Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Scrisoare catre Daniel Ciubotea

Mesajde ignatov andrei » 10 Sep 2014, 00:26

paul scrie:La Slavita Inviere, Iisus le-a zis APOSTOLILOR ... "luati Duh Sfant, carora veti ierta pacatele"............... Apostolii, la randul lor, au transmis Harul Duhului Sfant, diaconilor, preotilor, episcopilor (vezi Pavel, pe care va place sa-l citati trunchiat) ... ASTA INSEAMNA SUCCESIUNE APOSTOLICA !!! Nu parascoveniile pe care le indrugi tu !

Cum, eu, am incercat sa aduc un argumet cu... "troparul Invierii" si te-ai legat de mine, dar am argumentat..., asa tu aduci un exemplu care... nu are nici in clin, nici in maneca cu Invierea !!!

DUPA Inviere, la "intalnirea" cu apostolii (unde NU ERA Pavel), Iisus a pomenit de pogorarea SF. Duh, cand a si spus: nu va este voua dat sa stiti (pricepeti, intelegeti etc.), "fenomen" care s-a produs de... RUSSALII, adica... dupa Inaltare !!
Ultima oară modificat de ignatov andrei pe 10 Sep 2014, 00:32, modificat 1 dată în total.
ignatov andrei

Mesajde ignatov andrei » 10 Sep 2014, 00:31

State. nu te lega de o meserie !!!

C-o fi Daniel, ca e "X" sau "Y", nu are importanta !!
Este ca si cum ai injura pe unul care foloseste "motor cu combustie interna" !!!
Daca nu descopera altceva - in afara de petrol - s-a dus dracu' !!!

Si cum stim ca petrolul se va termina (epuiza)....
ignatov andrei

Mesajde State » 10 Sep 2014, 00:45

ignatov andrei scrie:State. nu te lega de o meserie !!!

Un profesor de geografie preda elevilor informatica. Cam asa si cu Ciubota. Sau nu ?
Eu ma leg de el, ca personaj, nu de functia de patriarh. Evident ca in locul lui putea fi oricine. Ceva asemanator a fost Iliescovici. Nimeni nu acuza functia de presedinte al tarii, ci pe el, ca a ingropat tara.
Cati dintre voi stiti cine a fost Ciubota ? Sau de-al cui e ?
Chiar daca va trăi printre găini,o privighetoare nu va cotcodăci niciodată.
State

Mesajde ignatov andrei » 10 Sep 2014, 02:22

State scrie:Cati dintre voi stiti cine a fost Ciubota ? Sau de-al cui e ?

Si lipovenii, din care fac si eu parte, sunt condusi de un mitropolit (Leonte), cel care conduce SINGURA MITROPOLIE de pe TERRA si care se afla in ROMANIA, la BRAILA, mitropolit care se trage din familie de... (in ruseste) "bezpapovtza" (adica din comunitati care nu credeau in preoti, comunitati majoritare, candva, in Slava Rusa, Slava Cercheza... si nu numai) !

Nu cred ca acest lucru (referitor la Patriarh, sau la Mitropolit) ar avea ceva cu credinciosii (a nu se citi... enoriasi) !!!
ignatov andrei

Mesajde almasel » 10 Sep 2014, 08:32

In liceu a fost coleg de clasa cu soacra mea. Orasul fiind mic, mai cunosc cativa dinttre fostii lui colegi (multi dintre ei reformati maghiari- nu cred ca are vreo importanta). Se pare ca era dotat cu o inteligenta peste medie... are vreo importanta si asta?
almasel

Mesajde cristian bh » 10 Dec 2014, 21:42

Auzi domle,cica mai multi internauti din astia,s-au pus sa-l ia la intrebari pe Preafericitul cu privire la salariul sau.
La care binenteles ca a raspuns Patriarhia,ca deh,sfintia sa e preaocupat cu serviciul sau,intre 14 si 16 ore pe zi,
ca ar avea in jur de 14000 lei salariu lunar,jumate de la stat,cealalta jumatate de la institutia bisericeasca,
dar.........preasfintia sa n-ar avea nevoie de atatia bani,ca 4000 ii doneaza construirii unei biserici in satul sau natal,si altii 2000 ii doneaza unor angajati ai patriarhiei,..........care saracii si ei muncesc prea mult,si au ......salar prea mic!! :shock:
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Anterior

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE