Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde paul » 02 Noi 2014, 20:09

Adi Hodis scrie:
Cum a ajuns Ponta prim ... cum s-a dublat nr-l de parlamentari ! ... ce sa mai zicem despre TVA, taxe pana si pe stalpi ... samd.

Adi ... te salut !
Se pare ca, nu prea-ti prieste distanta , informatia ajungand la tine mai mult decat eronata !
Pentru cunostinta ta: nr. de parlamentari s-a dublat sub administratia Basescu! Daca nu se dubla numarul acestora, aveam doar un Parlament dominat de USL, pedelistii lui Base, Macovei, Udrea, vedeau parlamentul doar cu ocazia portilor deschise ! :oops:
Despre TVA, chiar n-ai ce spune ! Base cu Boc l-au facut 24%, in timp ce pe timpul lui Nastase era 19%. Ponta l-a facut 9% la faina si produse de panificatie !
Taxa pe stalpi cum o numesti tu se numeste taxa pe constructii speciale, taxa care exista in toate tarile pe care tu si adoratorii cultului basist le dati ca exemplu de prosperitate si democrarie reala.
Cat despre arestari, cine sapa groapa altuia s-ar putea sa cada in ea !
In rest ... numai de bine !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Adi Hodis » 02 Noi 2014, 20:25

Paul, eu nu-s fan de-al niciunora. Insa nu putem sa nu vedem ca, daca sub Base au inceput sa intre-n puscarii mari mahari ... ceea ce nu s-a pomenit anterior, apai coruptia nu este acum cea mai mare.
Albinutele = viata ... importantele albinute ... ” daca albinele ar disparea, omenirea ar mai trai 4 ani. Albert Einstein ”.
http://adihodis.sunphoto.ro/
Adi Hodis

Mesajde Jean Valjean » 02 Noi 2014, 20:33

Mircea_63 scrie:Dragos, tu pareai un tip realist. Exagerat de realist. Ce ai patit?

Nu iti este evident ca Monica nu are sanse?

Una e sa nu ai sanse, alta e sa nu meriti votul.
Ce-ar insemna ca lumea sa voteze doar cu cel care are sanse? Eventual si cele mai multe?
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde Dragos2006 » 02 Noi 2014, 20:49

paul scrie:Despre TVA, chiar n-ai ce spune ! Base cu Boc l-au facut 24%, in timp ce pe timpul lui Nastase era 19%. Ponta l-a facut 9% la faina si produse de panificatie !
Taxa pe stalpi cum o numesti tu se numeste taxa pe constructii speciale, taxa care exista in toate tarile pe care tu si adoratorii cultului basist le dati ca exemplu de prosperitate si democrarie reala.

Moddovene , Ponta al tau mi-a bagat impozit pe albine , mi-a marit impozitul pe proprietate , mi-a scumpit carburantul , M-a lasat fara fonduri europene pentru dezvoltare . Ponta al tau m-a lasat fara drum asfaltat intre casa si locul de munca , Ponta al tau m-a lasat fara autostrada spre Ardeal , sa ma enumar ?
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde andrei_calinescu » 02 Noi 2014, 20:50

Vis-a-vis de ce e responsabil presedintele: politica externa.

Cine il promoveaza pe Ponta(USA sau URSS)?
Cine il promoveaza pe Johanes Brahms(USA sau URSS)?
andrei_calinescu

Mesajde Bambucha » 02 Noi 2014, 20:51

UPDATE exit-poll ora 17,45 - Exit-poll ACL
Victor Ponta - 38,1 %
Klaus Iohannis - 31%
Monica Macovei - 9%
Kelemen Hunor - 5%
Călin Popescu Tăriceanu -
3% Elena Udrea - 3%

UPDATE - 17:20 -
Iată exit-poll-ul PSD pentru ora 16:00:
Victor Ponta - 38%
Klaus Iohannis - 28%
Calin Popescu Tariceanu - 7%
Monica Macovei - 7%
Elena Udrea - 5% -

Sursa http://www.dcnews.ro/exit-poll-alegeri- ... 6iB8S.dpuf
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Dragos2006 » 02 Noi 2014, 20:54

daca Ponta are sub 40% este TERMINAT !!!!
Dragos2006

Mesajde Jean Valjean » 02 Noi 2014, 20:58

ioanpuiu scrie:[i]Rezultate finale la Sydney
– Monica Macovei – 60 de voturi
– Klaus Iohannis – 51 de voturi
– Victor Ponta – 13 voturi
– Elena Udrea – 5 voturi
http://www.gds.ro/Actualitate/2014-11-0 ... in-sydney/

Si

"Românii din Noua Zeelandă şi-au exercitat primii votul, iar primele rezultate îl indică drept câştigător detaşat pe candidatul ACL Klaus Iohannis. Iohannis a obţinut 66 de voturi, Monica Macovei a primit 28 de voturi, iar Elena Udrea s-a clasat pe locul al treilea, cu 13 voturi. Victor Ponta a obţinut şapte voturi"
Sursa:http:Aici

Intelegeti acum de ce sunt cozi la sectiile din strainatate, incat oamenii trebuie sa astepte ore intregi pentru a vota?
Asta daca mai era ceva de inteles.
Cel mai mare risc in viata este sa nu-ti asumi nici un risc!
Jean Valjean

Mesajde Dragos2006 » 02 Noi 2014, 21:06

Pe Antena 3 un boschetar pesedist spunea ca nu e bine ca romanii din strainatate sa voteze deoarece ei nu cunosc realitate din Teleorman , Vrancea , etc. Ce gunoaie de oameni !
Dragos2006

Mesajde andrei_calinescu » 02 Noi 2014, 21:15

Dragos2006 scrie:Pe Antena 3 un boschetar pesedist spunea ca nu e bine ca romanii din strainatate sa voteze deoarece ei nu cunosc realitate din Teleorman , Vrancea , etc. Ce gunoaie de oameni !

La fel au facut cand Ratiu candida la presedintie, puneau la gatul unui magar un papion mari cu picatele si-l plimbau prin pietele publice, argumentand ca Ratiu nu mancase salam cu soia.
andrei_calinescu

Mesajde nae » 02 Noi 2014, 21:24

andrei_calinescu scrie:La fel au facut cand Ratiu candida la presedintie, puneau la gatul unui magar un papion mari cu picatele si-l plimbau prin pietele publice, argumentand ca Ratiu nu mancase salam cu soia.

Cine ''au facut'' ? :shock:
nae

Mesajde Bambucha » 02 Noi 2014, 21:26

"Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine."

Sper din inima un DNA care-si va face datoria mai departe, care sa taie in carne vie toate radacinile cancerigene din tot spectrul si pseudobuchetul politic de stanga si de dreapta, sper ca DNA nu va fi subordonat politic, sper ca paduchiosii din toate pozitiile fruntase ale institutiilor decizionale din Romania sa invete ce-i aia frica de "a baga mana" si sa realizeze ca Nu mai merge! Sper intr-o Romanie fara coruptie, o Romanie cinstita care va stimula munca si educatia cetatenilor ei... Sper!
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde teinegru64 » 02 Noi 2014, 21:32

Dragos2006 scrie:Pe Antena 3 un boschetar pesedist spunea ca nu e bine ca romanii din strainatate sa voteze deoarece ei nu cunosc realitate din Teleorman , Vrancea , etc. Ce gunoaie de oameni !

Corect....ar fi sa primeasca un chestionar.
Daca ai trai in Romania ...cat ai fi dispus sa dai...ca sa obtii o functie de.....
-femeie de serviciu
-educatoare ....daca nu esti sotie de preot
-politist si de si de...
asistenta de ce vreti voi. :lol:
http://teinegru64.sunphoto.ro/Albine
teinegru64

Mesajde ioanpuiu » 02 Noi 2014, 21:33

paul scrie:
Adi Hodis scrie:
Cum a ajuns Ponta prim ... cum s-a dublat nr-l de parlamentari ! ...

Pentru cunostinta ta: nr. de parlamentari s-a dublat sub administratia Basescu!

La faza asta, te-ai dovedit "antenist" Paule.
Toată lumea ştie, sau ar trebui să ştie, că Preşedintele Traian Băsescu a propus în 2009 organizarea unui referendum, la data alegerilor prezidentiale, pentru a consulta populatia in legatura cu reducerea Parlamentului la o singura camera, care sa aiba maximum 300 de parlamentari.

Puteai să spui la fel de bine că sub administraţia Băsescu a plouat mult şi au fost inundaţii.
Vinovat Basescu :lol: :lol: :lol:
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde nae » 02 Noi 2014, 21:34

Clar am votat amandoi LA FEL , adica acelasi candidat , la dorinte suntem diametral opusi .
Au aparut doua postari in fata , eu ma refer la Bambucha .
nae

Mesajde Dragos2006 » 02 Noi 2014, 21:41

paul scrie:Cat despre arestari, cine sapa groapa altuia s-ar putea sa cada in ea !
In rest ... numai de bine !

Ce gandire de antenist ! DNA nu are mama , nu are tata , ei doar aplica legea . Paule ai idei cum arata profilul unui procuror DNA ?
Dragos2006

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE