Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde TDI » 11 Noi 2014, 12:04

Paule, te rog sa nu mi-o iei in nume de rau, dar in 500 cuvinte încearcă sa ne lamuresti de ce vrei tu sa-l votezi Victor Viorel Ponta. Încearcă sa elimini literatura, lamentatiile, acuzele nefondate - de fapt partea asta cu analizarea si defaimarea oponentului poti sa o elimini integral. Doar chestii obiective.
Multumesc!
TDI

Mesajde cristian bh » 11 Noi 2014, 12:04

Paule,(nu te mai citez ca-s multe)bag de cu seama ca politica "damboviteana "isi deschise cu brio sucursala prin Falticeni,
Pai tocmai despre asta este vorba la ora actuala aicea,despre principii,ca politica are la baza principii,ele generand legi pt intreaga societate,nu doar in interesul de moment al celor cu unul mai mult.
Care-i diferenta intre a vota la 3 secunde si a sta la coada ore intregi si sa se termine tusul la stampilele si asa putine?
Eu unul; is satul de ce zace in mintea bolnava de puterea cu orice pret, al celora ce pun la cale astfel de matrapazlacuri,de altfel foarte apreciate de parvenitii societatii.(aici nu includ nici un coleg de pe forum ,indiferent de optiunea politica ci strict la cei cu slujbe datorate ,partidului.)
Daca Base a iesit cum a iesit,de ce sa nu iasa si junele trandafiriu la fel?dupa principiul dinte pt dinte!
Eu is satul de politica de genul asta ,,,,,,,,,si vreau altceva,,,,putin,,,,dar normal,,,! :oops:

Vaz ca o lasasi moale cu forfetarul,te faci ca nu pricepi cand ti-am amintit cine sunt cei ce l-au introdus.(indiciu,,,niste trandafiri ce s-au ofilit dupa aceea inainte de vreme.)
Eu iti mai pomenesc odata ,,,,,,,asa pt linistea ta sufleteasca,,,,,,,,,,! :D
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Ioan Guist » 11 Noi 2014, 12:07

"Cu stanga nici macar cruce nupoti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara."

Petre Tutea
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 11 Noi 2014, 12:15

Paul,
Ai ma curaj sate uiti pana la capat?? Sa te uiti si sa nu scrasnesti din dinti :D
Ai ma curajul sa privesti si sa asculti ?
Priveste linistit si eliberat acest clip.O singura data macar.
https://www.facebook.com/video.php?v=721852827901971
:lol:
Hai ma nu plange acuma!
Ioan Guist

Mesajde paul » 11 Noi 2014, 12:16

Ioan Guist scrie:"Cu stanga nici macar cruce nupoti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara."

Petre Tutea

Unii nu pot face cruce nici cu dreapta, dinspre asta ... no problem ! :oops:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Ioan Guist » 11 Noi 2014, 12:19

Domnul Petre Tutea, stia foarte bine !!
Sa nu alunecam Paul.
Ioan Guist

Mesajde Ioan Guist » 11 Noi 2014, 12:20

Te simnt ...incordat.Uite una s ate mai ...destinzi nitzel
https://www.facebook.com/video.php?v=717691728308190

Catelusul asta este in ritm :lol: Doar el :lol:
Ioan Guist

Mesajde nae » 11 Noi 2014, 12:30

Ma predau !
M-ati bulversat , e prea adanc pt mine . :(
Psd-ul l-a votat pe Iliescu >>>>> Marean V...............................
Dreptaciul l-a votat pe Basescu>>>> Pinalti .............................

Cum a ajuns E B A ... = orice ? :shock:

D-le PSD-st/BAS-st, d-ta platesti taxe , cumperi benzina, mergi pe strada,ai bani in buzunar ?...
Discursul dv e de baron de stanga -dreapta ; eu pe strada vad saracie ,se inchid firme ..., prospera politicul si instrumentele de opresiune .
Dupa '90 am sperat in importul de civilizatie :( , a venit ceva dar n-a trecut Carpatii, recunosc .
De 10-15 ani sper sa se fure TOT ,repede, sa incepem sa muncim ; daca produci un pantof nu poti sa-l furi daca produci 101 = nu se vede .
Si in GERMANIA e CORUPTIE dar neamtul are paine pe masa , la NOI iti fura painea = cat de nenorocit /criminal sa tai venitul +cresti taxe (taierea a fost mai mare de 25% )c aPRIMA masura si asta pe sarite nu la TOTI .
Opresti sifonarea , terenurile/investitiile in panta = in '99 a fost mai greu .
Mi-e imens de greu sa-l votez pe neamt si fara postarile pro -ravasitoare :oops: , nu incercati dupa metoda candidatului sa.. ''mai incet cu pianul''- mai nemteste ca-mi intra pe invers !? :D
K I , te rog din suflet sa pleci din Tv pana dupa vot , mergi prin prin tara , JUR .
nae

Mesajde nae » 11 Noi 2014, 12:38

Ioan Guist scrie:"Cu stanga nici macar cruce nupoti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara."
Petre Tutea

Nu l-am citit , recunosc. :oops:
Propozitia e , cum sa zic sa fiu gingas !?, o vorba de duh ; si ganditorii mai spun PROSTII = din ciclul marmota inveleste...
Stangaci,prosti,olteni,....., ASISTATI :?
nae

Mesajde TDI » 11 Noi 2014, 12:41

E o declaratie sentimentala, dar la baza e profund adevarata - sa luam ca paralela pilda talanților din Biblie.
Teoriile, orientările politice, utopiile daca vreti sunt doar instrumente materializate de oameni sau grupuri de oameni dandu-le fiinta dupa chipul sau asemănarea lor sau a sefilor.
PAULE! N-ai 500 de cuvinte?
TDI

Mesajde nae » 11 Noi 2014, 13:04

TDI scrie:E o declaratie sentimentala, dar la baza e profund adevarata - sa luam ca paralela pilda talanților din Biblie.

Am inteles ce spune Tutea (generalizand i-am schimbat valoarea ;) ) , inteleg ca IG l-a inteles ;) , bag si eu batul prin gard :oops: Sunt ''impotent'' , flamand si prost ; emisiunea lu' Rares B m-a dat de toti peretii :(
Lupta-lupta CFR ! :D
nae

Mesajde paul » 11 Noi 2014, 13:05

TDI scrie:PAULE! N-ai 500 de cuvinte?

N-am nevoie de 500 de cuvinte ( la o adica pot sa fac rost de ele) pentru a explica de ce ... Ponta ?
Pentru ca, dau un vot de blam "dreptei"! Implicit candidatului ei care-i cand de stanga, cand de dreapta, functie de interesul de moment !
Pentru prima data votez ... absent ! Fara nici o implicare ... emotionala ! Mi-ar place sa iese Ponta presedinte, pentru a intelege baseii ca nu poti prosti pe fata un popor, la infinit ! Votez doar pentru placerea-mi perversa de a le vedea fetele baseilor cu capitanul in frunte, cand vor realiza ca ... s-a terminat !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde Florin Dobre » 11 Noi 2014, 13:46

paul scrie:Votez doar pentru placerea-mi perversa de a le vedea fetele baseilor cu capitanul in frunte, cand vor realiza ca ... s-a terminat !

Iar peste ani copilul ma va privi cu repros...Ati votat cu Ponta si uite in ce rahat suntem. Cam cum ii priveam noi pe parintii care votau cu Iliescu fiindca atat le permitea orizontul...
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde akmm » 11 Noi 2014, 13:49

Asta
paul scrie:
TDI scrie:PAULE! N-ai 500 de cuvinte?

N-am nevoie de 500 de cuvinte ( la o adica pot sa fac rost de ele) pentru a explica de ce ... Ponta ?
Pentru ca, dau un vot de blam "dreptei"! Implicit candidatului ei care-i cand de stanga, cand de dreapta, functie de interesul de moment !
Pentru prima data votez ... absent ! Fara nici o implicare ... emotionala ! Mi-ar place sa iese Ponta presedinte, pentru a intelege baseii ca nu poti prosti pe fata un popor, la infinit ! Votez doar pentru placerea-mi perversa de a le vedea fetele baseilor cu capitanul in frunte, cand vor realiza ca ... s-a terminat !

Imi dau si eu cu parerea.
Asta da motivatie de a vota pe Dl.Ponta.
Eu credeam ca la baza e aversiunea fata de condamnarile pe banda rulanta.Condamnarile sunt rezultatul jafului sistematic si nu a imbogatirii.
E ca si cum ai intrerupe imediat tratamentul injectabil cu Moldamin pentru ca doare al dracului si face si risipa de injectii de unica folosinta.
De cata desconsiderare trebuie sa te bucuri pentru a fi luat de prost?
Inainte inseamna Iohannis.Pe loc, sau mai rau inapoi, inseamna Ponta.Cine vrea pe loc sau inapoi?Cui ii convine starea actuala sau cea care a fost?
Haideti fratilor inainte, ca vorba aia, inainte era mai bine.Prietenii stiu de ce.
Tot o tragem cu taiatul pensiilor.E adevarat s-au taiat.Adica cine a avut peste 30 mil vechi s-a trezit numai cu 30.Cum Doamne iarta-ma sa supravietuiesti cu 30 mil vechi.Pentru asta jos Basaescu, jos Boc.Sus Iohannis!!!Parerea mea.
Rezist la orice, în afara tentaţiilor.Oscar Wilde
akmm

Mesajde Ania » 11 Noi 2014, 14:03

http://www.gandul.info/politica/inregis ... a-13520057

Poate ca aceste stenograme va vor intoarce un pic in timp.
Ania

Mesajde paul » 11 Noi 2014, 14:03

akmm scrie:De cata desconsiderare trebuie sa te bucuri pentru a fi luat de prost?
Inainte inseamna Iohannis.Pe loc, sau mai rau inapoi, inseamna Ponta.Cine vrea pe loc sau inapoi?Cui ii convine starea actuala sau cea care a fost?
Haideti fratilor inainte, ca vorba aia, inainte era mai bine.Prietenii stiu de ce.
Tot o tragem cu taiatul pensiilor.E adevarat s-au taiat.Adica cine a avut peste 30 mil vechi s-a trezit numai cu 30.Cum Doamne iarta-ma sa supravietuiesti cu 30 mil vechi.Pentru asta jos Basaescu, jos Boc.Sus Iohannis!!!Parerea mea.

AKMM, nu explici de ce Johannis inseamna inainte ! Daca te apuci s-o faci apoi te rog s-o faci "aplecat"(argumentat)! Iarasi ... ponta inseamna inapoi. La fel de "aplecat"daca se poate !
"Tot o tragem cu taiatul pensiilor" ... pensie de 530 lei ! CAS ilegal ... incasat ! Adica bietul om , dupa o viata de munca ramanea cu ceva peste 400lei ! Cum se supravietuieste cu acesti bani ???
Intotdeauna mi-ai facut impresia unui om onest ! Aceeasi oameni care erau in spatele lui Basescu sunt acum in spatele lui Johannis! Cum adica, jos Base sus Johannis ???
paul

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE