de stefanmadalin » 25 Sep 2014, 21:29
De unde aduceau turba vrei sa spui!
Turba nu este deloc acelasi lucru cu pamantul. Dar nu asta e discutia, din pacate, as fi preferat o dicutie stiintifica decat una politica.
A.... prin Cuba e 20 dolari salariul mediu al unui muncitor... ce va opreste sa vindeti aici si sa va luati pamant(sau alte treburi) acolo??? Pleci sarantoc de aici cu 1000-2000....10000 E si esti boier acolo...
Plangem c-au venit unii si ne cumpara pamantul?? Ce ne opreste sa fim si noi cei ce cumpara pamantul altora?
Asta-i lumea, informatia circula repede, oportunitatile se ivesc si numai cine are curaj le fructifica, eu nu am....
Ps: Asistenta mea de la ameliorare a lucrat la Institut la Fundulea, acum e la USAMV. Mama ei, cu domiciliu in NANA(CL) si-a vandut pamantul unui italian acum cativa ani cu 2000 lei/ha. CIne-i vinovat? Noi ca vindem prea scump si nu-i intelegem valoarea? CIne???? Cine????
Cand un taran si-a pierdut pamantul, si-a pierdut identitatea!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Poate e de vina UE ca vine si ne pune fonduri pe masa, pentru care trebuie sa respectam si noi niste legi!! Dar cu cine, toti vor fonduri dar unul nu a dar bani la stat din 89 incoace dupa urma agriculturi.
Ultima oară modificat de
stefanmadalin pe 25 Sep 2014, 21:37, modificat 1 dată în total.