paul scrie:- raman la parerea mea, aceasta reactie de indarjire a fost indusa prin mijloace specifice. Voi va folositi de feisbuk !
Fara voia lui IG imi voi spune si eu parerea. Promovarea unei opinii in termeni identici in acelasi timp si spatii diferite ,inseamna
raspuns la ordin. Manipularea a fost la indemana voastra si a noastra. Cauza este alta. Este ceea ce analistii politici, ori nu vad, ori nu vor sa vada. Motivul determinant al esecului acelui nenorocit, l-a constituit enorma frustrare si umilinta generata de aroganta si golaneala pe care a afisat-o permanent acel derbedeu. Daca cunosti in profunzime generatia Face Book, ar trebui sa stii ca o simpla jignire provoaca o reactie de respingere a interlocutorului. Indiferent de varsta. Stii cum este sa fii jignit, secunda de secunda, cum este sa suporti tone de zoaie in fiecare clipa? Reactia de respingere in acest caz este Definitiva. Numai sfintii pot ierta. Noi suntem oameni si nu suntem in stare de iertare. Stii de ce ? Fiindca in mutu', prostu', neamtu', vanzatorul de copii, hitleristul care statea siderat, in fata unui golan care jubila si il insulta, s-au recunoscut milioane de romani amariti, cu fete trase si pamantii, tacuti, oameni care intotdeauna se adreseaza cu va rog si incheie cu multumesc, care se roaga pentru santate, pentru a putea munci pentru familie, pe care-i vezi doar in statii de autobuz sau in trenuri mergand spre servicu sau inapoi spre casa, care nu se odihnesc niciodata indeajuns, care au fost si sunt insultati, umiliti si marginalizati in fiecare clipa a vietii lor. Fiecare roman cinstit si umil, a perceput insultele si aroganta derbedeului, ca pe o insulta personala, au simtit, suficienta, opulenta si minciuna indivizilor de deasupra lor, ca pe un suprem dispret. Si atunci au renuntat la sfintenie si au lovit in derbedei cu ce au avut la indemana. Cu votul. Sa nu dea Dumnezeu cel sfant!... Stii cand a pierdut...impertinentul?(eufemism) La prima confruntare de la Realitatea, atunci cand jubilati , ca l-ati facut praf pe prostul. Atunci de fapt a pierdut, fiindca romanii de care-ti spuneam s-au identificat cu ION.
Citat din derbedeu:
Ma simt trist. Familia mea sufera mai mult decat mine.
Te intreb , cum s-au simtit sub tonele de mizerii, aruncate asupra lor, batrana soacra a lui ION, in varsta de cca 90 de ani, parintii lui Iohanis tot de 90 de ani si sotia lui? L-au balacarit pana si pe socrul sau, cel dus de mult dintre noi. Au avut cumva un rol de cenusareasa?! Sau sunt cetateni de mana a doua, in comparatie cu clanul Sarbu* si nobletea de derbedeu bucurestean din dosul blocului. Raspunde! Ar trebui sa fie pedepsiti, toti cei care au aderat la aceste monstruozitati.Spre norocul vostru acum sunteti reprezentati de un om de valoare.
* Rabdare ! In curand se va vedea ce se afla sub sutana raspopitului. Se adevereste vorba romanesca: Dumnezeu cand vrea sa piarda un om, mai intai ii ia mintile.