modigliani scrie: Nu confundati userul Modigliani de pe Stuparitul cu userul Modigliani de pe Anunturi Apicole . Sunt doua "entitati" , cu motivatii diferite , in sectiuni diferite ( chiar daca eu personal sunt autorul ambelor ..... ) . Va rog discerneti .
iosca scrie:Ce sa DISCERNEM ?Ca entitatea "userul Modigliani de pe Stuparitul" nu-i motivata deloc, sa-i creasca vanzarile entitatii "userul Modigliani de pe Anunturi Apicole"
Ba chiar s-or incaiera cand se-ntalnesc !? Cred ca va e f greu sa le struniti pe amandoua !?
![]()
( Sincere scuze d-lui Modigliani si tot respectul ! Pur si simplu, m-ati prins intr-un moment vesel si mi-a fost greu sa m-abtin. Considerati-l un comentariu amical, prietenesc fara nici o urma de rautate. Toate cele bune ambelor entitati !
)
gica scrie: - proapi sa vad si eu minunea asta.Cred ca va fi invers.Anul ce vine nu cred sa fie impozit pe stupi dar mult nu mai este.
adycnst scrie:cine se baga la un protest impotriva aberatiei!?...pun pariu ca nimeni, toti vor fugi pe sub mese, pe sub stupii ce au inceput sa ierneze, etc...cineva ma intreba cata bere beau....Multaaaa, eu insa intreb, ce faceti sa opriti masura aceasta stupida!? - NIMIC! cred ca daca un ****** de la un minister ne va pune maine sa crotaliem trantorii(aberant) ne majoritatea ne vom gandi cum dracu sa facem asta si nicidecum sa mergem la minister sa ne sustinem drepturile!?...asta este diferenta intre noi si Europa civilizata, trist dar adevarat!
MyBees scrie:Crotalierea este obligatorie pentru cei care acceseaza fondurile(in cativa ani, mai mult ca sigur va fi pentru toti, dar nu acum)
Daca eu iti dau 3 lei si tu ma furi de imi sare basca din cap, este normal sa ma protejez. Asa ca eu gasesc normala "crotalierea"
In privinta modalitatii pe care au gasit-o... Stiu ca inainte de luarea deciziilor, apicultorii au fost invitati la discutii pentru a gasi o varianta optima. Bineinteles, prin intermediul asociatiilor, pentru ca nimeni nu bate niciodata din poarta in poarta sa ceara parerea lui Nea Costel, sau nea Fanel...
Mai departe, ca pe apicultori i-a durut la basca sau ca asociatiile nu si-au facut treaba, nu stiu... cert este ca decizia a ramas in carca capetelor luminate din varf... Si ei atat au putut.
Si acum avem exact ceea ce meritam si nimic mai mult.
Acum dati in mine, ca duc
Bogdan.ag scrie:Am doar cateva nelamuriri care sunt convins ca-mi vor fi elucidate de ferventii sustinatori ai crotalierii .
1. Modul de fixare al placutelor este unul banal: si un copil le poate monta/demonta cu o surubelnita
2. Daca nu se impune crotalierea pentru toate familiile de albine ce s-a rezolvat ?
3. Mai degraba sunt ajutati hotii : monteaza placute in locul celor furate cu stupii si gata : sunt acoperiti din punct de vedere legal .
Singurul avantaj ramane faptul ca se vor umple conturile unor "firme mari" producatoare de ...placute![]()
Mi s-ar fi parut corect si normal sa existe un pret unic in Romania pentru placute , iar modul de fixare sa fie bine pus la punct .
Înapoi la DISCUTII APICOLE DIVERSE
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: crisandp2 şi 48 vizitatori