Va salut.
Ma tot contazic cu sotia in aceasta privinta.
Animalele in zi de sărbătoare nu mai primesc apa si fan? Asa si la albine. Eu o iau ca pe o relaxare, nu munca.
Voi ce parere aveti?
Mircea_63 scrie:Raspundeti la urmatoarele intrebari si aflati raspunsul la intrebarea topicului.
-Daca iti pica albina in fantana, in zi de sarbatoare, nu o scoti?
-Dar daca nu pica?
ves.lucian.zabrani scrie: Dupa masa daca este ceva urgent , nu as ezita sa lucrez la albine !!! Dar numai daca-i urgent !!!
La serviciu lucrez pe ture !!!
PAGANEL scrie:Mircea_63 scrie:Raspundeti la urmatoarele intrebari si aflati raspunsul la intrebarea topicului.
-Daca iti pica albina in fantana, in zi de sarbatoare, nu o scoti?
-Dar daca nu pica?
Domnule Mircea. Te tii de mistouri? Cum sa cada frate in fantana? Aaaa, poate sa cada in paharu cu vin, din fata ta si normal ca o scoti, da daca nu pica???? Ce te faci????
Mai pui vin in pahar, ca sa golit. Nu e un raspuns corect?![]()
modigliani scrie:
Personal n-as tolera decat sarbatorile "reper" ale poporului roman-crestin : Craciunul , Pastele , Sf Maria , una-doua zile de Revelion , si cu asta basta !
livas scrie: Daca te opresti la rugaciune ,meditatie, yoga , orice forma de pauza, nu poate sa-ti faca decat bine......
Adi Hodis scrie:Apropo, hai sa vedem cate sint ... si am gasit peste 30 de sarbatori, in zile lucratoare !.![]()
Privind dinspre Biserica sarbatorile astea ... daca merg v-o 200 de enoriasi, fiecare lasa cel putin ... cat sa zicem ? ... 1 leu e prea putin ... 10 lei, e mult pentru unii ... asa ca 5 lei ar fi ok. De aici, e simplu sa vezi cu ce se alege popa. 200 X 5 X 30 = 30 000 lei.
Buna afacere ! ... a ?.
livas scrie:livas scrie:Adi Hodis scrie:Apropo, hai sa vedem cate sint ... si am gasit peste 30 de sarbatori, in zile lucratoare !.![]()
:
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 77 vizitatori