Prima pagină OFF TOPIC CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE

Aici poti pune tot felul de intrebari (altele decat cele legate de apicultura) . Poti discuta cu alti apicultori despre orice iti trece prin cap.
Reguli forum
Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii : viewtopic.php?f=35&t=6168

Votati

Chestionarul s-a închis pe data de 15 Noi 2014, 18:48

Ponta
12
17%
Johannis
60
83%

Voturi totale : 72

Re: Sondaj on-line

Mesajde stefanmadalin » 18 Noi 2014, 02:39

Florin Dobre scrie:
MIHAEE'E scrie:..
Ai fost vreodata pus in situatia de a fi nevoit sa pleci afara la munca? Nu? Atunci...mucles. ;)

Nu toti sunt lasi. Dupa ce ca bugetarilor le-au taiat salariile(cine? viitorul prim ministru) mai vreti sa-si faca si treaba pe 700 lei. Pretentiosi oameni. Ar trebuii sa va varsati frustrarile pe cei care sunt si platiti bine si nici treaba nu fac.

Plateste italianu(fara intentie, doar exemplu) RCA triplu fata de 2010? I se taie lui salariul cu 25%? te imbolnavesti, platitor de asigurare, si te curata aia prin spitale de bani ca altfel mori, ajungi in justitie cu tot felul de nebuni paranoici, pretul la motorina creste cu 2/3, la ingrasaminte se dubleaza, samanta de porumb produsa in Romania se vinde cu 700 lei doza, aceeasi doza produsa in Romania in bulgaria e 420 lei, cum asa??>??? Cerealele fac un tur pe Marea Neagrasi se intorc la pret mai mare,statul arendeaza la mari tribuni sute de mii de hectare pe redevente de nimic, marii baroni au datorii si fraude la stat cu milioanele si scapa si ei cu 1-2-4 ani de inchisoare.... mierea engros e 12-20 lei iar prin alte tari e in Euro, avem noi sosele pline de gropi,avem.In tara nu mai se tine in rpezent niciun master de ameliorarea plantelor...cum se poate asa ceva???????????????????? Asta da curaj !! Vine unu, se da neamt ,primeste sustinerea vechiului sugator de neam, si lumea-l voteaza, ca ei vor presedinte neamt, mai mai si-l asemuiesc lui Carol I.... Si-arunca singuri gaini prin sediu pe partea cu Arcul de Triumf, si nimeni nu vede nimic, CUM ASA? acolo sta mai mereu un echipaj de politie.....imediat vin si cu explicatia la cald: Amenintare cu MOARTEA! Stia si prin istorie cand s-a mai intamplat lucrul asta....
Te uiti la stiri, sii vezi pe cei din diaspora cum voteaza pentru ''schimbare'', ei vor sa schimbe, pe cine?? cu cine?? Pe neamt, care are sustinerea PDL, cei ce i-au facut pe majoritatea sa plece din tara. Nu se prea schimba nimic.
Iese Mos craciun la interviu si zice ca el e liber de Baselu, pai si campania cine i-a platit-o, cine i-a platit pe cei ce au dat 50 lei/vot?? Vine si zice ca sa-i pedepsim pe cei ce s-au ocupat de votul de afara, sa cheme domne toti ambasadorii si sa...ce?
Mai vin si sondajele, principalii votanti sunt tinerii acum, mare noutate, cum care tineri, aia de verile trecute plangeau pe la licee cu bacul.... Care fie vorba nu prea e vina lor ca au ajuns asa. Nu poti sa dai in profesori si sa ai pretentii la olimpiade.

VOi credeti ca un singur om poate scoate Romania de unde este ea acum?
stefanmadalin

Mesajde Florin Dobre » 18 Noi 2014, 02:57

Asta e baza capitalului electoral al stangii...cetatenii adusi la limita saraciei: usor de manipulat, usor de mituit cu 100 lei la salariu, usor de redus la tacere.
Din fericire tot mai multi voteaza cu capul si nu cu stomacul. Oricine a fost afara(la munca sau turist) a vazut ca la altii se poate si ALTFEL.

Un singur om poate schimba lumea din temelii daca are mesajul mobilizator potrivit vremurilor.
Când am pus ştampila, nu m-am gandit nici o clipa la oamenii din spatele candidatului. Am votat OMUL si FAPTA.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde stefanmadalin » 18 Noi 2014, 03:10

Stai sa vedem ca maine are termen cu Ani, sau zilele astea, inca nu e presedinte . Daca-l dau aia incompatibil cred ca iese tamtam. Sa vedeti acum valva mare cu majoritatea in parlament, iar fug dintr-o tabara in alta....
stefanmadalin

Mesajde Florin Dobre » 18 Noi 2014, 03:32

Treaba cu ANI a fost menita sa-l elimine din cursa. Pentru cine stie un pic de drept este o chestiune foarte simpla. A castigat cursa...la revedere. :)
Politicienii vor incerca sa-si traga spuza pe turta lor. Tocmai asta a si spus ca vrea sa faca...schimbarea clasei politice. Clasa politica e formata atat din pesedisti cat si din liberali...si altii.
Parlamentul actual ar putea sa opuna rezistenta acestei schimbari. Vom vedea maine cum se voteaza legea amnistiei si gratierii. Asta ne va arata daca alesii au inteles mesajul plebei. Bube-n cap sunt in ambele tabere.
Suntem pulbere de stele.
Florin Dobre

Mesajde Closcutz » 18 Noi 2014, 08:05

Florin Dobre scrie:Asta e baza capitalului electoral al stangii...cetatenii adusi la limita saraciei: usor de manipulat, usor de mituit cu 100 lei la salariu, usor de redus la tacere.
Din fericire tot mai multi voteaza cu capul si nu cu stomacul. Oricine a fost afara(la munca sau turist) a vazut ca la altii se poate si ALTFEL.

Un singur om poate schimba lumea din temelii daca are mesajul mobilizator potrivit vremurilor.
Când am pus ştampila, nu m-am gandit nici o clipa la oamenii din spatele candidatului. Am votat OMUL si FAPTA.

Nu stiu cum s-au derulat lucrurile prin Arges, dar in zona mea primarii de sub sigla Acl ,cu oamenii din subordine, au carat in nestire votanti(betegi, betivi,etc)Nu va zic si ce echipa au trimis cu urna mobila... Mobilizare comunista mai ceva ca-n 47. Impresia prezentata in media a fost de entuziasm si de emulatie, dar sa fim seriosi ca lucrurile n-au stat chiar asa. Faptul ca Udrea impartea declaratii la Paris in ziua votarii, Macovei la Londra, este sau nu campanie electorala in ziua alegerilor(lucru interzis de lege :? ).
Closcutz

Mesajde cristi x » 18 Noi 2014, 09:23

MIHAEE'E scrie:da ce sa-ti zic tie, cand sunt multi care au fost afectati direct aici in tara si au uitat (niste amnezici).vezi tu in spatele lui Johannis sunt numai PDL-isti (nu am vazut nici un PNL-ist) tocmai astia de care iti spuneam. tot ziceai ca ai parintii in tara - te-ai intrebat, atunci cand le faci cadou ceva banuti din cauza cui ??? trebuie 1/4 sa-i imparta cu statul roman!!!!!!!!! iti zic eu Boc, Blaga, Videanu, Udrea,etc etc. in cazul in care mai vine o taxa peste noi trebuie sa o platim noi, ca de voi aveti de platit taxe acolo si uite sunt niste lucruri care nu au o logica tocmai sanatoasa. eu va respect deciziile la toti si am rugamintea, ca atunci cand faceti un lucru sa-l analizati din mai multe unghiuri.

asta cu amnezicii este tare.
iohannis a adus o lista cu 30 penali.
ponta repeta ca obsedatul 3 nume.
iar aia cu taxele las-o ca macane. 1,5 miliarde intra in buget prin tva-ul amaratilor care au sacrificat familiile si sunt umiliti departe de casa, pentru ca penalii acoperiti de ponta in parlament sa-i toace prin afaceri de familie si pomeni electorale (sa vezi ce le mai platim noi la anul).
daca ma umileste un strain ma doare mai putin, dar cand esti umilit in fata ambasadei tale este grav.
si ca sa pui bomboana pe coliva, ne arati cum faci o analiza aprofundata din unghiul mort.
cristi x

Mesajde italianu » 18 Noi 2014, 15:39

Parinte, daca vrei iti spun cum s-au derulat alegerile aici la mine:90 %dintre romanii din strainatate au votat Johannis!
Pe noi cine ne-a mobilizat? Pe noi nu ne-au cumpart cu un pix ,calendar sau o bricheta,sau mai rau o pîine si-un litru de ulei!
Vai si amar de mama lor!
Intelepciunea vine (o)data cu virsta,...dar nu la toti!
italianu

Mesajde alt stupar » 18 Noi 2014, 15:48

stefanmadalin scrie:Stai sa vedem ca maine are termen cu Ani, sau zilele astea, inca nu e presedinte .

pe apa plutea un pai.
in apa, unu` afon la inot

Ce legatura s-ar putea forma intre acestia, exceptand apa, nevinovata ? :lol:
lada plina de albine, dalta si afumatorul
in rest... Dumnezeu cu mila !
alt stupar

Mesajde proapis13 » 18 Noi 2014, 16:08

Mai oameni buni A.N.I. nu judeca incompatibilitatea lui Iohanis cu functia de presedinte al Romaniei :shock:
Judeca o situatie de incompatibilitate cu functia detinuta si la primarie si ca si coactionar,daca nu ma insel la o firma prin 2010 :!:
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

Mesajde stefanmadalin » 18 Noi 2014, 16:11

Closcutz scrie:
Nu stiu cum s-au derulat lucrurile prin Arges, dar in zona mea primarii de sub sigla Acl ,cu oamenii din subordine, au carat in nestire votanti(betegi, betivi,etc)Nu va zic si ce echipa au trimis cu urna mobila... Mobilizare comunista mai ceva ca-n 47. Impresia prezentata in media a fost de entuziasm si de emulatie, dar sa fim seriosi ca lucrurile n-au stat chiar asa

Exact asa a fost si la mine in sat, dupa 12 noaptea au incins baietii o petrecere la crasma de rasuna tot satul. Am un coleg de liceu, a facut mare propaganda ACL pe facebook, el fiind pe la Afumati pe acolo. N-am mai vorbit cu el de vreo 4 ani, pe fb i-am dat ignore de ceva timp si in ziua votului cine crezi ca ma suna ca disperatu?
stefanmadalin

Mesajde Mircea_63 » 18 Noi 2014, 18:08

stefanmadalin scrie:
Closcutz scrie:
Nu stiu cum s-au derulat lucrurile prin Arges, dar in zona mea primarii de sub sigla Acl ,cu oamenii din subordine, au carat in nestire votanti(betegi, betivi,etc)Nu va zic si ce echipa au trimis cu urna mobila... Mobilizare comunista mai ceva ca-n 47. Impresia prezentata in media a fost de entuziasm si de emulatie, dar sa fim seriosi ca lucrurile n-au stat chiar asa

Exact asa a fost si la mine in sat, dupa 12 noaptea au incins baietii o petrecere la crasma de rasuna tot satul. Am un coleg de liceu, a facut mare propaganda ACL pe facebook, el fiind pe la Afumati pe acolo. N-am mai vorbit cu el de vreo 4 ani, pe fb i-am dat ignore de ceva timp si in ziua votului cine crezi ca ma suna ca disperatu?

Ai dreptate! Si la Bucuresti acelasi lucru. Au iesit in strada de bucurie. Niste nesimtiti, pai se poate? :?

Aia din diaspora ar trebui sa-si bage mintile`n cap, naibii, si sa voteze cu cine trebuie, cu cine...vrei tu. Daca votau Ponta era OK?

Closcutz scrie: Impresia prezentata in media a fost de entuziasm si de emulatie, dar sa fim seriosi ca lucrurile n-au stat chiar asa

Asta cu impresiile... e corecta.
Pfoooai, dar stii ce impresie aveam la inceput despre tine? :roll:

Ce entuzism? Alea au fost trucaje. Era unu singur in Piata Universitatii -si ala beat manga- si l-au filmat aia din diverse unghiuri de parea Piata plina. Unde mai pui ca si ala ramasese pe acolo de cu o seara inainte, de la meciul cu Irlanda, nu ca s-ar fi bucurat cumva de rezultatul alegerilor.

Closcutz, sa inteleg ca de data asta ai o parere diferita de cea a Preafericitului? :shock:
http://adevarul.ro/news/eveniment/patri ... index.html
Nimic din ce-i uman nu imi e strain. (S. Freud)
Abia am timp sa ma mir ca exist...(N.Stanescu)
Mircea_63

Mesajde Closcutz » 18 Noi 2014, 19:52

Respect libertatea votului si rezultatul procesului electoral, numai ca la mine in zona lucrurile n-au stat democratic, legal din punct de vedere electoral, moral sau cum doriti;campania dusa de Udrea si Macovei, n-a fost nici dezinteresata, nici intamplatoare,nici morala, dar a fost eficienta. Din punctul meu de vedere nu s-a produs nicio schimbare spectaculoasa, sper doar ca presiunea populara sa duca la mai multa ,,curatenie" printre alesi, la inlaturarea legilor precum cea a Imunitatii si amnistiei, sa se faca demersuri utile pentru votul electronic, sa se schimbe ceva in bine in tara asta. Nu-i condamn si nu sunt genul de om care sa fiu suparat pe careva ca a votat altfel decat mine(Imi doresc in schimb ca acestia sa voteze in cunostinta de cauza nu influentati sau cumparti cu 10 lei sau o bere!). Ps. Sotia a votat diferit in ambele tururi. Priveste altfel lucrurile, fiindca nu este bugetara si nu a fost afectata de taierile lui Boc.
Closcutz

Mesajde MIHAEE'E » 18 Noi 2014, 20:22

cristi x scrie:
MIHAEE'E scrie:da ce sa-ti zic tie, cand sunt multi care au fost afectati direct aici in tara si au uitat (niste amnezici).vezi tu in spatele lui Johannis sunt numai PDL-isti (nu am vazut nici un PNL-ist) tocmai astia de care iti spuneam. tot ziceai ca ai parintii in tara - te-ai intrebat, atunci cand le faci cadou ceva banuti din cauza cui ??? trebuie 1/4 sa-i imparta cu statul roman!!!!!!!!! iti zic eu Boc, Blaga, Videanu, Udrea,etc etc. in cazul in care mai vine o taxa peste noi trebuie sa o platim noi, ca de voi aveti de platit taxe acolo si uite sunt niste lucruri care nu au o logica tocmai sanatoasa. eu va respect deciziile la toti si am rugamintea, ca atunci cand faceti un lucru sa-l analizati din mai multe unghiuri.

iar aia cu taxele las-o ca macane. 1,5 miliarde intra in buget prin tva-ul amaratilor care au sacrificat familiile si sunt umiliti departe de casa, pentru ca penalii acoperiti de ponta in parlament sa-i toace prin afaceri de familie si pomeni electorale (sa vezi ce le mai platim noi la anul).
daca ma umileste un strain ma doare mai putin, dar cand esti umilit in fata ambasadei tale este grav.
si ca sa pui bomboana pe coliva, ne arati cum faci o analiza aprofundata din unghiul mort.

AMNEZICII:
cei care au uitat ca benzina era 6,2-- 6,3 ron ( vezi protestele din benzinarii)
cei care au uitat ca salariile au fost taiate
cei care au uitat de liberalizarea preturilor la gaze si curent
cei care au uitat ca TVA-ul a crescut de la 19 la 24 %
cei care au uitat ca s-a desfiintat contractul colectiv de munca la presiunea patronatelor
cei care au uitat ca varsta de pensionare a crescut cu 3 ani ( 62-- 65 ani)
MIHAEE'E

Mesajde paul » 18 Noi 2014, 20:29

proapis13 scrie:Mai oameni buni A.N.I. nu judeca incompatibilitatea lui Iohanis cu functia de presedinte al Romaniei :shock:

AGENTIA NATIONALA DE INTEGRITATE
Chiar asa ... ce daca se constata ca n-a fost integru ??? Nu mai era bun de primar ! Da-i bun de ... Presedinte ! :lol:
Caracterul fara inteligenta poate mult.Inteligenta fara caracter nu poate nimic !
paul

Mesajde MIHAEE'E » 18 Noi 2014, 20:50

MIHAEE'E scrie:
cristi x scrie:

AMNEZICII:
cei care au uitat ca benzina era 6,2-- 6,3 ron ( vezi protestele din benzinarii)
cei care au uitat ca salariile au fost taiate
cei care au uitat de liberalizarea preturilor la gaze si curent
cei care au uitat ca TVA-ul a crescut de la 19 la 24 %
cei care au uitat ca s-a desfiintat contractul colectiv de munca la presiunea patronatelor
cei care au uitat ca varsta de pensionare a crescut cu 3 ani ( 62-- 65 ani)

cei care au uitat de invrajbirea caregoriilor sociale ( bugetari contra celor care lucreaza la patronat--- aspect valabil pt florin dobre)
cei care au uitat de nemultumirea oamenilor in ian 2011!? vezi protestele din marile orase!
cei care au uitat ca statul roman s-a imprumutat 20 mld euro ( 20 mld eur : 20 mil pers= 1000 euro/pers) cresterea datoriei publice.

spui ca statul roman castiga 1,5 mld din TVA-ul banilor pe care ii trimet stranierii
daca faci un calcul simplu vei vedea ca 1,5 mld eur x 5 % ( dif dintre 19 si 24%) = 75 mil euro. sunt banii pe care stranierii ii pierd.

sloganul U.E " UNITATE IN DIVERSITATE " de aici trebuie sa intelegem toti faptul ca daca eu nu impartasesc aceleasi opinii cu voi asta nu inseamna ca sunt impotriva voastra si invers

si ce sa zic eu am sa fac mucles cum zice florin ! apropo mucles imi suna la fel ca si expresia "ciocul mic ca noi suntem la putere"

va salut ! va respect ! va rog sa nu contunuam discutiile acestea divergente ! multumesc frumos !

am uitat de unghiul mort = partea nevazuta a lucrurilor
cristi x toate lucrurile se fac dupa un plan
e posibil ca noi sa mergem dupa un plan programat cu mult timp in urma
nu numai pentru noi cei din romanica e valabil,ci pentru toata lumea contemporana ????????
MIHAEE'E

Mesajde proapis13 » 18 Noi 2014, 21:21

paul scrie:
proapis13 scrie:Mai oameni buni A.N.I. nu judeca incompatibilitatea lui Iohanis cu functia de presedinte al Romaniei :shock:

AGENTIA NATIONALA DE INTEGRITATE
Chiar asa ... ce daca se constata ca n-a fost integru ??? Nu mai era bun de primar ! Da-i bun de ... Presedinte ! :lol:

Daca Iohanis se stia patat NU candida la functia suprema in stat ; acolo este o ambiguitate ce da loc de interpretari juridice
Poate fi gasit vinovat de incompatibilitate dar nu CONDAMNAT ; asta nu-i cauzeaza cu nimic la ocuparea functiei in stat
Daca ANI il gaseste vinovat se supune legilor in vigoare iar procesul poate dura si un an
Banuiesc doar ca stii cine conduce tara in aceasta perioada
Daca decizia CCI este amanata pana dupa investirea in functia de presedinte atunci Iohanis este protejat de imunitate
ROMANIA nu are nevoie de asemenea mizerii politice in perioada asta asa ca ....
Romania are nevoie de linistea mult asteptata de cand cu majoritatea PSD-ului in parlament
Linistea asta se numeste coabitare politica si asa v-a fi inca doi ani de acum inainte
Informatia se gaseste in carti,carti pe care din pacate,odata cu feisbucareala apiculturii,nu le mai citeste nimeni...
proapis13

AnteriorUrmătorul

Înapoi la CAFENEA - DISCUTII DESPRE ORICE