IonutMioveni scrie:Scuza.ma colegu dar ch3stia cu plutitoarele n.ai gandit.o deloc...
State scrie:Sa traiesti Pustu! Te-ai grabit la concluzii....
IonutMioveni scrie:In schimb imi place modelul tau de stup si obturatorul din tabla.
Stupii sunt cu fund AV?
Sunt din cherestea de 2,5?
Merci frumis pentru timpul acordat.
Florin Dobre scrie:Inca o chestie...zic(ca Nae).![]()
In ziua cand dau sirop nu fac si tratament cu varachet. Cand fac tratamentul ma asigur ca au tras tot siropul. Mai ales cand siropul are contact cu aerul din stup...implicit cu fumul si substantele din el la tratament. In cazul pungilor sau al hranitoarelor cu picatura e alta treaba.
Cred ca asta e cauza pentru genocidul din hranitor. Sa nu crezi ca in hranitorul cu putine albine moarte a fost altfel...doar ca au apucat sa le scoata pe urdinis.
State scrie:Viitorul este al pungilor bag in box. ... Incerc sa procur cateva sa fac niste experimente. Pe mine m-ar ajuta foarte mult, din moment ce nu stau langa stupi in fiecare zi.
Florin Dobre scrie:Te asigur ca nu-i vrajeala. Am folosit tot anul asta si merge brici. Multumesc lui jenica si lui nea janese pentru idee!
La inceput mi-a curs o punga in scorburoi...dar motivul era evident. Mi-am insusit procedeul si sunt foarte multumit. Hranitoarele uluc vor disparea din inventar.
pustu scrie:State scrie:Viitorul este al pungilor bag in box. ... Incerc sa procur cateva sa fac niste experimente. Pe mine m-ar ajuta foarte mult, din moment ce nu stau langa stupi in fiecare zi.
Parca apiinvertul vine in pungi de astea ?
Multa sanatate .
Florin Dobre scrie:Scoate aerul din pungi cand faci nodul...e esential.
Florin Dobre scrie:Scoate aerul din pungi cand faci nodul...e esential.
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 59 vizitatori