TDI scrie:Toti piretroizii de sinteza folositi pt varroa fără alte substante, provoacă acarianul sa dezvolte imunitate in 4-7 ani.
Depinde din ce generatie de piretroizi de sintreza face parte substanta activa
TDI scrie:Toti piretroizii de sinteza folositi pt varroa fără alte substante, provoacă acarianul sa dezvolte imunitate in 4-7 ani.
alexx scrie:oroles prietene.... problemele au apararut la unii deoarece acele persoane au ingerat mai multa substanta si o bacterie oricare ar fi la oamnei poate avea simptome diferite dar asta nu inseasmna ca omul e rezistent la o substanta doar are caracteristici diferite oricum trebuie sa fie mutant si asta e egal cu 0 la fluvaliant este o alta poveste pe care cred ca o stii...parul despre corp zici???citeste despre hiperticoza pentru ca stiu ca habar nu ai ce este
lache scrie:Un prieten, incepator ca si mine, imi spune recent ca lui i-au...roit in octombrie 7 stupi (din 8) !!!
vulpea scrie:Pt. Mircea 63:ce prostie mai e si asta? ...............................................................................Ceausecu nu a stiut cum sa musamalizeze mai bine chestiunea asta.cu RESPECT pentru adevar !
alt stupar scrie:lache scrie:Un prieten, incepator ca si mine, imi spune recent ca lui i-au...roit in octombrie 7 stupi (din 8) !!!
Baieti, e... groasa !![]()
La nivel de zona, aud din toate partile povestea asta. Stupi care au fost... stupi, acum au ramas lazi![]()
Imi zice astazi un fecior ca de doua zile albinele lui culeg in draci (la noi e cald) si culoarul de zbor e atat de vizibil incat poate merge pe sub el ca pe sub o bolta... direct la prisaca unde zilele trecute cica au fost ceva roi prin pomi.
In alta parte, din 28 n-a mai ramas nici de samanta.
Altul, a inceput cu tratamentele abia la sfarsit de septembrie iar acum cel mai bun stup e cam pe trei rame.
Horror.
Mai lipseste o iarna apriga
vulpea scrie:Pt. Mircea 63:ce prostie mai e si asta?"omul s-a imunizat la ciuma".poate nu sti cati au murit in Bucuresti cand s-a regularizat albia raului Dambovita,atunci cand au dat de cadavrele ciumatilor de la marea ciuma de acum un secol din Bucuresti.Ceausecu nu a stiut cum sa musamalizeze mai bine chestiunea asta.cu RESPECT pentru adevar !
vulpea scrie:culmea e ca n-am citit niciodata Clik(si nici nu citesc).si Ceausescu nu se scrie cu" ".cele ce am relatat au fost traite de mine,deci nu am cum sa tin cont de filozofarile tale.si mai lasa "politizarile" ca nu te "prind".PS.pe vremea lui Ceausecu ascunderea realitatii era o politica de stat.
vulpea scrie:Pt.Patrascu:sti cati inca mor in Japonia dupa bombardamentele atomice ,in fiecare an? pentru ca s-au imunizat la iradiatii?dupa aproape 70 ani!cum explici atunci ca desi traiesc in fiecare zi cu iradiatia in "nas",cei dela radiologie nu stiu cum sa se protejeze mai mult si mai bine de iradiatia "benefica"?eu nu cred in evolutia omului si in "proverbiala" lui adaptare la nou(vezi boli noi aparute si chiar vechi care recidiveaza cu mare "succes"-pneumonie,s.a.se pare ca omul e cel mai slab animal din sistem!daca nu e si dovedit stiintific.
vulpea scrie:era vorba de cazurile de ciuma care au inceput sa apara cu ocazia excavarilor prilejuite de regularizarea albiei raului Dambovita
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Daniel.20 şi 15 vizitatori