cristi_vidican scrie:Foarte frumoasă. Mai avea puțin și ponta și pe lemn![]()
Urmărește-o și în celelalte criterii de selecție!
Florin Dobre scrie:In cate familii ai acum astfel de rame de puiet?
Eu n-am asa ceva acum. Hrana a prins avans mare in defavoarea suprafetelor cu puiet. Pe la roi am mai vazut cate una.
La momentul asta nu mai bag rame la ouat...ar fi in zadar. Matcile au redus motoarele.
FLORINELU scrie:felicitari Sami,foarte bine arata,dar arata-ne rama aceasta si peste 2 saptamani.
samuellazea scrie:Sunt cu ochii pe ea ca pe butelie
cristi_vidican scrie:samuellazea scrie:Sunt cu ochii pe ea ca pe butelie
Fă-i asigurare de viață!![]()
Ai grijă la roi cu rezervele de mâncare. Pentru că reginele tinere pontează mai bine, se consumă din miere, plus că roiul n-are capacitatea de acumulare așa de mare.
La ora asta ar cam trebui finalizate completările. Chiar dacă mai e puiet, poți băga rame unde să depoziteze mierea. Apoi restrângi și descăpăcești. Poate că ai făcut deja asta.
P.S. Un sfat la completare ... Dă-le sirop (asta dacă n-au rezerve acumulate deja) mai mult decât crezi că au nevoie. din 2 motive:
1. S-ar putea ca să mai consume din rezervă până la intrarea în iarnă.
2. În cazul unei primăveri mai capricioase stai liniștit. eu consider că mai bine la dau acum siropul care l-aș da în primăvară pentru stimulare.
Ce să mai zic de turtă. Decât 1 kg de turtă în februarie, mai bine 2 kg de zahăr acum.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 19 vizitatori