Paule,(nu te mai citez ca-s multe)bag de cu seama ca politica "damboviteana "isi deschise cu brio sucursala prin Falticeni,
Pai tocmai despre asta este vorba la ora actuala aicea,despre principii,ca politica are la baza principii,ele generand legi pt intreaga societate,nu doar in interesul de moment al celor cu unul mai mult.
Care-i diferenta intre a vota la 3 secunde si a sta la coada ore intregi si sa se termine tusul la stampilele si asa putine?
Eu unul; is satul de ce zace in mintea bolnava de puterea cu orice pret, al celora ce pun la cale astfel de matrapazlacuri,de altfel foarte apreciate de parvenitii societatii.(aici nu includ nici un coleg de pe forum ,indiferent de optiunea politica ci strict la cei cu slujbe datorate ,partidului.)
Daca Base a iesit cum a iesit,de ce sa nu iasa si junele trandafiriu la fel?dupa principiul dinte pt dinte!
Eu is satul de politica de genul asta ,,,,,,,,,si vreau altceva,,,,putin,,,,dar normal,,,!
Vaz ca o lasasi moale cu forfetarul,te faci ca nu pricepi cand ti-am amintit cine sunt cei ce l-au introdus.(indiciu,,,niste trandafiri ce s-au ofilit dupa aceea inainte de vreme.)
Eu iti mai pomenesc odata ,,,,,,,asa pt linistea ta sufleteasca,,,,,,,,,,!