proapis13 scrie:Banuiesc doar,ca stii ce inseamna puiet de trintor capacit la data asta ....
pustu scrie:Astazi am facut un control la stupi . Am 3 familii cu cate 500 de albine fiecare . La una am vazut si puiet capacit de trantor , 3-4 celule . La fiecare familie am vazut oua de 1 zi . Cand as putea incerca o unificare ? Ma gandesc ca ar putea sa-si traga botci . Sau mai bine le fac niste nuclee din polistiren si le iernez in interior , pentru matci de rezerva ? Oare acea familie cu puiet de trantori are de gand vreo schimbare linistita ?
Sanatate si numai bine .
pustu scrie:Pana si cei cu 500 de albine au puiet capacit...La asta i-am mai dat o rama [ era pe 7 ] sa aiba loc...
pustu scrie:Dupa vizita de astazi se pare ca voi recurge la unificari . Si daca in primavara voi avea nevoie de regine voi unifica iar . Am gasit azi 15 octombrie in 5 stupi oua de o zi . Nu mai zic de puiet alb sau capacit .Pana si cei cu 500 de albine au puiet capacit . Am o familie cu puiet pe 5 rame , toate varstele . Parca nici asta vara nu avea asa . Cam 3 rame full cu puiet . La asta i-am mai dat o rama [ era pe 7 ] sa aiba loc . Sunt complet depasit de situatie . Probabil siropul meu cu protofil si apicomplex le-a cam ars in dos pe matcute . Nu mai zic de turta proteica .
Florin Dobre scrie:pustu scrie:Pana si cei cu 500 de albine au puiet capacit...La asta i-am mai dat o rama [ era pe 7 ] sa aiba loc...
Scuze de jocul de cuvinte...nu m-am putut abtine.
andrei_calinescu scrie:Eu cred ca ai avut undeva in sezon o regresie a populatiei(cel mai probabil dupa floare), altfel nu-mi explic de ce atata puiet acum.
Cate rame ai cu albina(medie)?
pustu scrie:Un sfat va rog . Nea Nae 2 minute .
Multa sanatate .
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 62 vizitatori