Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Re: Poiana lui Nea' Iocan

Mesajde Bambucha » 16 Noi 2014, 13:11

paul scrie:In timp ce baseii doar "programau"sa dea banii inapoi, pontistii chiar i-au dat !

Cu ce pret? Taind toate investitiile si punand taxa suplimentara pe benzina si pe stalp? Cum sa te dezvolti daca nu investesti?
Intreb si eu ca nu vad rolul presedintelui in toata relatia executivului. Nu vad de ce se agata PSD cu atata ardoare de presidentie, in timp ce are oricum puterea executiva parlamentul si guvernul! Sau e doar "o lozinca"?

Paul, niciodata nu am vazut un popor mai dezbinat ca acum. Esenta raului este printre cei care au sadit-o sistematic ani la rand prin mijloace media:( si-si trag radacinile din perioada cealalta. Nu prin dezbinare si ura se creeaza unirea!! :(

Ps: Sper ca poti constata ca nu am pus etichete de tipul "dezinformator" "basisti" s.a. care au curs aici pe topic.
Buy E.U.
Bambucha

Mesajde livas » 16 Noi 2014, 13:24

Mircea_63 scrie:
livas scrie:
Mircea_63 scrie:A naibii, nici macar nu era asa saraca, dar hapsână si convinsa ca e foarte smechera. :lol:
C-asa-i romanul... istet si se descurca.

Pai ce, nu am avut cu totii de unde invata, nu am avut noi 10 ani un presedinte jucator, un jmecheras care i-a ciuruit pe toti, un clovn care cu un ochi plangea pe Stolo si cu celalalt hahaia la toti, acuma, na poftim baba, dupa asa conducaretz, asa oameni , si suntem multi de astia frate !!!!!! :evil:
...........................

Tu insinuezi .....

Botanisti... tu si Bals? Treaba voastra.

Nene Mircea 63 i-mi pare rau ca a-ti inteles atatea insinuari, eu nci macar nu ma-am gandit la dastea!! De fapt doi oameni se uita la un lucru si vad doua lucruri total diferite !!! ;)
livas

Mesajde peterneamt » 16 Noi 2014, 13:30

livas scrie:
Mircea_63 scrie:
livas scrie:
Mircea_63 scrie:A naibii, nici macar nu era asa saraca, dar hapsână si convinsa ca e foarte smechera. :lol:
C-asa-i romanul... istet si se descurca.

Pai ce, nu am avut cu totii de unde invata, nu am avut noi 10 ani un presedinte jucator, un jmecheras care i-a ciuruit pe toti, un clovn care cu un ochi plangea pe Stolo si cu celalalt hahaia la toti, acuma, na poftim baba, dupa asa conducaretz, asa oameni , si suntem multi de astia frate !!!!!! :evil:
...........................

Tu insinuezi .....

Botanisti... tu si Bals? Treaba voastra.

Nene Mircea 63 i-mi pare rau ca a-ti inteles atatea insinuari, eu nci macar nu ma-am gandit la dastea!! De fapt doi oameni se uita la un lucru si vad doua lucruri total diferite !!! ;)

:D
ps. asta e mani-pulare fără money.... ;)
peterneamt

Mesajde livas » 16 Noi 2014, 13:34

peterneamt scrie:Ce ţie şi cu televiziunile astea.....băi ....toţi proştii îşi dau cu......)

Nene Peterneamt , aveti tot dreptul sa nu fiti deacord cu mine, da sa stiti ca si cuvantul prost produce dezbinare in ,,galerie'' !!!!! Va salut cu respect....eu !!!!! ;)
livas

Mesajde peterneamt » 16 Noi 2014, 13:41

Am avut 14 candidaţi.....dar din păcate toţi cu hibe mai mari sau mai mici. Ne trebuie o şcoală să pregătească viitorii politicieni, altfel tot penalii vor conduce ţara şi pe noi...... :roll:
ps. fiecare are dreptatea şi interesul lui .....şi eu îl respect. ;)
;)
peterneamt

Mesajde feederman » 16 Noi 2014, 14:36

MIHAI BALS scrie:acolo s-au dus banii nostrii!

Nu vazui nici un ban de-ai vostri p'acilisa. Az'vara mai venea o matusa cu dragavei si praz , da s-a retras si ea , ca să facu mai frig.
Impozit?! Nu platesc. Dar nici medicamentele nu mi le pot cumpara. De cca doi ani. La medic nu mai merg de jena, nu-l pot minti la nesfarsit ca urmez tratamentul.Si am Familie!
livas scrie: A stat spanchiul asta 10 ani numai cu batul prin gard si sa certat cu toti si prostimea a ajuns in fundul wc-ului .

cam 9 ani baga asta batu' . Acu nu-l mai are ca-l fura Ponta si-l transforma in *ulan cu electrosocuri. Sa ne-nvatam minte.
Sa nu uiti Darie!
feederman

Mesajde Ioan Guist » 16 Noi 2014, 14:45

Catre Lu'lica.
Ai votat ba??
http://stiri.tvr.ro/votul-romanilor-pen ... 52157.html
Pai ce mai stai?? Adica ...maistai acolo pana votezi !! Sa nu avem discutii cand ne intalnim!
Nu-mi permit luxu' sa fiu ...pesimist ! .
Ioan Guist

Mesajde Mircea_63 » 16 Noi 2014, 14:51

livas scrie: Nene Mircea 63 i-mi pare rau ca a-ti inteles atatea insinuari, eu nci macar nu ma-am gandit la dastea!! De fapt doi oameni se uita la un lucru si vad doua lucruri total diferite !!! ;)

Livas, am patit o treaba. Vorbeam cu un psiholog, una-alta. La un moment dat imi zice asta cum ca am fost abuzat in copilarie. Asa-i dom`le, am mai si luat-o uneori pe coaja, dar de unde naiba stia, ca eu n-am suflat un cuvant. :shock:
M-am apucat degraba sa invat si eu psihologia. Numai ca uneori imi da cu virgula. Uite asa... citem una si intelegeam alta. ;)

Hai bro, mai cu simtul umorului...
Si nu mai imi spune "nene", ca suntem cam de-o seama si daca n-am fi... tot eu sunt mai tanar. :D
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde livas » 16 Noi 2014, 17:43

Mircea_63 scrie:

Si nu mai imi spune "nene", ca suntem cam de-o seama si daca n-am fi... tot eu sunt mai tanar. :D

:lol: :lol: ...mi-ai placut aici, da daca iti povestesc de cele 6 ore de fotbal pe care le joc saptamanal, asa urat si garbovit cum sunt, ce zici te mai gandesti ? :lol:
....si una ca a lu Mihai Bals,
HA! am votat cu Ione HA!!!! :lol:
livas

Mesajde Mircea_63 » 16 Noi 2014, 17:47

D`apoi... sa traiesti. Sa fie cum ai votat! :D
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde MIHAI BALS » 16 Noi 2014, 19:47

patrascu scrie:http://www.pah.ro/votat-cu-ponta-votat-cu-iohannis/

LIKE!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 16 Noi 2014, 19:53

peterneamt scrie:Ce ţie şi cu televiziunile astea.....băi ....toţi proştii îşi dau cu presupusul..... băi....
;)

tu...in primul rand...invata ROMANA!
apoi...daca mai vrei si poti,exprima-te ROMANESTE!
stiu...E GREU!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 16 Noi 2014, 20:04

feederman scrie:
MIHAI BALS scrie:acolo s-au dus banii nostrii!

Nu vazui nici un ban de-ai vostri p'acilisa. Az'vara mai venea o matusa cu dragavei si praz , da s-a retras si ea , ca să facu mai frig.
Impozit?! Nu platesc. Dar nici medicamentele nu mi le pot cumpara. De cca doi ani. La medic nu mai merg de jena, nu-l pot minti la nesfarsit ca urmez tratamentul.Si am Familie!
livas scrie: A stat spanchiul asta 10 ani numai cu batul prin gard si sa certat cu toti si prostimea a ajuns in fundul wc-ului .

cam 9 ani baga asta batu' . Acu nu-l mai are ca-l fura Ponta si-l transforma in *ulan cu electrosocuri. Sa ne-nvatam minte.

stiu,esti frate cu I.G.(om respectabil).
ce bine de voi!
adica:
-nu platim impozite,statul sa ne dea de toate!
MIHAI BALS

Mesajde ioanpuiu » 16 Noi 2014, 20:06

MIHAI BALS scrie:tu...in primul rand...invata ROMANA!
stiu...E GREU!

Nimic mai firesc decît Mihai din Bals, care îl pune la respect pe Gh. Dinică. :)
Cu toţii suntem sclavi...doar că speranţa ne împiedică să vedem asta.
ioanpuiu

Mesajde MIHAI BALS » 16 Noi 2014, 20:08

livas scrie:
Mircea_63 scrie:

:lol: :lol: ...mi-ai placut aici, da daca iti povestesc de cele 6 ore de fotbal pe care le joc saptamanal, asa urat si garbovit cum sunt, ce zici te mai gandesti ? :lol:
....si una ca a lu Mihai Bals,
HA! am votat cu Ione HA!!!! :lol:

PRIETENI,nu ma intereseaza cu cine votati!
lucrul cel mai bun e faptul ca putem discuta despre asta!
adica e ceva democratie AICI!
MIHAI BALS

Mesajde MIHAI BALS » 16 Noi 2014, 20:11

ioanpuiu scrie:
MIHAI BALS scrie:tu...in primul rand...invata ROMANA!
stiu...E GREU!

Nimic mai firesc decît Mihai din Bals, care îl pune la respect pe Gh. Dinică. :)

alooo,ROMANESTE se scrie.... DECAT!
MIHAI BALS

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE