Ioan Guist scrie:Paul
... nu am gasit un "antenist" cu care sa duc un dialog o discutie cap coada.Parca sunt hipnotizati ! ".
Dragos2006 scrie:Ioan Guist scrie:Paul
... nu am gasit un "antenist" cu care sa duc un dialog o discutie cap coada.Parca sunt hipnotizati ! ".
La tine este o poveste , eu traiesc o drama ! cand m-am casatorit aveam socri doi oameni de treaba cu frica de Dumnezeu . Din pacate au fost atinsi de virului a3 si acum in loc de doi socri am doi zombi.
Mircea_63 scrie:In noaptea inchiderii urnelor:
Victor: Daciana dragostea mea, in noaptea asta te vei culca cu presedintele Romaniei.
Daciana: Si cum facem, ma duc eu la Sibiu, ori vine el aici?
Closcutz scrie:ioanpuiu scrie:Closcutz scrie: Bine-inteles ca nu avea de gand sa puna in practica asa ceva( fiind doar o promisiune electorala, care a prins bine la public).
Eşti Mama-Omida ?
Basescu avea toate parghiile necesare sa demareze procesul de reducere al numarului de parlamentari, dar nu si-a dorit acest lucru cu adevarat! A fost doar o gogoasa frumoasa si atat! Faptele au stat asa si nu in alt fel!
Ioan Guist scrie:Procentele afisate de tine, nu sunt din lumea asta.Esti mintit Paule.Zilnic.
paul scrie:nae scrie:Dupa numararea a aproximativ 50% din voturi:
-Ponta-41,86%
-Johanis-28,94%
Creste ... johannis !
Dragos2006 scrie:Paule ,vezi rezultatekle OFICIALE de la BEC si nu mai este cum zici tu. Diferenta e de doar 9% , in 2009 geoana a avut in fata lui Base 14% !!!!
ioanpuiu scrie:Se petrece ceva ce nu înţeleg.
Odată cu sosirea voturilor din diaspora, era de aşteptat o scădere la Victor Ponta şi creştere pentru Iohanis şi Macovei.
Îi bănuiesc pe cei din ACL de prostie dar mai ales de blat cu puterea. De ce spun asta ?
Pentru că DNA îi adună transpartinic.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori