Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bambucha » 02 Noi 2014, 22:25

paul scrie: ... dupa parerea mea Monica trebuia judecata pentru tradare si nu sa candideze la Presedintie ! A fost CEL MAI MARE DUSMAN AL POPORULUI ROMAN in Parlamentul European ! Dezinformarea legata de votul romanilor prin care acestia l-au demis pe Basescu ! Din aceasta cauza, pentru o perioada UE a blocat toate legaturile cu Romania ! Daca vrei, pot dezvolta !

si eu chiar as fi primul curios vis a vis de dezvoltare :D mai ales ca e scris cu litere mari.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde Dragos2006 » 02 Noi 2014, 22:28

paul scrie:DA ... am fost si sunt mandru ca am stat la aceeasi masa cu Coposu si cu alti mari lideri cu COLOANA VERTEBRALA DREAPTA !

Nu ai stat la masa cu Emil Constantinescu si Victor Ciorbea ? imi vine sa vomit cand vad indivizi care se aroga ca urmasii lui Maniu si a lui Coposu si acum ling blidele la psd.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde nae » 02 Noi 2014, 22:29

Problema e sa nu fure Ghiță prea in aceasta noapte.

Cand fura Videanu e bine .
Cand fura Baconschi iar e bine.
Mogulii lor sunt buni cei rosii sunt rai = cat timp o sa rostogoliti butoiul GOL !?
nae

Mesajde paul » 02 Noi 2014, 22:30

Mircea_63 scrie:
Paul, in conditiile in care politica e o curva, ma bucura calitatea asta la Johannis. Nu vreau un presedinte care sa vina si sa-mi spuna ca a fost invins de sistem. Ma intereseaza sa fie cinstit cu Romania.

Notiunile de CURVA si CINSTE, sunt antagonice ! Adica, nu se pupa !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Mircea_63 » 02 Noi 2014, 22:32

Inseamna ca n-ai cunoscut nicio curva. :cry:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde redoo » 02 Noi 2014, 22:32

paul scrie:
Mircea_63 scrie:
Paul, in conditiile in care politica e o curva, ma bucura calitatea asta la Johannis. Nu vreau un presedinte care sa vina si sa-mi spuna ca a fost invins de sistem. Ma intereseaza sa fie cinstit cu Romania.

Notiunile de CURVA si CINSTE, sunt antagonice ! Adica, nu se pupa !

Daca ti-a luat exact,pentru cat a prestat nu se cheama ca e cinstita?
Life is BEE...utiful!!!
http://e-redoo.ro/
redoo

Mesajde paul » 02 Noi 2014, 22:36

Dragos2006 scrie: imi vine sa vomit cand vad indivizi care se aroga ca urmasii lui Maniu si a lui Coposu si acum ling blidele la psd.

Ia un antivomitiv !
Nu ling nici un blid la psd sau la alt partid nefiind membru ! Imi permit luxul sa judec cu mintea mea ! Tu trebuie sa judeci cu mintea altora, sau mai exact, se ocupa altii cu indeletnicirea asta si pentru tine !
LE ... nu ma consider urmasul nimanui ! Incerc doar sa ma pastrez pe o linie onesta !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Dragos2006 » 02 Noi 2014, 22:37

paul scrie:Notiunile de CURVA si CINSTE, sunt antagonice ! Adica, nu se pupa !

Curvele de la sosea sunt curve cinstite . Antagonismul apare la curvele de la antena 3 !
Dragos2006

Mesajde Dragos2006 » 02 Noi 2014, 22:38

paul scrie:! Incerc doar sa ma pastrez pe o linie onesta !

Linia antena 3 .... asta este bancul zilei !!!! :lol: :lol: :lol:
Macar daca ai pastra o linie buna de tras pe nas ....
Dragos2006

Mesajde ioanpuiu » 02 Noi 2014, 22:40

paul scrie:
ioanpuiu scrie: Traian Băsescu a propus în 2009 organizarea unui referendum, la data alegerilor prezidentiale, pentru a consulta populatia in legatura cu reducerea Parlamentului la o singura camera, care sa aiba maximum 300 de parlamentari.

Ioane, scurt, din 2009 si pana-n 2012 cine trebuia sa puna in aplicare referendumul ??? Nu cumva guvernul Boc ??? Nu cumva Basescu insusi ??? Hai sa nu fim ipocriti nici macar de dragul serviciului roman de dezinformare !
LE ... mai bine antenist decat adulator basist !!! :oops:

Hai să nu fim ipocriţi, ai zis ... tu Ipocritu' Şef ;)
Punerea în aplicare a rezultatului acelui referendum, depindea de ceva.
Ştii de ce anume ?
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde ioanpuiu » 02 Noi 2014, 22:46

Ştii, sau cauţi acum ?
ioanpuiu

Mesajde Dragos2006 » 02 Noi 2014, 22:48

nae scrie:

Mogulii lor sunt buni cei rosii sunt rai = cat timp o sa rostogoliti butoiul GOL !?

Alo , alo , copilu , fii atent la detalii ! Siveco a pus la dispozitie softul si infrastructura . Cine este Siveco ????
Ai auzit cumva ca Videanu sau Baconschi detin astfel de firme si le-au folosit in trecut ????
Dragos2006

Mesajde MyBees » 02 Noi 2014, 22:52

Nu mai am nicio indoiala acum ca Ponta va mai face naveta cativa ani, pana sa urce in limuzina presidentiala. De fapt va pierde si microbusul psdist... are deja o mecla disperata.

A... stim... Bineinteles ca Base e de vina... :)

http://www.220.ro/funny/Basescu-Il-Ironizeaza-Pe-Badea-Afara-Ploua/Jh63t9PVS9/
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde nae » 02 Noi 2014, 22:53

Dragos2006 scrie:
nae scrie:

Alo , alo , copilu , fii atent la detalii ! Siveco a pus la dispozitie softul si infrastructura . Cine este Siveco ????
Ai auzit cumva ca Videanu sau Baconschi detin astfel de firme si le-au folosit in trecut ????

Esti pretentios , normal ca nu stiu .
nae

Mesajde Dragos2006 » 02 Noi 2014, 22:58

Ponta avertizează: ”Dacă în turul doi nu furăm dublu, s-ar putea să avem surprize neplăcute”

Deși mulțumit de cât a furat mașinăria de vot a PSD-ului, Victor Ponta este departe de a fi liniștit. Chiar și el își dă seama că românii cu discernământ au ajuns să-l urască – pe el și tot ceea ce el reprezintă – într-atât de mult încât se vor mobiliza în turul doi doar ca să voteze împotriva lui, fapt care ar putea anihila frauda electorală pregătită de pesediști.

victor Ponta a și identificat câteva puncte în care se pot aduce îmbunătățiri în turul doi al prezidențialelor. ”De exemplu, în Londra, Paris sau Munchen, unde e clar că nimeni nu mă votează, s-a stat prea puțin la coadă, doar 4-5 ore. E inadmisibil! La Londra am înțeles că au fost 3 ștampile de vot la câteva mii de oameni. Mult prea multe! În turul doi, doar câte-o ștampilă în fiecare capitală europeană!”, a tunat Ponta.

Și pentru că nesimțirea lui nu are limite, Ponta a decis ca în turul doi cetățenii din Sibiu și București să nu aibă drept de vot. ”Mâine la prima oră trebuie dată o ordonanță: cetățenii din orașele în care sunt născuți candidații nu au drept de vot, pe motiv că sunt subiectivi. Iohannis e din Sibiu, eu din București, deci sibienii și bucureștenii vor sta acasă în turul doi”, a decis Victor Ponta.

https://www.youtube.com/watch?v=Ad76i1TvDw8
Dragos2006

Mesajde ioanpuiu » 02 Noi 2014, 23:05

Hai să te ajut Paul :)
Pentru punerea în aplicare a rezultatelor referendumului, cel iniţiat de Presedintele Traian Basescu, era nevoie de modificarea constitutiei şi ... cine crezi că s-a opus ?
Răspuns - Copy.jpg

http://www.b1.ro/stiri/politica/ponta-n ... 33182.html
ioanpuiu

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE