Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde andrei_calinescu » 23 Oct 2014, 11:48

Cristian IONITA scrie:
andrei_calinescu scrie:Mda si nu orice STAT.
Al nostru e mai cu motz.
TVA=ul in Ro e mai mare ca in Franta.
In Franta TVA-ul la produsele alimentare stiu ca s-a redus drastic.
La restaurante e daca nu ma insel 9%.

Uitati acilea , dati translate si imbolnaviti-va de ficat. http://www.economie.gouv.fr/cedef/taux- ... europeenne

Mi se rupe mie ca e Ponta, Johanes Brahms, Macovei sau altii.
Budapesta , Paris sau Armasesti, foamea e aceeasi.
Pe mine asta ma intereseaza, puterea mea de cumparare. Punct.

apoi ... draga Andrei poate ca aici se regaseste si explicatia faptului ca in continuare suntem o natie dezbinata .... incapabila sa apreciem alte valori decat cele stric materiale (si asta la nivelul de intelegere al fiecaruia).

astfel de mentalitate se constituie in teren foarte fertil pentru practici de acest gen: http://www.ziare.com/alegeri/alegeri-pr ... is-1327822

si ... ptr astia de ati trait tumultosii ani '90 cu "daca castiga Ratiu sau Campeanu or sa-si ia pamantu'"

Salut Cristi,

Si tu gandesti ca si mine, si tu stii bine asta, numai ca vrei sa pari altfel.
Ori tie iti plateste altcineva facturile&impozitele?
Ce uiti insa, e faptul ca individul e grupul in miniatura, sau ca daca membrii unui grup o duc bine, si grupul o duce bine.
Eu nu am auzit pana acum in lume(indiferent) de continent, de notiunea de "scarbici".
In Romania o auzi la tot pasul, semn ca e o problema cu individul, fapt ce se repercuteaza la grup.
andrei_calinescu

Mesajde peterneamt » 23 Oct 2014, 13:04

Jean Valjean scrie:
ioanpuiu scrie:
peterneamt scrie: Of , nici măcar nu contează părerea mea sau a dumitale, pentru că hotărârile în ce priveşte România se iau în alte capitale ale lumii. Jocurile sunt făcute şi cărţile aruncate......Ponta preşedinte şi Tăriceanu prim-ministru.

Aşa o fi măi peterneamţ, dar cînd te violează cineva, important e să te zbaţi, să ţipi, să te împotriveşti, nu ... să stai ca muta la .... ;)
Poate scapi, sau poate nu, dar cel puţin nu laşi o impresie greşită.

La începutul Probei de microfon al lui Mircea Daneliuc, o femelă genuină povesteşte reporterului în Gara de Nord: „Eu am venit din Moldova. M-a luat, a zis că mă duce la el acasă, că-mi dă să mănânc. M-a dus la el acasa şi... m-a... violat. Pe urmă mi-a dat ceva de mâncare şi a plecat, a zis că are treabă, m-a închis în casă şi a plecat.” ”Şi tu ce-ai făcut?” ”Păi, am dat cu mătura, am mai aranjat prin casă, că era cam mizerie.”

Sursa: http://www.gandul.info/puterea-gandului/nepotul-13315407

In aceeasi nota http://www.gandul.info/puterea-gandului/dublu-viol-cu-perversiuni-la-cotroceni-12934628

;)
peterneamt

Mesajde MyBees » 23 Oct 2014, 13:47

nae scrie:... putem boicota prin neprezentare sau ne prezentam in masa si nu votam sau nu platim taxe si impoxite o luna sau doua si .. vor aparea si liderii si solutiile .
E asa cald in casa si bine .. cu soba rece, frigiderul gol si 99 programe TV cu Sanzi si Ana , da-l dracu' de boicot !

Asta s-o crezi tu... Ala care apare, in cazul asta, se numeste executor, nu lider :)
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde teinegru64 » 23 Oct 2014, 15:38

Asta sa o crezi tu.Executoru ne va gadili la coaie...multi ani.
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde nae » 23 Oct 2014, 15:45

MyBees scrie:Asta s-o crezi tu... Ala care apare, in cazul asta, se numeste executor, nu lider :)

Da, moartea si taxele nu iarta .
1-Ponta=ILIESCU /Hrebengiuc...... si CO
2-Iohannis=BASESCU /..............si CO

3-iepure ...............................14
Trebuie sa fie si o solutie , n-o vad decat COLECTIVA .

Ponta presedinte+ premier ROSU =Iohannis presedinte +Base (Base presedinte + ''boc'' premier )
VOI vreti sa votez raul mai mic ? ASTA e CIUMA nu rau .
nae

Mesajde andrei_calinescu » 23 Oct 2014, 16:20

Eu as zice sa discutam despre impactul presedintelui care va fi numit, in raport cu politica externa.
Ca de afara vin ordinele.
Am vazut ca Ponta a fost chemat la ordine in USA.
Pentru mine e complicat sa vad clar situatia acum, lucrurile fiind extrem de nuantate si complicate.
Voi cum vedeti lucrurile?
andrei_calinescu

Mesajde nae » 23 Oct 2014, 16:35

andrei_calinescu scrie:Ca de afara vin ordinele.

NATO/UE .... :D
L-au ''deconspirat'' ? :lol:
Daca-l chema Putin era ceva !
nae

Mesajde Mircea_63 » 23 Oct 2014, 18:16

nae scrie:
andrei_calinescu scrie:Ca de afara vin ordinele.

NATO/UE .... :D
L-au ''deconspirat'' ? :lol:
Daca-l chema Putin era ceva !

Nae, treaba e atat de simpla incat se poate sa treci pe langa ea si sa nu o vezi.

Oamenii aia au niste bani pe aici, au pus de o alianta militara care la nevoie -chiar daca nu o respecta- le-ar pata crunt imaginea, au asigurat o libera circulatie, au in vedere un parteneriat etc Tu ce ai face in locul lor, considerand ca esti inteligent, iti cunosti interesele si poti face ceva?
Pentru ei suntem convenabili ca tara necorupta, creatoare de bunastare, sigura si de cuvant. Ce obtin in acest caz?
Un partener pe care te poti baza, o piata de consum capabila sa absoarba, predictibilitate.

Ca tara corupta ce au?
Partener nesigur, exportator de coruptie (primii pleaca borfasii, pestii, manglitorii si curvele), mana intinsa dupa ajutoare dar incapabila sa iti cumpere produsele (n-au cu ce), impredictibil -care maine poimaine pune de o noua venire a minerilor care sa strige "vrem comunism" "vrem cu rusii", o tara in care n-ai cu cine stabili o treaba.

Intamplator ceea ce vor acestia este ceea ce ne dorim si noi, doar ca suntem suspiciosi precum cainele speriat, caruia ii e frica sa se apropie chiar daca esti cu bucata de paine in mana.

Sa zicem ca si rusul vrea acelasi lucru. Fiecare vrea sa imi importe stilul lui de conducere. Unul imi ofera dictatura, altul democratie, unul coruptie (ia vezi putregaiul rusesc si magnatii rusi) altul respectarea cat de cat a legii, unul saracie altul un nivel de trai rezonabil.

Ce alegi, Ciuma Rosie? :o
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde andrei_calinescu » 23 Oct 2014, 18:50

"Ce alegi, Ciuma Rosie?"

Mircea, cred ca esti mai mult decat optimist daca crezi ca putem alege ceva.
Pana una alta americanii ne-au predat neconditionat in bratele lui Stalin.
E vorba de faptul ca lupta este dintotdeauna intre USA vs URSS.
Ce reperzentam noi intre acesti 2 boxeri?
Am reusit sa-i agasam pe rusi prin acceptarea de baze NATO si alte bazaconii gen scut antiracheta, etc.
Ma tem sa nu ne pregateasca americanii un exercitiu de faramitare teritoriala gen Ukraina.
Cum? Prin istovirea si saracirea maselor pana la paroxism, situatie care coroborata cu un pseudoconflict interetnic ar aprinde focoasa in zona.
Americanii n-au alt scop decat colonizarea Rusiei. Atat.
N-o pot spune deschis(lipsa de tact politic). Si atunci incearca sa orchestreze conflicte in zonele limitrofe Rusiei, pentru o eventuala "arbitrare" a zonei conflictuale.
Gogoasa e din ce in ce mai incandescenta - Ukraina, incepe Ungaria, noi probabil dupa feb 2015.
Americanii - niste impostori de clasa, obisnuiti sa scoata castanele din foc cu mainile altora.
andrei_calinescu

Mesajde andrei_calinescu » 23 Oct 2014, 18:57

Personal, nu ma uit la televizor din motive obiective pentru mine.
Intamplator am ciupit din declaratia lui Victor Ponta urmatoarea fraza: ceva de genul, vom respecta neconditionat tratatul Nato cu USA.
Mie imi suna voalat: "Ne predam neconditionat"
Cred ca pentru USA noi suntem cel mai important poligon de desfasurare al fortei militare, contra dusmanului ancestral, URSS.
Cred ca asta e ordinul pentru 2015 al USA catre Victor Ponta.
Ultima oară modificat de andrei_calinescu pe 23 Oct 2014, 19:11, modificat 1 dată în total.
andrei_calinescu

Mesajde teinegru64 » 23 Oct 2014, 19:05

andrei_calinescu scrie:Eu as zice sa discutam despre impactul presedintelui care va fi numit, in raport cu politica externa.
Ca de afara vin ordinele.
Pentru mine e complicat sa vad clar situatia acum, lucrurile fiind extrem de nuantate si complicate.
Voi cum vedeti lucrurile?

Sa zicem ca presedintele nu prea conteaza.Un Basescu prim...ministru......???
teinegru64

Mesajde nae » 23 Oct 2014, 19:09

Mircea_63 scrie:Nae, treaba e atat de simpla incat se poate sa treci pe langa ea si sa nu o vezi.
Ce alegi, Ciuma Rosie? :o

Eu aleg sa CONTEZ ; aleg sa vina ei sa-mi propuna nu eu sa ma''caciulesc'' , dar n-am in vena asta , am crescut sub umbra Portii si nu pot gandii singur .
Inca AVEM cu ce negocia cu ce impune ,dar n-are cine .
Subiectul America (ciucurei si oglinjoare) si Rusia (mare piata- mare) trebuie tratat serios sau deloc .
Pt mine America e sinonim cu Base ; se da pretentioasa, ''ofera'' stabilitate, impune reguli ,miroase frumos asta pana se sting luminile (demagogie), cand Biroul oval se inchide ori iti pateaza rochia ori iti croieste o Rezervatie . ;) (danseaza cu indianul Bercea pana-i ia salba/votul = dupa e aparatorul justitiei/Demiurgul )
Cam ce ne-au dat americani din '44 in coace !? :shock:
Rusul e porc din nastere , pute si ragaie = e limba pe care o stiu , relatia e periculoasa daca negociezi cu mana moarta sau ai un ''ou'' si ala uscat .
Rusu mi-e vecin , are gaz pt mine si eu mancare pt el (asa grosier ).
Nu sunt comunist si nici orb .
ALEG sa fiu ''UN CIOT'' .
Ultima oară modificat de nae pe 23 Oct 2014, 19:17, modificat 1 dată în total.
nae

Mesajde nae » 23 Oct 2014, 19:16

teinegru64 scrie:Sa zicem ca presedintele nu prea conteaza.Un Basescu prim...ministru......???

In tandem cu Ponta , da . In timp ce se cearta pe ciolan mai pica ceva si pt noi , o frimitura .
Sau Iohannis presedinte si Ponta premier .
O comanda monocolora imi da frisoane .
nae

Mesajde Mircea_63 » 23 Oct 2014, 19:23

andrei_calinescu scrie:Personal, nu ma uit la televizor din motive obiective pentru mine.
Intamplator am ciupit din declaratia lui Victor Ponta urmatoarea fraza: ceva de genul, vom respecta neconditionat tratatul Nato cu USA.
Cred ca pentru USA noi suntem cel mai important poligon de desfasurare al fortei militare, contra dusmanului ancestral, URSS.

Si cum era intr-o alianta militara, cand "fratele" URS e in spatele tau, sa spui:
-Mai vedem noi ce vom face! :idea:

Dar din punct de vedere al cuvantului dat?
Era valabil bancul ala cu Stefan inaintea bataliei de la Podul Inalt:
-Bai, dar sa veniti ca am vorbit cu oamenii aia. :arrow:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde teinegru64 » 23 Oct 2014, 19:58

Mircea_63 scrie:
andrei_calinescu scrie:Personal, nu ma uit la televizor din motive obiective pentru mine.

Si cum era intr-o alianta militara, cand "fratele" URS e in spatele tau, sa spui:

Prin 88 imi zicea un american...SUA este un vultur.URsS este un elefant.Ce rau alegi?
teinegru64

Mesajde andrei_calinescu » 23 Oct 2014, 20:22

Mircea_63 scrie:

Inevitabil, daca intram neconditionat in mrejele americane, vom intra in conflict direct cu icebergul rusesc.
Din cate stiu acum, dupa ce ingerasii americani au faramitat Ukraina, suntem vecini directi cu Rusia.
Printr-o politica externa dezastruoasa, care se creioneaza, in scurt timp vom fi in conflict cu cel mai important vecin.
Mie mi se pare extrem de riscant.
Iar americanii, dupa ce isi vor indeplini scopul, se vor dezice de noi ca de o masea stricata.
Practic prin faramitarea Ukrainei, de-acum isi vor adjudeca teritorii mai aproape de coastele URSS. In contextul asta aportul nostru n-ar putea sa fie decat de aprovizionare a unei fasii de front situata in Ukraina, mai aproape de URSS.
Va dati seama cu ce ochi vor privii vecinii nostri directi aspectul asta.
andrei_calinescu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE