CATALIN scrie:Dragos...sa nu faci pe tine de drag..sau pe altii...
de ce??....cum de ce!
uite Behaitu e de acord cu tine!!
Asa,asa,fugutza dupa mingiuca,ca a scapat-o pe jos,
Ps,dau eu bombonica!
CATALIN scrie:Dragos...sa nu faci pe tine de drag..sau pe altii...
de ce??....cum de ce!
Dragos2006 scrie: Performantele lui Halep sunt doar ale ei ..............
ignatov andrei scrie:Sa fim ROMANI... si FERICITI... !!!
Felicitari, SIMONA HALEP !!!
Dragos2006 scrie: Performantele lui Halep sunt doar ale ei si a lui ta”su care si-a vandut fabrica de lactate pentru ca fiica lui sa aiba bani de tenis . Nici poporul roman ,nici Ponta , nici Papa de la Roma nu au ajutat-o cu nimic.
cristi_vidican scrie:P.S. Simona își iubește țara. Drept dovadă, a venit să joace tenis la București
Dragos2006 scrie:Serios ??? a venit PE BANI !!! nu am auzit nicaieri ca banii castigati la Bucuresti au fost donati ...
cristian bh scrie:CATALIN scrie:Dragos...sa nu faci pe tine de drag..sau pe altii...
de ce??....cum de ce!
Asa,asa,fugutza dupa mingiuca,ca a scapat-o pe jos,
Ps,dau eu bombonica!
CATALIN scrie:
Behaiala esti intr-o eroare mare....niciodata in viata mea n-am fost catelusul nimanui....daca pe fourumu asta sunteti o gramada de savanti care judecati oameni din spusele altora sau dupa felul in care arata e numai problema voastra
ti se pare ca-i iau apararea eu..Mihai Bals....pai avem si motive, omu asta ne-a fost sluga cand am fost sa-l vizitam...ce am dorit asta a facut....asa cum si eu o sa-i fiu sluga cand o veni in orasul meu...
pana la urma noi doi ar trebui sa ne cam ignoram.....nu incerca sa fii copia cuiva....n-ai nici o sansa sa te apropii macar 10%de cel care bascalea p" aci
cat despre Simona....las-o drac in pace ca e buna mi-a fost gagica vreo 3-4 ani
CATALIN scrie:Behaiala esti intr-o eroare mare....
ionelpuisor scrie:
Un exemplu de modificari modificate...M63 este nesuferit
18 - Modificarea numelui (user name) sau continutul mesajului citat (atunci cand citati un alt mesaj) cu scopul de a denigra, jigni autorul initial..
viewtopic.php?f=42&t=5530
Florin Dobre scrie:Cataline, e total nepotrivit sa pocesti numele unui user. Initialele respective reprezinta locatia...adicatelea e din Bihor. Si eu sunt nascut in Bihor. Si Adi e din Bihor. Sunt useri care-s din Bihor. Nu toti am avut noroc sa ne nastem in dj.
Sa inteleg ca suntem niste behaiti?!
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori