Prima pagină APICULTURA GENERALA HRANIREA ARTIFICIALA

Discutii despre hranirea familiilor de albine cu diferite produse artificiale sau miere , perioade de hranire , retete de preparare .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

proteine

Mesajde igo1 » 06 Noi 2014, 16:42

Bună ziua. Eu vreau sa adresez o întrebare interesanta. În loc de drojdie sau lapte praf sau mai știu eu ce, nu se pot face turte cu proteine ce se administrează sportivilor? A încercat cineva ăsta? Eu am un borcan de 5 kg sunt și dulci și aromate cu vanilie.
igo1

Re: proteine

Mesajde Closcutz » 06 Noi 2014, 16:48

Nu stiu daca e vorba de ceva influente nefaste, dar cea mai mare problema ar fi legata de cost! Un kg de drojdie inactiva e 12 lei iar proteinele de calitate pt sportivi costa de te-ndoaie! Si pe linga toate astea cea mai buna proteina pt albina este polenul floral mai ales proaspat!
Closcutz

Mesajde oroles » 06 Noi 2014, 18:48

Closcutz scrie:Nu stiu daca e vorba de ceva influente nefaste, dar cea mai mare problema ar fi legata de cost! Un kg de drojdie inactiva e 12 lei iar proteinele de calitate pt sportivi costa de te-ndoaie! Si pe linga toate astea cea mai buna proteina pt albina este polenul floral mai ales proaspat!

Daca vrei proteine ieftine sau gratis poti strange frunze de lucerna uscate pe care sa le macini. La 1 kg de frunze macinate ai 200 g de proteina. Frunzele de lucerna se pot lua de sub claiele de lucerna ale crescatorilor de animale, se pune la uscat langa o sursa de caldura dupa care se macina cu rasnita electrica sau manuala.
oroles

Mesajde proapis13 » 06 Noi 2014, 19:07

Oroles,proteina aia vegetala e pentru rumegatoare NU pentru albina sau om :!: :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

proteine

Mesajde igo1 » 06 Noi 2014, 19:19

Bună ziua. Eu vreau sa adresez o întrebare interesanta. În loc de drojdie sau lapte praf sau mai știu eu ce, nu se pot face turte cu proteine ce se administrează sportivilor? A încercat cineva ăsta? Eu am un borcan de 5 kg sunt și dulci și aromate cu vanilie.
igo1

Mesajde Mircea_63 » 06 Noi 2014, 19:26

Am mutat. igo1, recomand cu caldura: http://brainfitness.ro/jocuri-exercitii-memorie

Nu stiam de ce igo1... probabil urmeaza igo2...igo3... :D
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Florin Dobre » 06 Noi 2014, 19:29

Din cate stiu concentratia in proteina e foarte mare in acele suplimente pentru sportivi...am folosit cândva.
Una din componentele de baza este laptele praf. Dar in produsele astea sunt si alte tipuri de substante(steroizi) cu efect anabolizant. Nu stiu ce efect pot avea asupra albinelor.
Nu te sfatuiesc sa incerci acum. Dar poti face un test la primavara pe o familie.
Ultima oară modificat de Florin Dobre pe 06 Noi 2014, 19:30, modificat 1 dată în total.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde csaa » 06 Noi 2014, 20:41

Si cand o sa iasa la primavara sa vezi bicepsi or sa aiba! :twisted:
csaa

Mesajde ciptheman » 07 Noi 2014, 10:33

inlocuitori =tampenii, munca in zadar ,uzura, mortalitate, boli.....
ciptheman

Mesajde peterneamt » 07 Noi 2014, 17:35

Dacă noi oamenii care avem ficat (bucătărie ), facem o grămadă de boli datorate schimbării hranei, cu care, generaţii la rând s-au hrănit de mi de ani, dovedind că adaptarea noastră........Dar bietele albine ? :roll: ;)
peterneamt

Mesajde oroles » 12 Noi 2014, 15:05

proapis13 scrie:Oroles,proteina aia vegetala e pentru rumegatoare NU pentru albina sau om :!: :lol:

Daca ai sti ce bine fac suplimentele de lucerna la OM. Stiu ca s-a incercat si cu asa ceva insa nu as putea sa va spun rezultatele.
oroles

Mesajde proapis13 » 12 Noi 2014, 20:17

oroles scrie:
proapis13 scrie:Oroles,proteina aia vegetala e pentru rumegatoare NU pentru albina sau om :!: :lol:

Daca ai sti ce bine fac suplimentele de lucerna la OM. Stiu ca s-a incercat si cu asa ceva insa nu as putea sa va spun rezultatele.

Cei ce m-au cunoscut personal stiu ca arat asa ,,barbat bine'' din cauza ca nu am mancat ,,suplimentele de lucerna'' la timp.. :lol:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde igo1 » 13 Noi 2014, 19:30

Mulțumesc pentru ca s-a șters topicul al doilea deschis din greșeală. Internetul îmi juca feste atunci și am comiso. Nu voi folosi. Proteine. O sa cumpăr drojdie și lapte praf. Mi-a plăcut ce am văzut pe YouTube la daniel calmus. Vreau sa fac și eu la fel cu cele 13 familii ale mele
igo1

Înapoi la HRANIREA ARTIFICIALA