Dreptul la vot.
Bambucha scrie:Asta in timp ce in ilfov prezenta la vot e de 74 % la ora 19![]()
"In gradina lui Ion, toate pasarile dorm.."
Mircea_63 scrie:Paul, sotia d-lui Ratiu a iesit la coada aia de 5000 de romani, la Londra, ca sa-i incurajeze sa voteze. N-a spus cu cine.
paul scrie:Mircea_63 scrie:Paul, sotia d-lui Ratiu a iesit la coada aia de 5000 de romani, la Londra, ca sa-i incurajeze sa voteze. N-a spus cu cine.
Mircea, eu n-am nimic cu cei care voteaza din ... constiinta civica ! Indiferent cu cine voteaza ! Ideea este ... sa voteze cinstit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azi spre ex, am dus in masina mea la vot ... 3 Johanisti ! Eu singur si ei ...trei (nevasta-mea, soacra-mea si socru-meu) !Nah, acuma poti sa mai zici ca nu degeaba ma inteapa albinele ???
paul scrie:Mircea_63 scrie:Paul, sotia d-lui Ratiu a iesit la coada aia de 5000 de romani, la Londra, ca sa-i incurajeze sa voteze. N-a spus cu cine.
Mircea, eu n-am nimic cu cei care voteaza din ... constiinta civica ! Indiferent cu cine voteaza ! Ideea este ... sa voteze cinstit !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azi spre ex, am dus in masina mea la vot ... 3 Johanisti ! Eu singur si ei ...trei (nevasta-mea, soacra-mea si socru-meu) !Nah, acuma poti sa mai zici ca nu degeaba ma inteapa albinele ???
cornelioandanciu scrie:MIHAI BALS scrie:o sa lipsesc un PIC!
100 de zile?
proapis13 scrie:Abia acum imi dau seama de ce nu-i au soacrele la inima pe unii gineri![]()
Vazui si eu pe mama soacra ca se cam uita pe un ochi la mine dar,abia citind pe forum ma dumirii de ce
cornelioandanciu scrie:Pentru Mihai Bals .Imi este scarba de politica.Gargara pe care am facut-o pe aici a fost ca nu aveam altceva mai bun de facut.Oricum cred ca apreciezi ca te sustin, eu un nesimtit neplatitor de impozite apicole iau apararea de cate ori pot celor care platesc!
MIHAI BALS scrie:paul scrie:Mircea_63 scrie:Paul, sotia d-lui Ratiu a iesit la coada aia de 5000 de romani, la Londra, ca sa-i incurajeze sa voteze. N-a spus cu cine.
meriti statuie!
peterneamt scrie:MIHAI BALS scrie:paul scrie:Mircea_63 scrie:Paul, sotia d-lui Ratiu a iesit la coada aia de 5000 de romani, la Londra, ca sa-i incurajeze sa voteze. N-a spus cu cine.
meriti statuie!
Deci îţi place să-i torturezi ?.....sau numai pe mama soacră ?
Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 12 vizitatori