bai ca ma chinuii pana am aflat ca sub butonu' ala cu replayu prost e de fapt "raspunde"... ca nu'l gaseam... da' n-are nimic, ca invatam...
Asta e unul dintre putinele cazuri cand imi place cand Lupu' isi schimba cojocu' da naraaaavuu ba' !!! Asa Lupule, sa ne traiesti si sa ne faci si pe noi sa ne mai radem.. ca ne place.. de! si pe urma ne rupem in bulane la sectiunea de baterfild si iar ne radem pe aici ...
venisem chitit sa te jupoi, da' pana sa ma dumiresc eu ce-i cu butonu' ala de reply prost mi-a trecut si acu scriu reply bun.
Fii atent, sa vezi ce s-a intamplat, da' sa nu mai spui la nime'
Acu ceva vreme, stateam la gura tevii ce o intindem prin stepa kazakha mai ceva ca italienii macaronu'n tava, impreuna cu niste frati rusnaci si discutam de una alta... in fata unui radiator deschis..
Dand-o pe apicultura, dupa luuuungi discutii contradictorii, am fost nevoit sa ma aplec in fata evidentei suprematii apicole rusnace si sa recunosc deschis si cu mana pe montirovka ca intradevar, au dreptate pana la urma (ei rusnacii adica) , in Romania nu s-a obtinut niciodata mai mult de 300 kg de miere pe stup si ca matcile noastre oricat ar trage unii de ele prin boscheti, mai mult de 15-20 rame pe zi nu reusesc sa oua, si polenu' e micutz, asa... ca la un pepene mai sclofecit, ca intradevar ale lu' Janese fac si oua rosii de Paste, dar alea le fac pe linie de Partid si se vede clar gena pro-sovietica... ma rog.. de-ale noastre.. Singur fiind m-au facut varza pe portativ apicol...
Si le mai zic eu ca e unu' Volku care se joaca 'nu pakadi" cu albinele. Aia .. nu .. ca nu ie.. ca o fi... Ma! zic, stati ashe, ca asta sigur e la capu' tevii, ia striga unu' la el. Baga soferachele capu' pe teava si striga "Luuuuuupulee!!!!"
Noroc ca aveam casca in cap, ca imi rupeam picioru de draci cand am auzit raspunsu'!!!! Mintea mea in gandu' ei, ce si-a zis " ma poate nu am auzit io' bine, desi a zis de 3 ori...!!!!" Si, ecolog fiind, ma mananca lichenii 'n curte sa ii zic aluia, Mai striga ma odata: LUUUUUUUPULEEE !!!!
M-AM ENERVAT!! (da'mi si placea ca i-am pus pe toti sa strige.. de cate 3 ori) .
Fratii omului, adica rusnacii, incercau cum ca sa dreaga busuiocu, "ce te enervasi ba asa, ca ie de la ecou' "
Baaaaa, zic, voi sunteti prosti?? Pai Echo sunt eu , care alt ecou?? Voi ati baut toata vodka Etilenskaya din radiator?? pai singuri ma??
Fiti atenti cum facem - Pchilo-Volkov mi-a zis mie mai demult ca ma asteapta la cotitura, adica la robinet. Ia stati voi aici la capu' tevii si strigati la el tare - LUUUUPULEE la fiecare 5 minute si el sa va dea cu ... raspunsu' iar eu ma duc sa il iau prin invaluire si sa ii pun pasta de dinti pe robinet !!!!!
Cam asta era.... bine ca nu m-am prins la repezeala cu e cu butonu' ala ca cine stie ce ecouri iti scriam ...
Asa Lupule, acum, ca intre timp mi-a trecut si ca stiu ca e greu departe de casa, vreau sa recunosti aici doar de fata cu mine daca tu erai ala care le raspundea rusilor de la capu' tevii??
Hai arata aici deschis, ca sa vedem daca ai laba alba (de la pasta de dinti)
Sh'am incalecat po' sha si la priiiiins pe Lup ashaaaaaaa :
echou... chou... hou hou hou
Un PET dispare in 800 de ani. Un nesimtit nu dispare niciodata, desi e biodegradabil !!!