Astazi un reportaj foarte interesant ,,De ce dispar albinele,,de Marta Spivak la Buckfast Denmark pe Facebook
Accesati Facebook cautati Buckfast Denmark si treceti- l in lista
Au niste articole foarte bune
italianu scrie:Si eu am zis asa ca sint frumoase, ,dar sa dai 130 de € si sa nu culegi salcimul,ca nu cresc indeajuns,iti c-am lasa un gust amar !
Eu sper ca o sa fie mai buna decît a mea. Concluziile le-am tras in urma observarii a peste 200 de F1pe care le-am facut,in stupina mea si a prietenului meu.
italianu scrie: Concluziile le-am tras in urma observarii a peste 200 de F1pe care le-am facut,in stupina mea si a prietenului meu.
italianu scrie:...,dar sa dai 130 de € si sa nu culegi salcimul,ca nu cresc indeajuns,iti c-am lasa un gust amar ..
.
ovidiu_78 scrie:italianu scrie:...,dar sa dai 130 de € si sa nu culegi salcimul,ca nu cresc indeajuns,iti c-am lasa un gust amar ..
.
Eu stiam ca sunt 4-500€ bucata alea din insula....din dk
ovidiu_78 scrie:italianu scrie:...,dar sa dai 130 de € si sa nu culegi salcimul,ca nu cresc indeajuns,iti c-am lasa un gust amar ..
.
Eu stiam ca sunt 4-500€ bucata alea din insula....din dk
italianu scrie:Si eu am zis asa ca sint frumoase, ,dar sa dai 130 de € si sa nu culegi salcimul,ca nu cresc indeajuns,iti c-am lasa un gust amar !
Eu sper ca o sa fie mai buna decît a mea. Concluziile le-am tras in urma observarii a peste 200 de F1pe care le-am facut,in stupina mea si a prietenului meu.

balasbebe scrie:Wagner este unul din crescatorii de matci Buckfast. Am avut o discutie cu el privind obtinerea de regine fice din BF. Am inteles ca nu se pot face matci de calitate. Din hibrid nu poti sa mai tragi nimica.
Anul acesta am incercat sa trec cu o stupina pe matci carnica,cumparand doar botci, dar cu trantori din stupina mea. Trantorii sunt din tot felul de matci, adica ceva corcituri.
Se pare ca va trebui sa umblam pe la selectie daca mai vrem sa avem si ceva productie de miere sau polen.
andrei_calinescu scrie:"Plus că apar tot mai multe voci care spun că dl Keld are o imagine bună, dar produsele sub imagine."
Ce ne mai place sa ne jucam cu cuvintele. Sa facem noi romanii mai bune ca el si sa vedem dupa aceea.
Sunt curios la conditiile de secretie de anul asta care a fost diferenta dintr-o fiica de 300 Euro si o matca transvazata dintr-una de top dintr-o stupina autohtona.
Bambucha scrie:italianu scrie: Concluziile le-am tras in urma observarii a peste 200 de F1pe care le-am facut,in stupina mea si a prietenului meu.
Banuiesc ca amaratul ala de 75 % a fost lasat in voia sortii
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Balian şi 73 vizitatori