Prima pagină APICULTURA GENERALA PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR

Aceasta sectiune este dedicata apicultorilor aflati la inceput de drum .Aici se pot adresa intrebari oricat de simple ...
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Intrbare intrebatoare

Mesajde CORNEL V. » 13 Noi 2011, 20:29

samariteanu scrie:
CORNEL V. scrie:
samariteanu scrie:
proapis13 scrie:
samariteanu scrie:buna seara,raspunsul meu nu a ajuns,e cel care l-am spus la tel.

De ce nu-l pui si aici sa-l citeasca tot poporul :?:
salve :D

buna seara proapis13,raspunsul era stimularea cu turte(miere,zahar pudra,protofil etc)cu mentiunea ca sunt incepator. salve!

Reteta asta se baga pana in zborul de curatire...dupa ...se schimba reteta

Sunt de acord cu cornel v.raspunsul meu a fost de incepator. n-am vrut sa supar pe nimeni.

Stai linistit nu s-a suparat nimeni ,da-i inainte :)
CORNEL V.

Mesajde CORNEL V. » 13 Noi 2011, 20:36

paul scrie:
CORNEL V. scrie:
samariteanu scrie:
proapis13 scrie:
samariteanu scrie:buna seara,raspunsul meu nu a ajuns,e cel care l-am spus la tel.

buna seara proapis13,raspunsul era stimularea cu turte(miere,zahar pudra,protofil etc)cu mentiunea ca sunt incepator. salve!

Revin ...ca nu ma pot abtine ...D-le CORNEL V.,bunul samaritean ...nu a gresit reteta !Daca citeati cu mai multa atentie postarea lui ,observati ca dupa ce a facut enumerarea ingredientelor a pus ...etc ,care poate sa insemne polen ,drojdie inactivata ,faina de soia degresata ,lapte praf degresat...Asa ca ,bunule samaritean...mult succes cu albinele ,la cat mai multe postari pe forum si...bine ai venit !

Etc. putea sa insemne orice altceva si ...apa ,daca scria numai unul din ingredientele care le-ati enumerat era ok
CORNEL V.

Mesajde paul » 13 Noi 2011, 20:44

proapis13 scrie:
dorindafi scrie::: da ce-ai cu omu :shock: , dai pace ca dupa ce o vedea ce rezultate are o sa invetze sa citeasca mai mult :)

N-am nimic,pi buni :lol:
Mi-e drag de el si incerc sa-l indrum catre citit,sa-l fac macar curios ;)

Proapis cred ca stii ca ...reciproca este oricand valabila !!! Acum hai sa-ti raspund ,procedand asa cum am zis ,se formeaza condens ...Am uitat sa mentionez ...fanta pe
care o las la folie ,3-5 cm pe toata lungimea ...Salut !
Pt d-nul Cornel ...aveti dreptate ,putea sa insemne si apa ...putea sa insemne si ...ce am crezut eu . Doar el ne poate lamuri ...Si pana la urma ...o incurajare acolo ...nu strica nimanui !
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde proapis13 » 13 Noi 2011, 20:50

paul scrie:Acum hai sa-ti raspund ,procedand asa cum am zis ,se formeaza condens ...Am uitat sa mentionez ...fanta pe
care o las la folie ,3-5 cm pe toata lungimea ...Salut !

Nu-i nici-o rusine ca ai omis,conteaza ca ai revenit cu informatia completa
La data cand se administreaza turta folia TREBUIA pusa de mult doarece
albina v-a percepe turta ca pe un cules,se v-a agita,v-a creste brusc
temperatura cu cateva grade si de aici condensul si toata gama de
neplaceri provocata de acesta :idea: :!:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde martanul » 17 Noi 2011, 12:38

Badea. claudian scrie:Care este cea mai importanta lucrare imediat dupa primul zbor de curatire al albinelor,facuta de catre apicultor .... rog daca se poate pe apicultorii cu vechime(profesionisti si nunumai!!! )sa-si exprime opinii ,pareri rasapunsuri cat mai pe intelesul tuturor .... multumesc!!!

duci masina la spalatorie!!! :D :D :D
un meserias stie ce este intr-un stup fara sa-l deschida ,un amator il deschide se uita si nu stie ce-i acolo !
martanul

Mesajde horia_ch » 17 Noi 2011, 13:51

martanul scrie:duci masina la spalatorie!!! :D :D :D

Să dea Domnul să vă fie "vopsite" maşinile cât mai bine, la primăvară!
קֹהֶלֶת 3:11,12
horia_ch

Mesajde samariteanu » 17 Noi 2011, 22:55

CORNEL V. scrie:
paul scrie:
CORNEL V. scrie:
samariteanu scrie:
proapis13 scrie:

Revin ...ca nu ma pot abtine ...D-le CORNEL V.,bunul samaritean ...nu a gresit reteta !Daca citeati cu mai multa atentie postarea lui ,observati ca dupa ce a facut enumerarea ingredientelor a pus ...etc ,care poate sa insemne polen ,drojdie inactivata ,faina de soia degresata ,lapte praf degresat...Asa ca ,bunule samaritean...mult succes cu albinele ,la cat mai multe postari pe forum si...bine ai venit !

Etc. putea sa insemne orice altceva si ...apa ,daca scria numai unul din ingredientele care le-ati enumerat era ok

buna seara CORNEL.V,Etc a vrut sa insemne ce a spus Paul,dar si apa e foarte necesara pt. combinarea hranei puietului larvar si pt diluarea mierii cristalizate.(si pt spalarea masinilor)
samariteanu

Anterior

Înapoi la PAGINA APICULTORULUI INCEPATOR