Mircea_63 scrie:
1. Doctoreeee, sunt chimist!
Ce usurare , credeam ca esti apicultor !
Mircea_63 scrie:
Dragos2006 scrie:Mircea_63 scrie:
Nicolaie Astaifoaiei scrie:Dumeata esti chimist dar Domn Doctor ieste alchimist, deci ie mai bun !
Am vazut cum stie sa faca miere si in ani fara cules, geaba sti din cei siropu daca nu sti sa faci miere din dansu si nu ai hranitoare mari .
Dragos2006 scrie:1) Hranitoare in partea superioara a cuibului inlocuind podisorul.
....
Dragos2006 scrie:Mircea_63 scrie:
Cristian IONITA scrie:Dragos2006 scrie:1) Hranitoare in partea superioara a cuibului inlocuind podisorul.
....
ce este "deficitar" in faptul ca hranitorul este pozitionat deasupra cuibului?
Gicuta scrie: Reveniond la topic, sunt "bomba" la chimie, dar consider ca siropurile sau izosiropurile sunt doar solutii de avarie. Sau de cofetarie. Toate cele bune!
Dragos2006 scrie:Cristian IONITA scrie:Dragos2006 scrie:1) Hranitoare in partea superioara a cuibului inlocuind podisorul.
....
Dupa cum mi-ai vorbit in ultimii 8 ani crezi ca are rost sa te bag in seama ? oricum apreciez observatia ta.
MyBees scrie:Le recomanda(hranitoarele in podisor), nu spune ca sunt probleme cu tipul asta de hranire. Eu asa inteleg.
Dragos, ti-am trimis un mp
andrei_calinescu scrie:"din administrarea defectuoasa a siropului la albine" - detaliaza putin, te rog
Dragos2006 scrie:1) Hranitoare in partea superioara a cuibului inlocuind podisorul.
2)Maxim un kg - 1,5 kg . la 24 de ore . In fapt trebuie administrata doza fiziologica a fiecărei colonii in parte.
3) existenta unui cules de polen , daca nu administrare de hrana proteica in paralel .
4) ideal si un mic cules de nectar in natura.
5) densitatea siropului apropiata de cea a nectarului .
Cristian IONITA scrie:Dragos2006 scrie:1) Hranitoare in partea superioara a cuibului inlocuind podisorul.
....
Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 7 vizitatori