , cel mult mai citeam pe vremuri cand mai imprumutam almanahe de la Vanghelie si daca se mai nimerea cate-o Urzica ma radeam si io ca muta la... iaurt.

:idea: ma duc sa beau un cico sa imi fac curaj... ;)
echo

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 13 Apr 2011, 12:50

- Echo!

Acum am văzut că pâlpie beculețul la BlackBerry (care mă anunță când mișcă pluta la PAMFLETE și LA VRS). Sunt liber astăzi, deci de aia... Și mă auto-enervam singur (asta fac când nu mă auto-stimulez).

Vrând să verific dacă se poate arde lița la noua platformă a forumului STUPĂRITUL și nefiind interesat de numărul de postări - ca nu cumva să ma pună Mircea Șef ( că mă sinucide Janese), am transferat de pe VRS câte o emisiune întreagă într-o singură postare. Cool ! mi-am zis. Dar după atâtea nopți albe și cearcăne vinete...constat că...m-am surmenat aproape degeaba. Fiind prea multe nu se încarcă. Așa că trebuie dat frecvent pe 'reîncarcă'. Pagina cu nr.6 e cea mai belea (am băgat pe ea până a început vecinul de deasupra să bată cu coada de la mătură în tavan și Mircea să mă tragă de urechile private, disperat că-i bulesc noutate de forum și el nu a apucat să plătească nici măcar prima rată la el). Așa că, postările pot fi folosite ca un fel de playlist, iar videoclipurile pot fi vizionate fără întrerupere dacă le cauți în paralel pe YouTube (deschis în altă fereastră). Dar de la pagina 7 (după urecheală), am schimbat macazul. De acolo încolo se revine la normal (normalul nefiind eu).

Așadar...Însemnează că jucăm tenis pe ruta Bruxel - Vladivostock :?: :!:

Uite, pt ca să salut deschiderea ta către vest ( viitorul aici apune, nu în est), am să-ți fac o concesie : pamfletul pe care îl pregăteam pt mai către...paști, o să îl postez astăzi. Mai către seară. Se numește 'Fukushima de la Cernavodă'.

Rămâi pe frecvență (dar făte că lucrii, că așa merge treaba în est). 8-) ;)

PS. Dacă ai observat, dialogurile cu tine sunt grupate sub titlul 'DE PE ȚEAVĂ ADUNATE' . Te rog respectă titulatura țevistule :lol:
LUPU' ALBINELOR

DE PE ȚEAVĂ ADUNATE

Mesajde echo » 13 Apr 2011, 14:26

asa o sa fac, dar stai sa ma obisnuiesc si eu cu forumu' asta noutz, ca mi-a luat ceva pana am inteles cum e cu butonu' de Reply Prost, acum am descoperit si butonu' lu' Don' Quote

Hai ca astept pamfletul, fuku'i shima lu' cernavoda ... sa ne radem si in seara asta..

am pus bere la rece, seminte'n cornet, scuipatoarea aproape, chiloti curati (imblaniti ca asa prevede procedura) si ranga din fier beton de 16 langa canapea, in caz ii ramane fru'nuia samanta 'ntre dinti si trebuie scobit..

hai ca la mine'i searaaaaaa

PS a fost o vreme cand Vladivostoku' era occident pt mine.. Dadeam dimineata la zapada si abia dupa o ora le venea si alora randu' sa scoata submarinele pe partie... 5 ani am dormit doar pe-o parte, ca daca ma intorceam in pat cadeam de pe harta.. Acu' m-am mai imblanzit....
echo

DE PE ȚEAVĂ ADUNATE

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 13 Apr 2011, 15:01

- Să nu te lenevești!

Talent ai și scriind îți vei da drumul și vei descoperii că ai un nou hobby (mult mai sănătos decât votca) :D

Și care va fi un antidot împotriva singurătății și izolării !

Te saLU' 8-) ;)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde echo » 13 Apr 2011, 16:41

LUPU' ALBINELOR scrie:- Să nu te lenevești!

Talent ai și scriind îți vei da drumul și vei descoperii că ai un nou hobby (mult mai sănătos decât votca) :D

Și care va fi un antidot împotriva singurătății și izolării !

Te saLU' 8-) ;)

m-as lenevi io da' n'am timp si n'am cu cine...

de vodca nu ma ating, sau cel putin de vre-o 12 ani, iar de hobby-uri n-am dus niciodata lipsa... in general hobby-ul meu e pasiunea... :)
De timp, da, duc lipsa cronica, daca auzi ca vinde cineva timp, vreau si eu 1 container.

In general prefer sa citesc. Citesc orice , oricand, oricand. De aia imi e greu sa ma aflu de partea cealalta a ... hartiei...

Saluuuuuut
echo

Mesajde Adi Hodis » 13 Apr 2011, 18:59

echo scrie:...
In general prefer sa citesc. Citesc orice , oricand, oricand.

Si shmirghelu' ??? :roll: ... a, ca mi-am amintit ...
echo scrie:...
totusi nedorind sa stric spiritul tovarasesc, mi-am facut autocritica si m-am sters cu smirgel-ul ala abraziv asa cum mi-ai zis. Acu' ce fac cu el?? Ti-l trimit inapoi??
...

Trimăsa-i shmirghelu ??? :lol:
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 13 Apr 2011, 19:26

- Adi, eu nu l-am primit încă( cred că l-a trimis cu vaporul pe partea ceealaltă ) ;)

Sau poate stă cu partea ștearsă în zapadă și cujetă dacă să îl trimită sau nu...Păi dacă o să îl apuce mâncărimile și el nu mai are șmirghilul ? Că odată ce te-ai obișnuit cu senzațiile tari, nu te mai satisfac alea moi și catifelate 8-) :lol:
LUPU' ALBINELOR

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE