Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Realizare matrite pentru personalizare/marcare stupii

Mesajde ovidiu_78 » 29 Mar 2013, 00:35

Eventual prin mp.... :roll:
Stiu ca problema nu e cine fura,cum fura,ci la cine ajunge,dar aici deja daca au fost comandati,apoi mai greu...o sa punem in fundul stupului gps,ca acolo e mai gros materialul,il poti ascunde mai bine,imbraca frumos,si aruncat un stup la momeala,apoi vazut ce se pescuieste :lol:
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde ovidiu_78 » 29 Mar 2013, 00:40

Asta ziceam si eu aline,trebuie ingreunata vanzarea,atunci poate mai scade interesul pt a fura,ca doar furtul e tot furt,3-15 ani se pedepseste ;)
"Nadejdea mea este Tatal,scaparea mea este Fiul, Acoperamantul meu este Sfintul Duh,Treime Sfanta,Slava Tie"
ovidiu_78

Mesajde alin75 » 29 Mar 2013, 00:51

ovidiu_78 scrie:Asta ziceam si eu aline,trebuie ingreunata vanzarea,atunci poate mai scade interesul pt a fura,ca doar furtul e tot furt,3-15 ani se pedepseste ;)

Nu cred ca prin îngreunarea vanzării se rezolvă totul. Cât timp v-a fi cerere (măsurile 112, 141) v-a fi şi ofertă (vânzători serioşi dar şi Firicei).
Acum aceşti Firicei, oricum nu au nici un Dumnezeu, dar ce-i care cumpără, pot lăsa dorinţa de a-şi atinge scupul (aplicarea la o măsură) şi a încerca să-şi atingă scopul prin propria muncă.

Vânzătorii serioşi nu cred că se încurcă cu astfel de găinării....

Numai bine,
Alin
https://www.youtube.com/watch?v=RI8TEa2gFCo
.... orice supraapreciere duce la dezamagire.....
alin75

Mesajde ovidiu_78 » 30 Mar 2013, 05:33

am gasit undeva unde se recomanda asa ceva
Fişiere ataşate
uite.jpg
ovidiu_78

Mesajde mihaibursuc » 30 Mar 2013, 10:47

stantarea marcarea stupilor pt ai feri sau ai recunoaste dupa o eventuala vizitz a celor ce lucreaza la magazine de noapta este =fix pix Cine cumpara stupi de la hoti cei ce stiu cu ce se mananca apicultura deci vrea proiecte si deci nr de stupi ala de vrea si el 3,14stupi ca acu se apuca nu stie unde sal trim pe x sa i aduca deobicei are cine sai bage pe gat toate prostiile de prin stupina lui asa ce vrem noi sa facem tre sa invatam sa fim oameni si sa nu ne bucuram la bunu altuia va spun eu cas patit anu trecut cu -18 fam si 60 nuclee imperechere Si cati din noi merg in pastoral cu cutii cump de la unu si altu le speli le desifectezi si atunci daca nu ai ochi nu vezi eventualele semne nu si sa vina al corect la mine si sa zica bai x uite am auzit ca ti au furat din stupi si stiu ca tu aveai nu stiu ce semn la ei uite eu am cump si am gasit asta aici si am vanit sau sunat sa ti l dau napoi ca am fost pr....t si am vrut sa ma imbogatesc aznoapte Ma scuzati ca am scris atat dar m au luat nervii cand mi am adus aminte de cele patite
mihaibursuc

Mesajde modigliani » 30 Mar 2013, 18:15

mihaibursuc ..... sanchi , scrie: Ma scuzati ca am scris atat dar m au luat nervii cand mi am adus aminte de cele patite

Sa traiesti !

Nenicule , scrie cat ai tu chef ...... Numa' SCRIE !!! Nu mima scrisul !
Pe mine , de exemplu , m-au luat nervii dand in bobi sa-nteleg ce-ai vru' sa spui !

Pe stupi cum intentionezi sa ..... "scrii" ?

Io ma oftic la maxim ca astia l-au banat pe Mieresalcam ! Cre' ca v-ati fi iubit teribil ! Cu Dragos "maestru de ceremonii" , pe versuri de .... Guta ! Dic , nah , nah , nah ! ;)

am vanit sau sunat sa ti l dau napoi ca am fost pr....t si am vrut sa ma imbogatesc aznoapte

La asta am incercat cu "Google Translate" ...... Mi s-a bulit hardu' ! :shock:
modigliani

Mesajde gigibecalul » 30 Mar 2013, 19:23

modigliani scrie:
am vanit sau sunat sa ti l dau napoi ca am fost pr....t si am vrut sa ma imbogatesc aznoapte

La asta am incercat cu "Google Translate" ...... Mi s-a bulit hardu' ! :shock:

...vorba cuiva de pe-acilea...stie el cine..."iti fac baie in bere cand vrei tu" :lol:
"În mintea mea e numai bine
La mine-n suflet e doar cald
Domesticesc de drag albine
Și-n roua raiului mă scald"
(Sergiu Cipariu)

"Dă-i albinei ce-i trebuie, fără să te zgârcești, și te va răsplăti la prima ocazie."
(C.V.)
gigibecalul

Mesajde mihaibursuc » 31 Mar 2013, 07:35

cer scuze de scris dar am scris si scriu de la tableta lui fimiu si cu cremvustii mei (degete)e greu de nimerit tastele
mihaibursuc

Mesajde lefter » 31 Mar 2013, 11:55

va salut.daca vreti sa vedeti o metoda eficienta de marcare a stupilor la indemina fiecarui cautati pe forumul vechi este un filmulet .daca gasiti ceva va rog sa dati un semn ,cei care se pricep mai bine la taste il gasesc usor punetil aici.in acel film era un apicultor care marca stupii cu cifre inrosite in foc ,stupii nu erau vopsiti ceva rustic.
lefter

Mesajde delorin I » 24 Iul 2014, 22:29

Noutati? Alte idei? :)
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde ovidiu_78 » 11 Oct 2014, 21:11

ovidiu_78

Mesajde peterneamt » 12 Oct 2014, 20:19

ovidiu_78 scrie:http://www.youtube.com/watch?v=cQk8E-KXA2I&sns=em

Da, şi mie îmi place munca.....pot sta şi o zi întreagă să mă uit la alţii cum muncesc ! :roll:
peterneamt

Mesajde Dila Daniel » 12 Oct 2014, 20:26

:lol: buna asta!

dar tot o matrita ca asta mi se pare mai ok.
si nu ca este a mea,ci pentru ca intradevar face treaba la rame!
viewtopic.php?f=15&t=197&start=192
La stupi raman bune stantele mari sa se vada de la distanta!
http://www.stuparitul.3xforum.ro/post/1 ... la_Daniel/
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Anterior

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE