Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde patrascu » 08 Noi 2014, 20:19

cornelioandanciu scrie:Sa-l votez pe Ponta... Sa-l votez pe Iohanis... Ponta...Iohanis... A! Stai asa! Am gasit solutia! Din oceanul Pacific/A iesit un peste mic/Si pe coada lui scria! :o Ce mi-i Tanda, ce mi-i Manda! Nu a mers nici asa!Al naibii de peste! :lol:

Daca esti nehotarat esti dusmanul tuturor, esti vinovatul pentru turismul electoral,nu te gandesti la viitorul urmasilor, nu vezi cat de incet gandeste unul sau cat de hot este celalalt. bla bla bla stii povestea.
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde proapis13 » 08 Noi 2014, 20:38

INCREDIBIL! Ministrul Titus Corlatean blocheaza cu buna stiinta votul in diaspora
http://www.expresmagazin.ro/incredibil- ... -diaspora/
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde nae » 08 Noi 2014, 20:45

cornelioandanciu scrie:Annn, tirimogodan... Hai , inca un gat, apoi continui, cel care va iesi din formula magica ala va fi presedinte! Sau celelalt? :shock: Naiba mai stie! Mai trag o dusca sa ma dumiresc!

Cu toata gluma d-tale cred ca nu veti regreta dand cu banul .
Ce vreau eu.. nu pot spune ca ma leaga :lol: ; cu banul e BINE .
nae

Mesajde Ioan Guist » 08 Noi 2014, 22:07

https://www.facebook.com/video.php?v=10152846662804571

Chiar daca iasa Ponta, asta e !
In tara insa mai sunt romani cu alta parere.
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde ioanpuiu » 08 Noi 2014, 22:37

patrascu scrie:
feederman scrie: Pentru a fi presedinte folositor tarii, trebuie sa ai 3 calitati obligatorii si suficiente:

Aloo nenea filosof! Vezi bre ca bati campii cam rau.

Ce faci Pătraşcule ... îi cauţi "bube" lui feederman :?: Ai citit ce scria deasupra părţii citate de tine ?
Aia trebuia citată:
"...suntem programati sa inlocuim criteriile de apreciere bazate pe competente reale, cu unele generate de aspectele exterioare superficiale, de fatada, de prezenta publica. Am fost formati sa confundam notorietatea cu valoarea, arivismul cu competenta, tupeul cu increderea ...
viewtopic.php?f=38&t=5221&start=1408
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde Ioan Guist » 08 Noi 2014, 22:38

Ioan Guist

Mesajde proapis13 » 08 Noi 2014, 22:39

Ioan Guist scrie:https://www.facebook.com/video.php?v=10152846662804571

Chiar daca iasa Ponta, asta e !
In tara insa mai sunt romani cu alta parere.

Si in Timisoara astazi a fost la fel...circula filmulete deja... :!:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde nae » 08 Noi 2014, 22:40

Niste romani prosti si PUTUROSI il dadura jos pe ardeleanul harnic si miez=Boc al ''fara numar''
Niste romani repusera un STRAIN de VALOARE cand Farul mictiona pe noi .
Niste romani 7.4 mil au iesit la vot ;) cand ardeleanul harnic si musai cu facultate , adicalea DESTEPT, a cam stat ''o tura''= noroi ,avea treaba sa sprijine bata .
Niste romani protesteaza acum , nu ma intereseasa motivul dar s-o faca .
Respect .
Restul e gargara .
Sunt ''strungar'' dar daca economia neagra e 40% cat( 3-5%)trebuia sa opreasca sifonarea sa nu taie 15% de la HANDICAP (290 lei) (STII cat costa un RMN .... :? )
Cum sa ma INCHIN la un c*cat uman/scursura care indica ''handicapatul'' ca drept causa a saraciei !?
Profesorii sunt puturosi
doctorii sa plece
.....
....
Nu-i haios nea Cornele , e gretos .
nae

Mesajde Nicolaus » 08 Noi 2014, 22:53

Na, ca acum cateva minute un post (G-TV) a mai gasit o buba neamtului:ca este nazist; si pune si niste poze cu Hitler!
Pai cu atatea hibe cum sa iese neamtul presedinte? Sa-mi amintesc hibele in ordine: ca nu este ortodox, ca nu este roman, ca nu are copii, ca are probleme cu ANI, ca are 6 case, ca ar fi fricos, ca este "un lucru", ca parintii sai au un palat in Germania si acum ca este nazist etc.
Mai bine alegem un inger ca Ponta.
Nicolaus

Mesajde patrascu » 08 Noi 2014, 23:21

ioanpuiu scrie:
patrascu scrie:
feederman scrie: Pentru a fi presedinte folositor tarii, trebuie sa ai 3 calitati obligatorii si suficiente:

Aloo nenea filosof! Vezi bre ca bati campii cam rau.

Ce faci Pătraşcule ... îi cauţi "bube" lui feederman :?: Ai citit ce scria deasupra părţii citate de tine ?
Aia trebuia citată:
"...suntem programati sa inlocuim criteriile de apreciere bazate pe competente reale, cu unele generate de aspectele exterioare superficiale, de fatada, de prezenta publica. Am fost formati sa confundam notorietatea cu valoarea, arivismul cu competenta, tupeul cu increderea ...
viewtopic.php?f=38&t=5221&start=1408

Am un paznic care indeplineste toate cele trei conditii. Sa il aleg presedinte? Pentru mine omul de sus trebuie sa fie exemplu. Nu o sa votez niciodata raul mai mic. Nu asa vreau sa imi exprim votul. Astazi nici latraul nici mutul nu indeplinesc conditiile sa primeasca stampila mea. Cat despre colegul zau ca bate campii.
Învaţă din greşelile altora, viaţa este prea scurtă pentru a le face tu însuţi pe toate.
patrascu

Mesajde Ioan Guist » 09 Noi 2014, 00:27

Ioan Guist

Mesajde TDI » 09 Noi 2014, 00:33

• V. V. Ponta – prim-ministru (PSD)
* Daciana Sârbu-Ponta (sotie) – europarlamentar (PSD)
* Ilie Sârbu (socru) – senator (PSD) *
Rodica Cazanciuc (verisoara) – directoare la Tarom *
Robert Cazanciuc (sotul verisoarei) – ministrul Justitiei (PSD)
Gabriel Oprea (nasul de la prima cununie si nasul de botez al primului copil) – vicepremier (UNPR) *
George Maior (nasul de la cea de-a doua cununie si nasul de botez al celui de-al doilea copil) – director SRI *
Cornelia Naum (mama) – actionara a unor firme abonate la contractele cu statul *
Alexandra Ponta-Hertanu (sora) – actionara a unor firme abonate la contractele cu statul
Iulian Hertanu (cumnat / sotul surorii) – actionar si administrator al unor firme care au obtinut contracte de zeci de milioane de euro pe bani publici, multe fara licitatie - See more at: http://www.biziday.ro/2014/11/04/o-camp ... EwiGV.dpuf
TDI

Mesajde nae » 09 Noi 2014, 00:39

TDI scrie:... firme care au obtinut contracte de zeci de milioane de euro pe bani publici, multe fara licitatie - See more at: http://www.biziday.ro/2014/11/04/o-camp ... EwiGV.dpuf

PSD un partid de DREAPTA . :?
nae

Mesajde nae » 09 Noi 2014, 00:46

Gata d-le , am inteles 44+sarac =rosu
Daca am ochelari = sunt aragaz cu 4 ochiuri
nae

Mesajde TDI » 09 Noi 2014, 00:56

Fiecare intelege ce vrea, dar când ai de ales ar fi bine sa nu duci stupii in Baragan când vrei sa scoti miere de salcam, si sa nu-i duci la Valea lui Mihai când vrei FS.
Eu nu-i inteleg pe cei care-l votează pe Ponta, înafara celor care fac parte din sistem si beneficiază de pe urma lui.
El a fost presedintele României 10 ani, el este onorat si remunerat de romani, el îl sustine pe Ponta.
Ziarul Scânteia, 1951
TDI

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE