Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Florin Dobre » 25 Oct 2014, 09:18

Miza alegerilor din Romania nu cred ca ne priveste doar pe noi. Vestul il sustine pe Iohannis iar estul pe Ponta. Nu cred ca UE si NATO isi doresc inca o Ucraina in zona....sau mai stii?! :?
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde proapis13 » 25 Oct 2014, 09:28

13 motive sa nu-l votezi pe Ponta 'un articol interesant

Române, cum dracu’ să-l votezi pe Victor Ponta?

1. Sub guvernarea Ponta au fost introduse 36 de taxe noi iar sărăcia a atins cote alarmante; ce folos că a dat oamenilor înapoi banii luați de către Boc dacă în paralel a pus atât de multe biruri încât au sărăcit pe vremea lui și oamenii care altădată o duceau bine? Cu un deget a pus în câteva buzunare câțiva firfirei și cu camionul a luat tot din buzunarele tuturor, întorcându-le pe dos;
2. Nu îi plac instituțiile de control asupra averii demnitarilor și nici asupra corupților: ANI și DNA. Discutăm de instituții nu de oameni, ca să nu avem vorbe. Numai unui om necinstit nu îi sunt pe plac controalele. Vrea o justiție aservită nu una independentă, comentând sentințele date de către aceasta (vezi cazul Adrian Năstase – Ponta l-a ridicat în slăvi, ca și cum ar fi nevinovat);
3. A încercat suspendarea Președintelui prin încălcarea Constituției, încercând să limiteze controlul Curții Constituționale asupra hotărârilor Parlamentului, înlocuind abuziv și ilegal șefii celor două Camere din Parlament, în disprețul legii. Nu problema suspendării în sine o reproșez, ci modul ilegal în care a făcut-o.
4. A pus în funcții oameni fără nici o experiență, pe motive oculte care țin de Adrian Năstase (vezi Ioana Petrescu – Ministerul de Finanțe), oameni agramați (vezi Marian Grapini care a ajuns europarlamentar), oameni care au încălcat legea (Mariana Câmpeanu i-a dat ilegal o pensie de handicap propriului ei soț, etc.), oameni care își iau leafa degeaba (Victor Ciorbea);
5. Conduce un partid în care majoritatea (dacă nu chiar toți) au probleme cu anchete penale sau chiar dosare penale (Dragnea, Șova, Hrebenciuc, Sârbu, Mazăre, etc.)… Lista poate continua la nesfârșit;
6. În vremea guvernării Ponta, România a intrat in recesiune, s-au oprit investițiile – dintre care cele mai dureroase sunt cele în infrastructura și dezvoltarea agriculturii), a crescut șomajul și a scăzut puterea de cumpărare;
7. Ne-a furat pur și simplu autostrăzile, cheltuind banii de acciză pe orice altceva, taxa care avea drept scop, așa cum a declarat chiar Ponta când a introdus-o, construcția de autostrăzi;
8, A fost de acord cu dosirea unor contracte în care una din părți este statul român pentru a nu se afla clauzele incriminatorii sau care au dus sau vor duce la devalizarea statului român (Bechtel, RMGC);
9. Nu este privit cu încredere de nici unul din partenerii noștri externi (NATO și Uniunea Europeană), nici măcar de China care n-a investit un leu în România, cu toate declarațiile laudative de la televizor date de Premier. Nici măcar de Rusia nu este privit cu încredere.
10. Este mincinos și fariseu, a promis un milion de noi locuri de munca, dar în realitate o armată de oameni a ajuns în șomaj pe vremea guvernării lui. Ca să nu mai vorbim de alte sute și mii de declarații mincinoase sau de lucrarea lui de doctorat, copiată în cea mai mare parte;
11. A coborât sub limita oricărei decențe nivelul învățământului, promovând măsura aberantă ca elevii de liceu care nu au promovat examenul de bacalaureat să poată urma școli post liceale în cadrul universităților. Disprețul față de educație a culminat cu lipsa abecedarelor la clasa I din această toamnă;
12. A ucis bolnavii de cancer și alte boli grave, le-a promis medicamente compensate sau gratuite apoi le-a dat cu tifla, prin măsuri aberante a redus accesul la serviciile medicale;
13. A amnistiat fiscal oameni care au beneficiat ilegal de sume de bani, băgând astfel mâna în buzunarul celor cinstiți pentru că astfel de iertări sunt suportate de noi, cei care plătim corect taxe și impozite.
sursa ; http://justitieoarba.com/
Ultima oară modificat de proapis13 pe 25 Oct 2014, 09:29, modificat 1 dată în total.
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde ioanpuiu » 25 Oct 2014, 09:28

Florin Dobre scrie: Vestul il sustine pe Iohannis iar estul pe Ponta.

Păi şi "deşteptul" de Ponta susţine Estul :lol:
În timp ce Traian Băsescu, consecvent, loial ... http://economie.hotnews.ro/stiri-energi ... ansgaz.htm
... inteligentul Ponta vrea să vîndă de prin casă cu intenţia clară de-a dribla Vestul ... http://economie.hotnews.ro/stiri-energi ... -siste.htm
Dacă statul devine minoritar la Transgaz, atunci gazele ruseşti trec pe unde vor ele. ;)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Closcutz » 25 Oct 2014, 09:30

ioanpuiu scrie:

Dacă Iohanis este declarant incopatibil (înlăturat de la masa de joc) alegerile se amînă, probabil pentru primăvară.

Poate n-ati inteles ce-am vrut sa zic...Daca Johanis este inlaturat inainte de primul tur, nu exista niciun motiv pentru care alegerile sa fie amanate... Oricum Base il asteapta la cotitura bine de tot si pe Johanis(ar prefera-o pe Udrea, dar nici cu un Branza sau alt specimen nu i-ar pica rau).
Toti candidatii sunt niste papusi mapet, in spatele lor existand adevaratii sacali...
Closcutz

Mesajde nae » 25 Oct 2014, 09:37

Inteleg de ce sa nu-l votam pe Ponta , e clar si fara ochelari (eu am ) .
Dati UN motiv pt care sa ''votez'' Basescu , un motiv altul decat ''imi place'' = sunt insurat ;) ; pt ce l-ai pune manager la firma ta .
nae

Mesajde Closcutz » 25 Oct 2014, 09:37

proapis13 scrie:13 motive sa nu-l votezi pe Ponta 'un articol interesant

Române, cum dracu’ să-l votezi pe Victor Ponta?

11.. Disprețul față de educație a culminat cu lipsa abecedarelor la clasa I din această toamnă;

Autorul a uitat si de clasele pregatitoare si a II a care au inceput tot fara manuale...ca mai apoi sa fie date tot manuale vechi ,,pina la remedierea tampeniei".
Aia cu taxa auto redenumita timbru de mediu in care masinile euro 3 si euro 4 platesc mai mult decat cele non-euro.
Fenomenul cu gazele de sist!
Closcutz

Mesajde Closcutz » 25 Oct 2014, 09:41

Da si pe Base daca-l vad prim-ministru cred ca ma stabilesc in padure si nu mai ies de acolo decat la FLS :)
Closcutz

Mesajde Florin Dobre » 25 Oct 2014, 10:10

Closcutz scrie:...despre incompatibilitatea lu' Johanis...Speta cu traficul de copii si achizitia de case cu bani nejustificati...

incompatibilitatea...acolo este vorba de o chestiune strict administrativa care a fost judecata si pana in acest moment justitia i-a dat dreptate;
traficul de copii este o fumigena ridicola care poate mai tine la nostalgicii care l-au votat pe Iliescu...era la moda atunci tema asta;
case cu bani nejustificati...inafara banilor din meditatii, sa avem in vedere ca a avea rude in Doichland nu era putin lucru...parintii isi ajuta copiii sa-si faca un rost. Pe langa proprietatile(averea) detinute de oricare dintre candidatii cu sanse, Iohannis e copil de mingi la imobiliare.
Daca toate acestea ar fi ilegalitati, doar justitia o poate demonstra. De ce nu s-a gasit nimeni sa faca plangere impotriva lui Iohannis pentru ce i se imputa ca fiind ilegal? Pentru ca sunt fumigene.

Nu poti pretinde unui presedinte sa fie un sarac. Daca pentru sine nu a demonstrat ca poate face ceva, cum sa pretinda ca poate face ceva pentru tara?!

p.s. Cunoastem ca partidele sunt in fapt grupuri de interese care au tendinta de a se transforma in organizatii mafiote daca nu ar exista dreptul la vot si deci posibilitatea de a le fractura tentaculele la 4 ani.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde ioanpuiu » 25 Oct 2014, 10:36

Closcutz scrie: Poate n-ati inteles ce-am vrut sa zic...Daca Johanis este inlaturat inainte de primul tur, nu exista niciun motiv pentru care alegerile sa fie amanate...

E complicat.
Legislaţia ori nu prevede ce se întîmplă în situaţia asta, ori e neclară şi va trebui interpretată.
Dacă e declarat incopatibil, trebuie să demisioneze din funcţiile ocupate plus interdicţia de trei ani.
Asat însemnă că nu mai poate fi preşedinte ACL sau primar.
Poziţia de aspirant la un fotoliu nu este o functie ocupată, este una spre care tinde.

Dacă candidează şi cîştigă va fi obligat să demisioneze după ce depune jurămîntul deoarece ăla e momentul în care devine oficial preşedinte.
Nu se ştie clar dacă imunitatea acoperă situaţia de incompatibilitate şi s-ar putea să fie nevoie de o decizie de la Curtea Constituţională.
Nimic nu e deocamdată clar.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde feederman » 25 Oct 2014, 10:54

Florin Dobre scrie:
Closcutz scrie: Pe langa proprietatile(averea) detinute de oricare dintre candidatii cu sanse, Iohannis e copil de mingi la imobiliare.
Daca toate acestea ar fi ilegalitati, doar justitia o poate demonstra. De ce nu s-a gasit nimeni sa faca plangere impotriva lui Iohannis pentru ce i se imputa ca fiind ilegal? Pentru ca sunt fumigene.
Nu poti pretinde unui presedinte sa fie un sarac. Daca pentru sine nu a demonstrat ca poate face ceva, cum sa pretinda ca poate face ceva pentru tara?!
.

Toate aceste calomnii au o singura sursa: o entitate biologica* PRM-ista, pe nume Albin Marinescu, care cu ani in urma, in vremurile tranzitiei linistite a lui Iliescu, a comis o incalcare a unei proprietati a familiei lui K Iohanis. In urma unui proces cat se poate de corect, respectiva e.b. a fost evacuata din spatiul respectiv . De atunci, aceea rusinoasă, e.b. il calomniaza intr-o fituica scrisa pe hartie igienica refolosita, numita " justitiarul'', de altfel de negasit, pentru ca nu o mai citeste nici macar"tribunul nationale". Iar sibienii il voteaza de fiecare data cu un procent de 80%. Cu 7 ani in urma, era un idol. Intre timp, a devenit un monstru?! Motivul? Frica. Sunt inebuniti de frica. De frica ca-si pierd butoanele . De frica ca nu pot bloca justitia
* spuneti-i cum vreti.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Florin Dobre » 25 Oct 2014, 10:59

ioanpuiu scrie:...Nu se ştie clar dacă imunitatea acoperă situaţia de incompatibilitate şi s-ar putea să fie nevoie de o decizie de la Curtea Constituţională.
Nimic nu e deocamdată clar.

E cat se poate de clar. :)

ARTICOLUL 84: Incompatibilităţi şi imunităţi

(1) În timpul mandatului, Preşedintele României nu poate fi membru al unui partid şi nu poate îndeplini nici o altă funcţie publică sau privată.
(2) Preşedintele României se bucură de imunitate. Prevederile articolului 72 alineatul (1) se aplică în mod corespunzător.

ARTICOLUL 72: Imunitatea parlamentară

(1) Deputaţii şi senatorii nu pot fi traşi la răspundere juridică pentru voturile sau pentru opiniile politice exprimate în exercitarea mandatului.

http://www.presidency.ro/?_RID=htm&id=17
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde Closcutz » 25 Oct 2014, 11:41

Bre da greu ne intelegem prin taste. Eu spusei ca daca le reuseste manevra inainte de turul I scoate din joc candidatul Johanis(nu presedintele neinvestit sau investit; ceva de genul ,,draga Stolo" sau cum Johanis l-a sutat pe Crin...) sa-i faca un culoar mana intai lu' madam Udrea... Da pina la urma Base are el planuri de rezerva, ca deaia are in spate o armata de consilieri. Oricum ar fi, nu cred ca dupa 16 noiembrie se va schimba ceva major in tara asta. Degeaba asteptam schimbarea de la,,capul pestelui, care si asa e stricat"...de noi depinde sa fim mai uniti, mai muncitori, mai civilizati...
Closcutz

Mesajde Mircea_63 » 25 Oct 2014, 11:47

In noaptea inchiderii urnelor:
Victor: Daciana dragostea mea, in noaptea asta te vei culca cu presedintele Romaniei.
Daciana: Si cum facem, ma duc eu la Sibiu, ori vine el aici?
:D

Closcutz, nu am vise erotice legat de viitorul cu Klausutz, dar am cosmaruri cu ciuma rosie. Nu el in sine e atat de periculos cat armata de sobolani rozalii si flamanzi din spatele lui.
Putem sa muncim pana cadem in fund, dar muncim prea mult pentru altii si prea putin pentru noi.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Jean Valjean » 25 Oct 2014, 11:59

Closcutz scrie:Bre da greu ne intelegem prin taste. Eu spusei ca daca le reuseste manevra inainte de turul I scoate din joc candidatul Johanis sa-i faca un culoar mana intai lu' madam Udrea

Bre, da' ce te face pe mata să crezi ca dacă iese Johannis din joc, eu si ceilalti votanti ai lui Johanis o sa ne indreptam spre Udrea?
Crezi că dacă mă duc să cumpăr brânză de la prăvălie si nu găsesc, o să iau in schimb lumânări?
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde Closcutz » 25 Oct 2014, 12:02

Vorbim dupa 16 noiembrie...si cu toate ca-i votul secret sa vedem cum va iesi...
Closcutz

Mesajde Mircea_63 » 25 Oct 2014, 12:11

Jean Valjean scrie:Crezi că dacă mă duc să cumpăr brânză de la prăvălie si nu găsesc, o să iau in schimb lumânări?

...lumanari! :shock:
Ai o mare bila alba cu gaura patrata in mijloc. Multumesc. :lol: :lol: :lol:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE