Dinca Catinel scrie:....................
Ideea e ca as ruga un moderator sa stearga pe aici, inclusiv de la mine ce e pe langa topic. E incredibil la ce se ajunge de la un filmulet.................
Horatiu, ai o abordare gresita pentru un forum. Nu e colocviu stiintific, e forum. Cu sfaturi, umor, piscaturi. Depinde de intelepciunea fiecaruia sa puna toate acestea in slujba sa. Lasa deoparte orice consideri balast -ca informatie- si acolo unde ceva iti este cu semnul intrebarii, intreaba.
Reactiile sunt muuult mai mici la o intrebare concisa si la obiect, eventual impachetata in simplitate si sinceritate. Adica:
-Dom`le, atata stiu, asta nu inteleg, va rog sa ma lamuriti, sa ma ajutati sa inteleg.
Legat de umor... tu ai inceput. Ti-ai luat un user-name a`ntaia. Desparte-l in silabe.

Ai pus un film pe net din care nu rezulta nicidecum ca ai fi incepator, ci un "meserias" care arata altora cum pregateste iernarea. Problema apare in momentul in care un alt incepator o ia de buna si te urmeaza.
Umorul este apanajul oamenilor inteligenti. Simtul umorului cand e vorba de propria persoana, este apanajul oamenilor intelepti.
Sunt convins ca o alta abordare, lipsita de orgolii sau ranchiuna, iti va fi de mare folos. Succes!
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)