I-am scanat pe toti.
Isi dau in cap fiecare ceiluilalt cat sa le sara basca sa li se vada bubele negrele de pe cap fiecaruia.
Mare necajire.
Din ditai lehamitea de a mai pune stampila pe ceva, m-a trezit asta vara doua tigari si-o stire minuscula citita pe mobil: vrea si Funar sa candideze.
Treaba lui..
Cine nu-l stie pe Funar? Ori cine il mai stie pe Funar, indragitor de 3 culori de ti le punea pana si sub cuur in parc, neiubitor de unguri extremisti si nationalist dovedit ?
La a doua pipa, da domnia mea cautare pe net dupa bubele lui negre de pe cap...
Parca e invizibil, doar cateva articole de le numeri facil.
Bubele lui negre mari ? N-apar, desi inca imi aduceam aminte ca avea si el cativa negi.
Interesant.
Asa ca (si cum lehamitea a trecut)...
Din
bubosenia caracterelor din anul asta, aleg sa prefer "viciul" caracterului de-i zice
patriotism.
Sa ma primenesc
Un catarg al cotrocenilor fara partid mare in spate, imi va fi mie benefic in viitor.
Sa nu fie trufa trimisa la inaintare a vreunui guguloi de caine mare, incestuos, puturos, jegos si nespalat de ani de zile.
Fara xeroxpozitivi, babybrockeri, piz.dabele, soareci lila, branzeturi, amaritei si balaceni, alti indesatori de patratel pe buletin.
Sanse?
zero cu virgula.
Sistemul e deja al lor, fac ce le taie interesul, ca-i zice parlament, ca-i guvern, ca-i rosie, portocalie, verde, lila...
Colcaie si se sterg de putere la gura in fiecare zi cand trec pe acolo, dar pana nu acapareaza si cireasa torului, tot nu-s satuli..
Hai sa iesim sa ne distram pe seama emotiilor vezicilor presedintiabile !