Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Votati

Chestionarul s-a închis pe data de 15 Noi 2014, 18:48

Ponta
12
17%
Johannis
60
83%

Voturi totale : 72

Re: Sondaj on-line

Mesajde cipry74 » 15 Noi 2014, 18:33

Tatov..:)
cipry74

Mesajde irina » 15 Noi 2014, 19:22

Deja s-a închis? Am întârziat..... :P
irina

Mesajde cristian bh » 15 Noi 2014, 19:35

Sa zic asa, participat la sondaj.
In comuna mea in care etnicii romani sunt in proportie de 100%, :D ,maine intr-o sectie de votare,voi reprezenta interesele fratilor maghiari,ca nu cumva,pungasii astia ce organizeaza scrutinul sa ciordeasca oaresceva. :lol:
Mai ales ca in primul tur,am fost absent,,,,,nemotivat!
Onorabililor,sa fim generosi:daca putem, sa resuscitam si capra vecinului!
cristian bh

Mesajde Mircea_63 » 15 Noi 2014, 19:44

Faza faina in primul tur: abia 2-3 unguri in sat si aia batrani, n-au venit sa voteze. Exista in sectie si un reprezentant al maghiarimii, dar roman. Trebuia sa fie cineva si pentru ei. Problema a aparut in momentul in care romanul respectiv vroia sa voteze. N-avea el treaba cu maghiarii, ar fi votat altceva, dar daca mai tarziu, la numaratoare nu exista nici macar un vot pentru maghiari? :shock:
Ca e clar. Numai ei voteaza UDMR.
Asa ca bietul romanas a votat ungureste, sa nu-i arate careva obrazul ca a fost reprezentantul lor si nici macar el nu i-a votat. La numaratoare, intr-adevar, un singur vot pentru maghiari.
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde ioanpuiu » 15 Noi 2014, 21:40

1214 vizualizări şi doar 72 de votiuri :?:
Ce pelerinaj la urna virtuală! Şi la sfintele moaşte, ar fi pupat mai mulţi. :shock:

Da' aveţi ceva singe în instalaţie. Cred că-i ... de tei :lol:
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde CATALIN » 15 Noi 2014, 22:03

n-am mai apucat sa votez...o fac public
VOTAT VICTORASI PONTA ;)
In natura nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma”
CATALIN

Mesajde delorin I » 15 Noi 2014, 22:11

Sunt unul dintre cei care am privit si nu am votat! Am incercat sa o fac acum - nu am reusit! Oricum este irelevant! Discutam de o patura de cetateni activi, cu oaresce orientare si cu oarecare inteligenta. De fapt apicultorul are psihologia unui mic intreprinzator, si nu prea se poate impaca cu cu un anume gen de politica care il tine in frau! Marea masa a prostimii care va face ce stie mai bine- sa se opuna progresului, nu frecventeaza forumuri...ei sunt baza electoratului lui Ponta in acest moment cu mult prea putine exceptii! Imi place de Tudor a lui Gheorghe, care vine in fiecare an cu sloganul DEGEABA, si care acum se afiseaza public cu POnta! Pai cum sa nu tovarase, cum sa nu fie degeaba cat te-ai transformat in capitalist cu vederi comuniste! Anul asta pas la concertele lui! Dam un an DEGEABA! Cum sa tragi mereu in urma si sa te vaiti, ba chiar sa faci si bani din asta!
Sezi bland si continua! NU moare Moldovanul cand vrea Mayasul!

“Tracii mai povestesc că teritoriile de dincolo de Istru ar fi ocupate de albine şi că din această cauză oamenii n-ar putea merge de ele mai departe“
(Herodot, Istorii, V.10)
delorin I

Mesajde paul » 15 Noi 2014, 22:25

CATALIN scrie:n-am mai apucat sa votez...o fac public
VOTAT VICTORASI PONTA ;)

La tine nu ma asteptam ... 8-) 8-) 8-)
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde paul » 15 Noi 2014, 22:31

irina scrie: Am întârziat..... :P

Vezi sa nu intarzii ... maine ! Nu de alta, dar sa nu te alaturi si tu corului de nemultumiti ca ... n-au putut vota ! :)
Apropos, da' nu puneti de-o rascoala pe forum ca administratorul ( un fel de premier :oops: ) obstructioneaza dreptul de vot al ... intarziatilor ? :lol:
LE ... Mircea sper sa nu le spui ca ... "dreptul de vot pe forum e-o lozinca"! :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde MIHAI BALS » 15 Noi 2014, 22:33

VOTAT VICTORASI PONTA ;)

FRATE!
MIHAI BALS

Mesajde cristi_vidican » 16 Noi 2014, 15:38

VOTAT VICTORASI PONTA ;)

Oricum aici nu prea mai aveai ce face cu votul tău :lol:
Dicolo, DA!
83% Iohannis. Înseamnă că suntem cam „duși cu pluta!”
Dar, ne revenim deseară!
P.S. Eu deja mă pregătesc psihic pentru următori 5 ani.
Tot ce voiti sa va faca voua oamenii, faceti-le şi voi la fel – Matei 7:12a
cristi_vidican

Mesajde leopreda » 16 Noi 2014, 17:19

Dle Vidican, sunteti fricos din fire? Mergeti la vot , faceti va datoria de cetatean si o sa vorbim maine despre adevaratul castigator.
leopreda

Mesajde irina » 16 Noi 2014, 18:08

paul scrie:
irina scrie: Am întârziat..... :P

Vezi sa nu intarzii ... maine ! Nu de alta, dar sa nu te alaturi si tu corului de nemultumiti ca ... n-au putut vota ! :)
Apropos, da' nu puneti de-o rascoala pe forum ca administratorul ( un fel de premier :oops: ) obstructioneaza dreptul de vot al ... intarziatilor ?
LE ... Mircea sper sa nu le spui ca ... "dreptul de vot pe forum e-o lozinca"! :lol:

Astăzi n-am intarziat :P
Nemulțumiții ăștia care nu pot vota nu sunt întârziați,Paul.Au fost mai harnici ca multi dintre noi.Da,lor li se obstrucționează dreptul la vot.Apropos,ei merita solidaritatea noastră.Si un cor de nemulțumiți aici le-ar fi aratat ca si noua ne pasa.
irina

Mesajde Ioan Guist » 16 Noi 2014, 18:57

Pai ...ia sa fi votat diaspora cu poanta.Sa fi vazut ce zbarnaiau Antenele si Ghita (am avut un purcel cu numele ghita :lol: ) Sa vezi atunci ....basescu...regimul odios...sarmanii...romanasii nostrii dragi...tara...tarisoara mea...etc etc.

Acum, aia , oamenii ce nu mananca slanina cu pita, sa nu voteaza! Ca mai bine si mai ...corect voteste astia :
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde paul » 16 Noi 2014, 19:35

irina scrie:Da,lor li se obstrucționează dreptul la vot.Apropos,ei merita solidaritatea noastră.Si un cor de nemulțumiți aici le-ar fi aratat ca si noua ne pasa.

Irinuco,imi pare rau ca te lasi manipulata ! Sau poate ... dezinformata !
DA ... Guvernul obstructioneaza dreptul de vot al celor care vor sa fraudeze alegerile ! Sa nu se mai ajunga in situatia din 2009 cand la Paris s-a votat la 3 secunde !!! Si votul ala furat ne-o mai costat inca 5 ani cu Basescu , cu toate nenorocirile care-au urmat !!!
Uite , de ex, unii din aia carora tu le plangi de mila, au agresat o echipa de televiziune pentru ca filmau coada rarefiata de la una din sectiile de vot din Paris ! Cu derbedeii astia zici tu sa fim solidari, ca deh, si ei sunt diaspora ??? :shock: De banii care se invart la cozile sectiilor de vot din Spania, ai cea mai mica idee ???
paul

Mesajde Mircea_63 » 16 Noi 2014, 19:46

paul scrie:Uite , de ex, unii din aia carora tu le plangi de mila, au agresat o echipa de televiziune pentru ca filmau coada rarefiata de la una din sectiile de vot din Paris ! Cu derbedeii astia zici tu sa fim solidari, ca deh, si ei sunt diaspora ??? :shock: De banii care se invart la cozile sectiilor de vot din Spania, ai cea mai mica idee ???

Clar! Credeam ca tu urmaresti antenele, cand de fapt urmaresti Romania TV.

Mai devreme prezentau niste lucruri senzationale. Digi TV filiala Spania impartea pliante reclama. RTV le prezenta ca fiind cumparari ale votului si instigari. Salopetele alora erau albastre...
Niste maini numarau niste bani si se auzea un dialog in intuneric. Aia era dovada ca Johannis cumpara voturi. 500 lei votul. Nu au precizat cum verifica indeplinirea misiunii.
Filmau coada si spuneau ca nu e coada. :lol:

Acuma stiu de ce te inteapa albinele. :lol:
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE