Se poate pasteuriza si nu mai cristalizeaza .
Se poate educa consumatorul ; un salcam cupajat cu rapita se cremizeaza pastrand gustul si-l mananci mai usor decat manjit pe ''deste''.
delorin I scrie:Foloseste cineva un aparat de decristalizare a mierii? Ultimele resturi de miere ramasa au cristalizat,,,Am vazut pe aici la un domn din Maramures o idee cu acel termostat ??? de acvariu modificat sa permita incalzirea apei pana la 40 de grade...Am auzit de idei cu un frigider vechi modificat si adaptat sa decristalizeze mierea...Or mai fi si altele? E vremea sa gandim in viitor inainte sa tragem linie peste anul apicol!
ves.lucian.zabrani scrie:Ba te rog sa crezi !!! Nici eu nu am stors decat de la rapita si de la floarea soarelui , culesuri de care Florinelu nu a beneficiat !!!
Din pacate asta este !!!
Florinelu zicea ca de 16 ani are albine si inca nu i s-a mai intamplat asa ceva pana acuma !!!
![]()
![]()
delorin I scrie:...Cumva il admir pentru indrazneala si solutiile lui alternative! Dar totusi! Sa il impusc?
Înapoi la PAGINI PERSONALE ! CINE SUNT EU ?
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 67 vizitatori