cornelioandanciu scrie:ves.lucian.zabrani scrie:Mesaj de incheiere : NU POT SA VOTEZ CU CEL CARE A INTRODUS IMPOZITUL PE STUPI !!! Simplu !!!
![]()
![]()
Subscriu!
prieteni,vreunul din VOI platiti impozit la stupi?
si anume cat?
DORESC RASPUNS!
cornelioandanciu scrie:ves.lucian.zabrani scrie:Mesaj de incheiere : NU POT SA VOTEZ CU CEL CARE A INTRODUS IMPOZITUL PE STUPI !!! Simplu !!!
![]()
![]()
Subscriu!
cornelioandanciu scrie:Da ti se pare normal ca altii sa plateasca? Ti se pare normal ca oamenii de la Pungesti au fost batuti cu bestialitate cand Ponta era prim ministru?Ti se par normale taxele si impozitele pe care le-a introdus? (Taxa pa stalp) Dupa ce se vor scoate taxele astea in special din apicultura, atunci si noi, cei care nu ne numim apicultori fondisti, vom avea curajul sa ne investim in chestia asta banii pe care i-am muncit din greu! Fara sa ma oblige niste ******* sa ma fac PFA ca sa pot vinde un borcan de miere!
MIHAI BALS scrie:cat impozit platiti la stupi ?
cornelioandanciu scrie:Zero! Ca am putini.Dar vad ca in tara asta oameni care au vrut sa traiasca din asa ceva, care si-au investit averea in albine, producand beneficii pentru toata lumea, astazi sint buliti de niste cacanari care de cum s-au vazut la putere au inceput sa ne beleasca cu taxe si impozite! Imi ajunge tva-ul care-l platesc la orice produs care il cumpar pentru stupina! Nu mai zice nimic, du-te si voteaza-l pe Ponta.Probabil ca stii de ce!
ioanpuiu scrie:MIHAI BALS scrie:cat impozit platiti la stupi ?
De solidariate de breaslă ai auzit ?
Eu, hobistul, am participat la trei acţiuni al sindicatului apicultorilor şi pe tine nu te-am văzut.
Şi nu plătesc nici un impozit.
MIHAI BALS scrie:acolo s-au dus banii nostrii!
s-au pompat bani cu nemiluita intr-un orasel(frumos de altfel) DAR in detrimentul altor sute de orasele!
primarul Pitestiului(da...opus politic,ati ghicit) spunea ca daca s-ar fi pompat in Pitesti atatia bani cat s-au pompat in Sibiu,ar fi legat Pitestiul de Bucuresti si cu autostrada suspendata si cu una prin pamant.
ves.lucian.zabrani scrie:Nu platesc impozit pe stupi pentru ca nu am inca 75 !!!
DAR MA DERANJEAZA IDEEA !!!
Si sunt convins ca suma adunata din impozitul pe stupi este neesentiala pentru guvern !!!
DAR EI AU ZIS : HAI SA-I TAXAM SI PE ASTIA !!!
![]()
![]()
Mircea_63 scrie:MIHAI BALS scrie:acolo s-au dus banii nostrii!
s-au pompat bani cu nemiluita intr-un orasel(frumos de altfel) DAR in detrimentul altor sute de orasele!
primarul Pitestiului(da...opus politic,ati ghicit) spunea ca daca s-ar fi pompat in Pitesti atatia bani cat s-au pompat in Sibiu,ar fi legat Pitestiul de Bucuresti si cu autostrada suspendata si cu una prin pamant.
Buget Sibiu 2013 384.503.670 lei. http://www.sibiu.ro/ro2/pdf/2014/raport_primar2013.pdf
Buget Pitesti 2013 405.190.000 lei http://www.primariapitesti.ro/portal/ar ... 202013.pdf
Sibiu 236.093.785 lei. din impozitele sibienilor.
Pitesti 171.694.000 lei din impozitele pitestenilor.
Informatiile sunt la liber si oficiale.
cornelioandanciu scrie:Dar vad ca in tara asta oameni care au vrut sa traiasca din asa ceva
MIHAI BALS scrie:eu platesc(in medie) 2000/luna(doua mii de lei noi pe luna) si crede-ma ca uneori mi-e greu(iarna,cand nu e de lucru).
ce sa mai zic?
tac in fata ta care nu platesti nimic.
cornelioandanciu scrie:MIHAI BALS scrie:cornelioandanciu scrie:Zero! Ca am putini.Dar vad ca in tara asta oameni care au vrut sa traiasca din asa ceva, care si-au investit averea in albine, producand beneficii pentru toata lumea, astazi sint buliti de niste cacanari care de cum s-au vazut la putere au inceput sa ne beleasca cu taxe si impozite! Imi ajunge tva-ul care-l platesc la orice produs care il cumpar pentru stupina! Nu mai zice nimic, du-te si voteaza-l pe Ponta.Probabil ca stii de ce!
eu platesc(in medie) 2000/luna(doua mii de lei noi pe luna) si crede-ma ca uneori mi-e greu(iarna,cand nu e de lucru).
ce sa mai zic?
Nu trebuie sa taci in fata mea ca eu nu platesc! Din partea mea poti sa platesti si 4000 de lei pe luna! Eu nu am de gand sa o fac! Non combat, asta-i atitudinea mea si a multor altora, sint convins.Adica imi pun o intrebare:Pentru ce? Inca nu am gasit raspunsul! Asa ca am zis ca mai bine ii las pe fondisti sa plateasca, pana o sa invete cat se poate plati dupa albine,Doar pe pielea lor invata.Anul asta toti am primit o lectie, dar ma rog bunului Dumnezeu ca si anul viitor sa fie la fel! Numai asa va ramane in picioare doar cine are dragoste de albine! Pe tine sa te injure lumea pentru ce am zis acuma, nu pe mine! Ca m-ai facut s-o zic...
proapis13 scrie:MIHAI BALS scrie:eu platesc(in medie) 2000/luna(doua mii de lei noi pe luna) si crede-ma ca uneori mi-e greu(iarna,cand nu e de lucru).
ce sa mai zic?
Nu inteleg faza cu banii astia platiti pe luna ca impozit din venituri apicole ,poti sa explici ??
MIHAI BALS scrie:Mircea_63 scrie:MIHAI BALS scrie:acolo s-au dus banii nostrii!
Buget Sibiu 2013 384.503.670 lei. http://www.sibiu.ro/ro2/pdf/2014/raport_primar2013.pdf
Buget Pitesti 2013 405.190.000 lei http://www.primariapitesti.ro/portal/ar ... 202013.pdf
Sibiu 236.093.785 lei. din impozitele sibienilor.
Pitesti 171.694.000 lei din impozitele pitestenilor.
Informatiile sunt la liber si oficiale.
Nea Mircea,crezi ca toti suntem botanisti?
ce-mi arati matale acolo sunt incasarile la BUGETUL LOCAL,nu ce bani a dat guvernul lui X oras.
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori