Prima pagină APICULTURA GENERALA DISCUTII APICOLE DIVERSE

Discutii despre apicultura care nu sunt clasificate in nici o sectiune a forumului .
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Intrebare banala

Mesajde Dila Daniel » 06 Noi 2014, 21:56

redoo scrie:Intreb direct...voi cu ce va curatati pe maini dupa ce lucrati la albine? Eu daca lucrez fara manusi,dureaza o vesnicie pana scot propolisul de le degete...pana mea,nu mi-e rusine,da parca la servici,toata lumea se uita ca sunt murdar pe maini. Ce-a mai ok metoda este cu o periuta,dar parca facmainile din ce in ce mai aspre.

cif cream sau triumf degresant
Nu sunt perfect dar sunt eu insumi...si sunt mandru de asta!
Cu stima D.D.
Dila Daniel

Mesajde lucky5strike » 06 Noi 2014, 22:05

redoo scrie:Intreb direct...voi cu ce va curatati pe maini dupa ce lucrati la albine? .

Intai adu unghiile la numitor. Adica scurteaza-le.

Solventi gasesti tu...

8-)
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde cantemir » 07 Noi 2014, 20:38

lucky5strike scrie:Intai adu unghiile la numitor.

...Plus silicon!
cantemir

Mesajde lucky5strike » 07 Noi 2014, 22:18

Poftim? :lol:
Pax vobiscum!
lucky5strike

Mesajde cantemir » 07 Noi 2014, 22:39

Pur si simplu: pe silicon nu adera nimic!
Nu stiu ce exemplu sa dau... spray-ul de bord :? Eu folosesc altceva, un soi de vaselina siliconica ...Nu conteaza: important e ca-si face treaba: nimic nu adera, nici macar propolisul! Se aduna putin pe sub unghii si prin crapaturile pielii, dar nu sta lipit. Se sterge cu carpa.

Doar ca nu trebuie sa te sprijini de masina: nu va mai prinde vopseaua prea curand!
cantemir

Mesajde MyBees » 07 Noi 2014, 22:48

Redoo decat sa ajungi la silicoane, mai bine incearca un cutter :) Sangerezi putin, dar se rezolva cu un bandaj...

Nu mi-am pus niciodata problema asta... Seara cand ajung acasa, dupa o zi de lucru in stupina, rezolv simplu cu apa calda si sapun. O fi propolisul meu de o calitate mai slaba!? :shock:

In timp ce lucrez, am dupa mine tot timpul o galeata cu putin apa(in care arunc ceara recoltata si mai umezesc peria) in care am o carpa, o bucata de bumbac, cu care ma sterg permanent pe maini(apucatura de vechi pescar de crap, cand trebuia sa scap cumva de mamaliga de pe maini si, mai rar, de balele ciortanului)
"Choose a job you love, and you will never have to work a day in your life"
---
my flickr | my facebook | my pinterest | my blog | my YM: MyBees_ro@yahoo.com | my Google+
MyBees

Mesajde igo1 » 11 Noi 2014, 00:11

Alcool etilic o spălare după care apa și săpun
igo1

Mesajde iunicu » 11 Noi 2014, 22:46

Am pe raft o sticla cu alchool tehnic. Am incercat si cu alte produse alchoolice dar le terminam de fiecare data inainte de a ma spala pe maini. :lol:
Odihneste-te in pace Gica!
Odihneste-te in pace Kamy!
iunicu

Anterior

Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE