Problema e mult mai grava Modigliani... si spune multe despre media noastra ca romani...
Prosti gasesti in orice natiune, fara discutie, in orice patura sociala sau profesie.. Zicea cineva mai sus ca astia "sunt pleava Prahovei" - Sunt sigur ca NU e adevarat !! Doar s-a intamplat sa fie reporterii din Prahova, dar aceleasi specimene gasim in ORICE judet al tarii...
Eu ma intreb asa, o veche dilema, daca din astia care avem 30-60 ani si care am fost educati in timpul de top al invatamantului romanesc, cand cica "se facea scoala" si, mai mult, majoritatea au 8-12 clase cel putin, sunt multi (?) care dam asemenea "perle", atunci unde este eficienta sistemului de invatamant?? Ca pana la urma ceea ce vedem mai sus nu e altceva decat un indicator de eficienta... (unul din multele).
Pe de alta parte este si un mare semnal de alarma referitor la calitatea societatii romanesti... tine cineva cont de el??
E drept ca nu este un esantion semnificativ, dar totusi ridica un mare semn de intrebare.... mie cel putin..
Mai rau decat asta, referitor la "performantele" pe net, nu o vad incultura, greseli gramaticale, incoerenta si altele de genul asta, cat mi se par mai rele incrancenarea, lipsa de toleranta, viziunea optuza, lipsa de intelegere ca adevarul e ceva relativ, lipsa de compromis...
Sau daca injur corect gramatical, sunt in vre-un fel diferit fata de cei de mai sus?? Eu zic ca nu.....