Badea. claudian scrie:Care este cea mai importanta lucrare imediat dupa primul zbor de curatire al albinelor,facuta de catre apicultor .... rog daca se poate pe apicultorii cu vechime(profesionisti si nunumai!!! )sa-si exprime opinii ,pareri rasapunsuri cat mai pe intelesul tuturor .... multumesc!!!
samariteanu scrie:buna seara,raspunsul meu nu a ajuns,e cel care l-am spus la tel.
proapis13 scrie:samariteanu scrie:buna seara,raspunsul meu nu a ajuns,e cel care l-am spus la tel.
De ce nu-l pui si aici sa-l citeasca tot poporul![]()
salve
samariteanu scrie:proapis13 scrie:samariteanu scrie:buna seara,raspunsul meu nu a ajuns,e cel care l-am spus la tel.
salve
buna seara proapis13,raspunsul era stimularea cu turte(miere,zahar pudra,protofil etc)cu mentiunea ca sunt incepator. salve!
CORNEL V. scrie:samariteanu scrie:proapis13 scrie:samariteanu scrie:buna seara,raspunsul meu nu a ajuns,e cel care l-am spus la tel.
salve
buna seara proapis13,raspunsul era stimularea cu turte(miere,zahar pudra,protofil etc)cu mentiunea ca sunt incepator. salve!
Reteta asta se baga pana in zborul de curatire...dupa ...se schimba reteta
samariteanu scrie:CORNEL V. scrie:samariteanu scrie:proapis13 scrie:samariteanu scrie:buna seara,raspunsul meu nu a ajuns,e cel care l-am spus la tel.
salve
Sunt de acord cu cornel v.raspunsul meu a fost de incepator. n-am vrut sa supar pe nimeni.
Badea. claudian scrie:Care este cea mai importanta lucrare imediat dupa primul zbor de curatire al albinelor,facuta de catre apicultor ...
CORNEL V. scrie:samariteanu scrie:proapis13 scrie:samariteanu scrie:buna seara,raspunsul meu nu a ajuns,e cel care l-am spus la tel.
salve
paul scrie:samariteanu scrie:CORNEL V. scrie:samariteanu scrie:proapis13 scrie:samariteanu scrie:buna seara,raspunsul meu nu a ajuns,e cel care l-am spus la tel.
salve
Sunt de acord cu cornel v.raspunsul meu a fost de incepator. n-am vrut sa supar pe nimeni.
Bunule samaritean ...incearca sa schimbi ceva ...din atitudine .Ai avut un punct de vedere,incepator fiind (ca si mine dealtfel )si la prima "contra "dai inapoi ...Parerea mea este ,sa ai o atitudine mai curajoasa ,sa-ti sustii punctul de vedere cu argumente si...nu se supara nimeni .Cine se supara ...ii taiem nasul .Hai ...curaj !!!
paul scrie:,daca este pe la mijlocul lui februarie ...dam turta proteica ,punem folia la stupii cu funduri pline (impachetare )si ...cam atat ma pricep !!!
Corect era sa spui ca pe acest forum sunt numai oameni de treaba ...cu foarte putine exceptii !!! Vezi ca nu sunt ...bun ?
dorindafi scrie::mrgreen: da ce-ai cu omu, dai pace ca dupa ce o vedea ce rezultate are o sa invetze sa citeasca mai mult
Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 9 vizitatori