jiji scrie:va salut .
vin si eu cu o idee, in matrita se poate baga si plasa de fibra de stica ,aceea care se pune peste polistiren sa sibo o legatura
SummerCat scrie:Fundul e inalt de 75mm, cu placuta de zbor la unghi incorporata, cu intrarea verticala
asa se scapa de murdarie si albine moarte lasate pe placa.
Mi l-as fi dorit si cu colector de fund, insa n-am mai apucat decat sa-l croiesc asa simplist, altfel fundul era mai inalt...
proapis13 scrie:Felicitari,mie unul imi place ce vad![]()
Daca tot esti chitit sa-ti faci colectoare de polen de fund,inspira-te din cel postat de mine la topicul despre colectoare
Are grila culisanta si inclinata la 45 de grade si nu este mai inalt de 30-40,intra la fix in fundurile tale de la stupi
mmhttp://forum.stuparitul.com/viewtopic ... nul#p12670
SummerCat scrie:O sa mai balangan intre colectoarele astea de polen, pana ma decid pe care-l fac.
Radoi Razvan scrie:Buna tuturor ! Urmaresc cu interes postarile dumneavoastra din acest topic dar vad ca nimeni nu spune de rezistenta lor in timp... si aici ii rog pe cei care au confectionati mai de mult asemenea lazi sa ne impartaseasca din experienta lor . Cat timp nu le-au ros albinele ? ce masuri au luat? Ii diferenta atat de mare la consum si la dezvoltarea in primavara, fata de ci de lemn?Eu sunt incepator am 10 stupi 1/1 si vreau din primavara sa ii fac ME pe 8 rame , ii riscant dar vreau sa incerc . Oare pot sa ii fac din polistiren si sa fie trainici? Cam prea multe intrebari dar sper ca sa gasim impreuna raspunsul. Multumesc anticipat!
andrei_calinescu scrie:Un Lyson cuib 10 rame cu 2 caturi 1/2 = 11 kile.
Un lemn acelasi volum ca mai sus = 22 kile.
La un pavilion/container, reduci greutatea la jumate cu polisterina, e ceva.
Înapoi la PLANURI....PLANURI....PLANURI.....
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 10 vizitatori