paul scrie:ioanpuiu scrie:Minivacanţă pentru studenţi, în speranţa că îi împrăştie pe la casele lor.
De ce ia guvernul candidatului Ponta decizia asta

Pai, uite d'-aia !
Studentii au alergie daca voteaza in localitatile de domiciliu ??? 
Sau acolo, nu-i votul valabil ?
Sau ... nu-i mai puteti voi manipula scotandu-i pe seara din camine, platindu-i ca sa voteze ??? Eventual, daca puneti de vreo razmerita "spontana"sa ... achieseze !

Asta-i tare de tot.
1. Stupid! Ce mare branza iesirea la vot? Declaram stare de necesitate, de urgenta, inchidem scolile si fiecare se duce acasa ca sa voteze?
2. Stupid 2! Nu mai pot fi manipulati, scosi din camine si platindu-i sa voteze?
Cine sau ce garanteaza ca studentii vor pleca spre localitatile lor de bastina. Aiurea in tramvai, primesc liber si au ocazia sa mai invete sau... sa traga un chef sau chiar o iesire seara prin jurul caminelor strigand jos... Johannis.
De ce ar striga musai "jos Ponta"?
* intrebare: daca ar striga "Jos Johannis"... se "dedesupt" intelege ca este o manifestare sincera a convingerilor lor cetatenesti. Numai daca il huiduie pe Ponta sunt... platiti.
Cum diferentiezi razmeritele spontane de cele nespontane? Cum sa imi dau seama daca cea pentru Raed Arafat a fost spontana?
Aberatiile astea cu revolte platite sunt de prost gust. Cum sa te duci intr-un camin si sa imparti bani pentru asa ceva?
Iti dau seama ca un lucru cunoscut de atatia oameni rasufla imediat?
paul scrie:Pentru prima data votez ... absent ! Fara nici o implicare ... emotionala ! Mi-ar place sa iese Ponta presedinte, pentru a intelege baseii ca nu poti prosti pe fata un popor, la infinit ! Votez doar pentru placerea-mi perversa de a le vedea fetele baseilor cu capitanul in frunte, cand vor realiza ca ... s-a terminat !
Paul, promit sa votez cu Ponta daca imi explici cum ai ajuns la concluzia ca simpatizantii lui Johan sunt... Basei.
Daca dobitocul si boul de Basescu era cu mintea limpede si nu cu creierul sub fusta unei femei, s-ar fi straduit sa lase urmasi care sa continuie ce a inceput. Asta este cel mai mare esec al lui, poate da mana cu Clinton.
Daca Ponta va fi presedinte... lui Base trebuie sa-i multumeasca.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)