proapis13 scrie:vulpea scrie:mult mai practic si mai fara probleme(complicatii)este daca se aplica varianta lui Dan Margarit cu 2 corpuri alaturate jos si sus cu cat comun.
Vreau si eu un link cu metoda asta,daca se poate
Trantorul@ scrie:proapis13 scrie:vulpea scrie:mult mai practic si mai fara probleme(complicatii)este daca se aplica varianta lui Dan Margarit cu 2 corpuri alaturate jos si sus cu cat comun.
Uite cu 3 nu cu doua ...![]()
vulpea scrie:cauta "apicultura la distanta"a lui D.M.(lucrul cu 2 matci).
vulpea scrie:PS.stiu sa rezolv ... chiar furtisagul provocat de stupii vecinului(secret profesional).
vulpea scrie:pentru D.I.:nu cumva in felul asta ai transformat orizontalul in vertical(2 in 1)?
proapis13 scrie:vulpea scrie:mult mai practic si mai fara probleme(complicatii)este daca se aplica varianta lui Dan Margarit cu 2 corpuri alaturate jos si sus cu cat comun.
Trantorul@ scrie:Na vazusi ...... doamne fereste cum sa aiba magazie doar pe 2 nuclei .... asa ceva nu se exista!!!
proapis13 scrie:Trantorul@ scrie:Na vazusi ...... doamne fereste cum sa aiba magazie doar pe 2 nuclei .... asa ceva nu se exista!!!
Zambiliciule...ce aveti voi cu mine carcotasilor..vrusai sa vad cat face ,,pielea'' vulpitzei....
Daca avea filmele pe undeva dadea repede click cu link-ul...si gataaa...
pentru tine special...vezi ca are filmulete si cu 3 nuclei alaturati cu doua caturi puse peste ele![]()
aropo de nucleii de acolo....aici noi iernam pe ,,nuclei'' de aia
Trantorul@ scrie:
Io nu am absolut nimic cu tine .... si io ce link ti-am pus priam data ???!!! oare nu era cu 3 nuclei cu 2 magazii ???!!! esti cumva indragostit sau la ce-ti sta capu ?
vulpea scrie:pentru D.I.:nu cumva in felul asta ai transformat orizontalul in vertical(2 in 1)?nu ca ar fi o problema in asta.sincer m-as invita,daca nu sunt nepoliticos,sa vad la fata locului cutiile si chiar sa-mi dai un roi facut in acestia(in orice caz nu gratis).
poate-mi spui si cum pui hanemanul pe toata lungimea stupului(ai gasit Haneman pentru orizontal sau 2 han.de 12 R ?
PS.stiu sa rezolv furtisagul in stupina proprie si chiar furtisagul provocat de stupii vecinului(secret profesional).
paul scrie:Eu cand v-am spus ca asta (proapis) habar n-are cate urechi are, voi ati crezut ca am eu ceva personal cu el !![]()
Trantorasule, eu te stiam de om serios si nu fan ... dialogul surzilor !
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori