kamy scrie:Amu depinde si in ce pui turtele,in 2004 am iernat in dobrogea si cum au facut zborul de curatire am pus la fiecare un hranitor de 1,5 kile de zahar tos framantat cu miere de rapita,cu moara cu ciocanele macin zahar de pe vremea lui ceusescu da indulcesti si aeru din sura cu ea!
Nea Costica di la Buzau,pune si mata pozele sau o trimitere la chipurile cu moara aia minune sa n-o tot cautam pana se face primavara!
Kamy in curind voi posta eu citeva poze uruitorul meu care fac zahat pudra.Tot i-mi promite cinva ca ma ajuta cu camera de filmat,ca as dori sa arat si cum functioneaza ,facind treaba cu el ,sa se inteleaga mai bine functionarea.daca in citeva zile nu vine atunci pun pozele si discutam acolo unde nu se intelege .Este foarte simplu ,eu il folosesc de 15 ani si nu am probleme cu incalzirea ,cu absolut nimic .Uruitorul are o constructie diferita de ce se gaseste in comert.Osa pun poze cu toate partile componente,ca daca vreun coleg apicultor doreste sa-l faca sa aiba ideie cum sa procedeze .Eu l-am facut cind lucram si am avut totul la indemina ,acuma este mai greu sa se faca asa ceva ,dar nu impusibil.