Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: PAMFLETE din BRUXEL

Mesajde modigliani » 14 Noi 2011, 18:05

Sima , .... ti-o cauti ? Fiindca , nene , ..... ti-o servesc de sari in sus ! Cu toata fata mea de tocilar ..... te desfiintez definitiv pe Net-ul asta mare . Cat de limpede vrei sa evidentiez in public toatala ta incapacitate de-a avea acces in comunitati ca aceasta ?

Ti-am aflat "dosarul" . Amice , imi fac un titlu de glorie din a ma constitui pentru tine-n "buturuga mica" . Ca recomandare : fii vigilent si ascute-ti instinctul de conservare .

Nu in ultimul rand : am convingerea ca ai in preajma sau printre cunostiinte pe cineva demn de-a deslusi un text redactat in Limba Romana ( si mai ales sa-i discearna intelesul ) . Apeleaza la acel cineva ..... ca sa nu existe pe viitor reclamatii sau confuzii .

Mai PUNCT decat oricand !
modigliani

Mesajde paul » 14 Noi 2011, 18:05

marian sima scrie:Stii care e partea buna ,eu caligrafia daca ma straduiesc putin pot sa o indrept,dar tu fata aia de tocilar si de sobolan de biblioteca o modifici mai greu. :lol:

Iarasi esti ...in defect !!! Eu am impresia ca tu participi la concursul ..."oglinjoara ...oglinjoara ...cine-i cel mai ...(ne)pregatit ...din tara ??? Nici daca voiai dinadins sa te faci de cacao ...nu reuseai intr-un mod atat de ...profesionist!!! Pentru (in)cultura ta generala ...acea fata apartine lui Amedeo Modigliani ...pictorul ...prietenul lui ...Brancusi :lol: :lol: :lol: P.S. Daca stii cine a fost ... Brancusi ...
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde horia_ch » 14 Noi 2011, 21:14

marian sima scrie:Stii care e partea buna ,eu caligrafia daca ma straduiesc putin pot sa o indrept,dar tu fata aia de tocilar si de sobolan de biblioteca o modifici mai greu. :lol:

Cred că... "ai pus-o"!
Există o vorbă: "Dacă tăceai, filozof rămâneai". Cred că era bine dacă ţineai cont de asta, măcar de această dată. Aşa că repet: cred că "ai pus-o", nu te văd bine! Din păcate.
קֹהֶלֶת 3:11,12
horia_ch

Mesajde modigliani » 14 Noi 2011, 21:36

marian sima scrie:Stii care e partea buna ,eu caligrafia daca ma straduiesc putin pot sa o indrept,dar tu fata aia de tocilar si de sobolan de biblioteca o modifici mai greu.

Lupule , dupa ce vede neghiobu' postarea asta ...... curata , nene , "bijuteria" asta de topic de ineptiile lui ( si implicit reactiile noastre ) cu iz de ..... "lipsa de Colgate" :

viewtopic.php?f=38&t=1016&p=21311#p21311
modigliani

Mesajde Adi Hodis » 14 Noi 2011, 21:40

UNA LUNA PENTRU INDREPTARE CATRE CEI 7 ANI DE ACASA :arrow:
Si un sfat
STAI ACOLO !.
Vom fi mai calmi, toti.

Caligraful de serviciu.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde paul » 14 Noi 2011, 23:08

Adi Hodis scrie:

Si un sfat
STAI ACOLO !.
Vom fi mai calmi, toti.

Caligraful de serviciu.

Si eu ...cu cine ma mai joc ??? :oops: :oops: :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 14 Noi 2011, 23:38

- Sima !

Văd că te-ai întors. Cu proteză nouă. Poate te strângea și aveai mâncărimi la gingie sau voiai să o lustruiești des. Cert este că aveai chef de mușcat. Din nou. Cred că în perioada în care nu ai fost aici ai intrat în sevraj și ai ajuns să îți ardă buza după o banare așa de tare încât ți-a fost jenă să ceri.

Eu nu ți-aș fi dat doza. Nu azi. Ar fi depins de mișcările tale scenice ulterioare. Dacă ai fi fost un băiețel 'cuminte', poate că m-aș fi lăsat înduplecat până la urmă și ți-aș fi dat-o. Și, pt tine aș fi fost dispus să fac chiar și o concesie. Să te las să joci în echipă. Cu Mibu. Ca partener de dans sincron. Dansul s-ar fi intitulat puțin cam exotic, ce-i drept : 'Simamibu'. Da' nu le poți avea pe toate. În plus, lui Gică iar fi făcut o deosebită plăcere să împuște doi iepuri dintr-un singur foc.

Adi ți-a dat o lună de post și rugăciuni. Ca să te poți întoarce purificat de sărbători. Eu te aștept. Dacă revi cu aceleași gingivită, apelează-mă. Ca să îți reînnoiesc abonamentul.
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
http://damblarin.blog
LUPU' ALBINELOR

Mesajde Ioan Guist » 14 Noi 2011, 23:47

paul scrie:
Adi Hodis scrie:

Si un sfat
STAI ACOLO !.
Vom fi mai calmi, toti.

Caligraful de serviciu.

Paul , nu te joci cu mine?
Ca ma stiu binisor la Rem-pom-pi-poleri-polereasca si sunt bun la moara.Stiu putin si X-0
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde paul » 14 Noi 2011, 23:49

Ioan Guist scrie:
paul scrie:
Adi Hodis scrie:

Si un sfat
STAI ACOLO !.
Vom fi mai calmi, toti.

Caligraful de serviciu.

Paul , nu te joci cu mine?
Ca ma stiu binisor la Rem-pom-pi-poleri-polereasca si sunt bun la moara.Stiu putin si X-0

Imi stiu limitele si ...nu ma risc !!!
paul

Mesajde AndreiRN » 15 Noi 2011, 00:33

paul scrie:
Ioan Guist scrie:Paul , nu te joci cu mine?

Daca as jung sa-mi fie teama si de joaca ...... nu merita sa mai traiesc.
Care esti pt o baza?
AndreiRN

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 15 Noi 2011, 00:41

- RN-ule, ai intrat în vizuina LUPULUI !

Nu te încearcă nici un fior ? :D
You know how it goes.Everybody knows: Life's full of SHIT.That's why, HONEY is so expensive... (Dj LU' - MAXIME și CUrGETĂRI)
LUPU' ALBINELOR

Mesajde paul » 15 Noi 2011, 00:48

AndreiRN scrie:
paul scrie:
Ioan Guist scrie:Paul , nu te joci cu mine?

Daca as jung sa-mi fie teama si de joaca ...... nu merita sa mai traiesc.
Care esti pt o baza?

IMPUSCA-MA !!!
paul

Mesajde AndreiRN » 15 Noi 2011, 00:48

LUPU' ALBINELOR scrie:- RN-ule, ai intrat în vizuina LUPULUI !

Nu te încearcă nici un fior ? :D

Nicidecum.
Este o onoare sa-mi pot cizela capabilitatile alaturi de cei cu sabia ascutita.
In "joaca mea" multumesti onest adversarului pt ca te-a lasat sa practici pe el.
Dar onest.
AndreiRN

Mesajde AndreiRN » 15 Noi 2011, 00:50

paul scrie:IMPUSCA-MA !!!

Si care ar fi motivul?
Esti inca tanar si bun de munca.
Banuiesc
AndreiRN

Mesajde LUPU' ALBINELOR » 15 Noi 2011, 00:54

- Personal agreez hârjoneala, atâta timp cât îmbracă forma unei tachinări prietenești, colegiale și mai ales, are umor.
LUPU' ALBINELOR

Mesajde AndreiRN » 15 Noi 2011, 00:57

Harjoneala cu o regina tanare e si mai placuta.
Desigur, cand esti inca capabil.
AndreiRN

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE