Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde luci » 03 Noi 2014, 00:04

Io atata stiu ca astia si unii si alti baga mana tot in buzunarul nostru; oare din 2015 vor fi mai putin lacomi de cum ii stim?
“Nimeni n-a vazut vreodata pe Dumnezeu; singurul Lui Fiu, care este in sanul Tatalui, Acela L-a facut cunoscut.”
luci

Mesajde Dragos2006 » 03 Noi 2014, 00:16

Ioan Guist scrie:Paul
... nu am gasit un "antenist" cu care sa duc un dialog o discutie cap coada.Parca sunt hipnotizati ! ".

La tine este o poveste , eu traiesc o drama ! cand m-am casatorit aveam socri doi oameni de treaba cu frica de Dumnezeu . Din pacate au fost atinsi de virului a3 si acum in loc de doi socri am doi zombi.
Ajuta-l Doamne pe dusmanul meu !Da-i viata lunga sa asiste la succesul meu ...
Dragos2006

Mesajde delorin I » 03 Noi 2014, 00:21

Ati vazut discursul negrului Dragnea? Paralel si perpenticular...dezastruos ..mai sa ne convinga ca a castigat alegerile ....Ponta nu il vad sa ajunga la 40% in turul 2...mai castiga ceva maxim 2 -3 procente de la Funar, Vadim, si jumatate de la Tariceanu...De la 54% in zori la 9 a.m.....cand toti oamenii sistemului fost si actual s-au trezit cu noaptea in cap- adica in mare parte locuitori ai satelor dar ascutatori o viata de ordine..la 38%...si cred ca o sa mai scada...Oricum a luat destul de mult! Oricum va incepe batalia cu subiectul ROMAN_-NEAMT! Trist totusi cum si-au batut joc de cei de afara si de modul incare haiducul de Dragnea vine si spune ca a luat voturi din diaspora!!! Cat de destept trebuie sa fii sa il crezi pe asta? Inca o data s-a putut vedea ca cine are ministerul de interne, iar in acest caz si externele face jocurile si manevreaza voturile mutand sau desfiintant sectii de vot! Ma uitam ca au votat in Uruguai 12 romani, in Vietnam vreo 2...ma rog cifre din acestea minuscule- dar la amaratii aceia unde sunt cu milioanele le-au inchis din sectii! Le-a fost frica desi au folosit tot ce au avut la dispozitie sa fure...ministere, prefecturi, primari, sectii de vot, consilieri locali, modificarea legii electorale...DAca nu trec la falsificari si furt la greu de voturi vor pierde alegerile...prea multi s-au desteptat!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde Ioan Guist » 03 Noi 2014, 00:27

Dragos2006 scrie:
Ioan Guist scrie:Paul
... nu am gasit un "antenist" cu care sa duc un dialog o discutie cap coada.Parca sunt hipnotizati ! ".

La tine este o poveste , eu traiesc o drama ! cand m-am casatorit aveam socri doi oameni de treaba cu frica de Dumnezeu . Din pacate au fost atinsi de virului a3 si acum in loc de doi socri am doi zombi.

Pai ...io sa sa-ti dau sfat?? Taie-le cablu.Nu le mai platii curentu.etc etc.Vazi si tu ! ca nu mai exista antene, ca o murit gadea , ca uite, va platesc bilet la salina (acolo nu e semnal) ca ai ,ca ailalta.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 03 Noi 2014, 00:35

Remarcabil este ca "niste " Romani , afara, singuri si obositi de munca,se unesc in gand si fac sute de km sa-si exprime votul .Asta sperie rau.
Romanul mai si gandeste.E grele de acum ! astia nu mai gusta rahat cu apa rece livrat de poanta si dragnea la pachet cu fi-rea sau fierea (nume predestinat sau porecla din sat) nu mai satau cu capul plecat.
Si sa castige ponta, cu romanii astia nu ramane mult.Iasa cu picioarele inainte ca Ceasca.

anunt important

In Duminica de 16 este liber si nu se lucreaza.Deci ...nu pontati !!
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Florin Dobre » 03 Noi 2014, 00:49

Mircea_63 scrie:In noaptea inchiderii urnelor:
Victor: Daciana dragostea mea, in noaptea asta te vei culca cu presedintele Romaniei.
Daciana: Si cum facem, ma duc eu la Sibiu, ori vine el aici?
:D

Cica Daciana asteapta nerabdatoare turul II. A auzit ca ardeleanului i-ar place lucrul bine facut. :lol:
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde ioanpuiu » 03 Noi 2014, 01:58

Closcutz scrie:
ioanpuiu scrie:
Closcutz scrie: Bine-inteles ca nu avea de gand sa puna in practica asa ceva( fiind doar o promisiune electorala, care a prins bine la public).

Eşti Mama-Omida ?

Basescu avea toate parghiile necesare sa demareze procesul de reducere al numarului de parlamentari, dar nu si-a dorit acest lucru cu adevarat! A fost doar o gogoasa frumoasa si atat! Faptele au stat asa si nu in alt fel!

Sper că nu le încurci cu faptele apostolilor.
Măi Cloşcuţe ! ... dacă n-ai sta toată ziua cu ochii spre cer ;) ai şti cum se face o constituţie şi cine o votează.
Dacă parlamentu' ăla, cu majoritatea aia de 70% ar fi votat că patriarhu' tre' să-şi radă barba ... n-ar fi avut încotro.
Ar fi arătat ca Marlon Brando. :lol:

Se apucaseră ei de-o nouă constituţie, de regionalizare, de ... multe. De ce s-a ales prafu' de marile lor proiecte ? Să fi fost păcătoşi ?
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde paul » 03 Noi 2014, 09:10

Ioan Guist scrie:Procentele afisate de tine, nu sunt din lumea asta.Esti mintit Paule.Zilnic.

Daaa ??? :shock: :shock: :shock:
Dupa numaratoarea paralela (integrala) efectuata de partide:
ponta are plus 11% (psd)
ponta are plus 10% (acl)
Si apropos de minciuni, singurul exit poll aproape de adevar (dupa numararea voturilor bucata cu bucata) a fost cel comandat de Romania TV a lui Ghita !!! :oops: Exit-urile B1 sau Realitatea au fost varza ! Nici al Antenelor n-a fost prea reusit !
Asadar ... adevaru-i relativ ! Ca si ... minciuna ! :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde feederman » 03 Noi 2014, 09:24

paul scrie:
nae scrie:Dupa numararea a aproximativ 50% din voturi:
-Ponta-41,86%
-Johanis-28,94%
Creste ... johannis ! :oops:

In general spalatoriile din Romania se inchid la sfarsit de saptamana. Antena 3 , specializata in spalarea creierelor, a facut o exceptie , prestand activitatea de baza a ,, casei '' si in aceasta duminica. Asa ca au pus de o chermeza, inca de dimineata. Dar ce te faci, ca furtuna neasteptata a amplificat hula electorala, astfel ca pe la ora 17, petrecaretilor li se inecasera corabiile, iar la 21 trecute fix , optimistii baieti si fete, participanti la sarbatoare, au trecut direct la parastas. Jale mare, balbaieli, tacere si deruta pe masura , hartie igienica refolosita, trecand pe sest de la deontologi la analisti, intru vindecatea ranilor si stergerea urmelor de curaj din izmene. Singurul privilegiat in aceasta activitate a fost Gadea. Ascuns in spatele naimitilor, a avut nevoie de un intreg ply toilet tissue box . Pentru uz bilateral si cu repetitie: fata-spate. Conform zicalei stamosesti gura bate c...
Ultima oară modificat de feederman pe 03 Noi 2014, 09:36, modificat de 2 ori în total.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Dragos2006 » 03 Noi 2014, 09:24

Paule ,vezi rezultatekle OFICIALE de la BEC si nu mai este cum zici tu. Diferenta e de doar 9% , in 2009 geoana a avut in fata lui Base 14% !!!!
Dragos2006

Mesajde Closcutz » 03 Noi 2014, 10:29

Iata ce am gasit eu la prima cautare despre primul tur electoral din 2009:,,In primul tur al alegerilor prezidentiale din 2009, prezenta la vot in intreaga tara a fost de 53,52%. Judetele din sudul tarii, in frunte cu Ilfovul si Teleorman, au depasit media pe tara, avind prezente de peste 63%, potrivit HotNews.Traian Basescu a obtinut in primul tur al prezidentialelor din 2009 3.153.640 voturi, 32,44%, şi s-a situat pe locul I, iar Mircea Geoana a obtinut 3.027.838 voturi, 31.15%, şi s-a situat pe locul II."
Closcutz

Mesajde Closcutz » 03 Noi 2014, 10:45

Dragos2006 scrie:Paule ,vezi rezultatekle OFICIALE de la BEC si nu mai este cum zici tu. Diferenta e de doar 9% , in 2009 geoana a avut in fata lui Base 14% !!!!

Unde ati gasit datele astea? Puteti sa cautati Alegeri prezidentiale in Romania 2009...pe wiki si o sa vedeti exact cum a stat treaba! Chiar daca simpatizati culoarea portocalie ar fi bine sa recunoastem adevarul!
Closcutz

Mesajde Dragos2006 » 03 Noi 2014, 10:54

deschide doar televizorul pe un canal de stiri... e 9 si ceva parca ulima oara.
Dragos2006

Mesajde ioanpuiu » 03 Noi 2014, 11:10

Se petrece ceva ce nu înţeleg.
Odată cu sosirea voturilor din diaspora, era de aşteptat o scădere la Victor Ponta şi creştere pentru Iohanis şi Macovei.
Îi bănuiesc pe cei din ACL de prostie dar mai ales de blat cu puterea. De ce spun asta ?
Pentru că DNA îi adună transpartinic.
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Dragos2006 » 03 Noi 2014, 11:19

De cand cu Ciorbea si Constantinescu , totul este posibil. Totusi sperăm ca DNA-ul sa implineasca voința poporului si sa reduca parlamentul la 300.
Dragos2006

Mesajde Bambucha » 03 Noi 2014, 13:56

ioanpuiu scrie:Se petrece ceva ce nu înţeleg.
Odată cu sosirea voturilor din diaspora, era de aşteptat o scădere la Victor Ponta şi creştere pentru Iohanis şi Macovei.
Îi bănuiesc pe cei din ACL de prostie dar mai ales de blat cu puterea. De ce spun asta ?
Pentru că DNA îi adună transpartinic.

Pe langa marja de 3-5 % care pot balansa intr-o parte sau alta dupa cum bate vantul puterii coroborat cu furtul calificat, mai avem urmatoarele realitati:

"Numarul mediu de pensionari in primul trimestru din 2014 a fost de 5.375.000 de persoane, iar pensia medie lunara a fost in primul trimestru al anului de 844 lei, mai mare cu 6,2% fata de acelasi trimestru al anului precedent si cu 4,1% fata de sfarsitul lui 2013, se arata intr-un comunicat al Institutului National de Statistica."

"Daca in 1990 erau 8,1 milioane de salariati si 3,5 milioane de pensionari, ultima statistica INS, din mai 2014, arata ca au mai ramas numai 5,7 milioane de salariati care sustin 5,3 milioane de pensionari alaturi de 1,2 milioane de bugetari si 4 milioane de copii si adolescenti."

Realitati ce se intampla pe un fond cu promisiuni de marire a pensiilor/salarii bugetare/crestere ajutoare sociale! Promisiuni de cateva procente de care PSD s-a tinut. Ca va urma nota de plata asta nu mai conteaza...

Iar aia care au plecat din Ro au fost niste dobitoci si nu mai conteaza ce vor ei :mrgreen: sunt niste prosti, da-i dreacu' :twisted:
Buy E.U.
Bambucha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE