proapis13 scrie:Nu am inteles ce ai vrut sa scrii,pe cine au fraudat femeile acelea ??
cmihaic scrie:Cum rejectau ele o hoata eu cu pliciul terminam treaba![]()
teinegru64 scrie:cmihaic scrie:Cum rejectau ele o hoata eu cu pliciul terminam treaba![]()
Ma cheama un incepator care avea un furtisag de toata frumusetea.Nu daduse sirop ,nu deschisese stupii ...familiile destul de bune.Chiar nu gaseam cauza ...dar stiam ca el este principalul vinovat.Asa ca am inceput sa fiu atent la miscarile lui.Si surpriza nu a intarziat sa apara....Reducea urdinisele si mai strivea cate un trantor cu dalta.Asa am aflat ca in zilele trecute omorase sute de trantori pe scandura de zbor si pe peretii stupilor.E si asta un....poftim la masa?
PS
Esti primul pe care il aud ca face familii folosind roiuri la pachet ....in luna august.Cat cantarea fiecare roi?
Da mai multe detalii despre formarea,tranportul roilor, etc.Am o banuiala...ca nu esti singurul vinovat de ce ti se intampla.
..Doua matci ? matca care canta in august??? Daca verificai ...gaseai matca in mijlocul unui ghem de albine.
duma scrie:Este o vorba! Cică prostul învață din greșelile lui și deșteptul din alor altora....asa am spus și eu la început...." bai frate dar prost sunt "dar am ajuns la concluzia ca aici în apicultura altfel sta treaba . În carte scrie una în realitate este alta ( nu cu mult dar este) aproape un an am tot citit și când am adus în prisaca primele 2 familii și am deschis lăzile m-am uitat ca broasca la bariera ( am deosebit totuși trântori de albine și am recunoscut matca) asa și cu greșelile, o data ce am făcut una a doua oara nu o mai repet și o înțeleg perfect și știu cum sa o tratez pe viitor. Asa ca nu te gândii la ce greșeli vei face!
vslsilviu scrie:si nu este cel din avatar... (prea mare coincidenta de culoare si nu m-am putut abtine... sper ca stii de gluma)
sper sa scapi de problema prezentata!
sanatate!
FLORINELU scrie:sa stii ca eu unul nu cred nimic din acel folclor ca unii tin albinele flamande ca sa mearga sa fure de la altii. basme.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori