Lupule,te asigur ca nu ai sa ramai dezamagit,experimenteaza si ai sa descoperi incet,incet tot ce si cum
Dle Mircea da i drumu si la VULPE daca nu ai facut o deja
teinegru64 scrie:lupu_albinelor scrie:tocmai de asta am zis ca o diafrgama cu gaurele pentru uniformizare feromon ar face ca cele 2 unitati sa se dezvolte egal.
Cunosc aceasta boala...Dupa asta vei pune si un vantilator...pentru uniformizare miros...si vei avea o familie beton.Salut Bunka.
Diaconu scrie:2 in 1 este singura solutie care iti asigura siguranta unei productii adevarate.Acuma ,ca familiile sunt alaturate sau suprapuse ,in orizontal sau vertical putin conteaza,spatiu sa fie.
Lupule,te asigur ca nu ai sa ramai dezamagit,experimenteaza si ai sa descoperi incet,incet tot ce si cum![]()
Diaconu scrie:2 in 1 este singura solutie care iti asigura siguranta unei productii adevarate.Acuma ,ca familiile sunt alaturate sau suprapuse ,in orizontal sau vertical putin conteaza,spatiu sa fie.
Diaconu scrie:2 in 1 este singura solutie care iti asigura siguranta unei productii adevarate.
![]()
Acuma ,ca familiile sunt alaturate sau suprapuse ,in orizontal sau vertical putin conteaza![]()
nae scrie:Topicul a inceput cu doua matci anecbalice si s-a ajuns la intretinerea fam 3.14 cu 2-7 matci , boala involutiei se manifesta doar la noi sau si in alte parti ?
1- intretinerea a doua fam in cutie comuna despartite de diafragma(pe orizontala) e o inventie PROASTA si nu -ti trebuie capul cat galeata ci doar sa gandesti(albina nu incalzeste lada) .
2-o fam slaba iernata DEASUPRA uneia bune care ''pierde'' caldura = DA , ajuta .
3- (preluare dupa DM ) 2-3 matci a caror fam comunica in stadiul de roi e SINGURA garantie ca sunt BUNE ,tu le evaluezi ochiometric = albina e CTC-ul calificat .
N-am matci selectionate, sunt pe genunchi ,dar imi umplu lada la rapita-salcam SINGURE (nu toate) = SIGUR nu am material mai bun decat dv , DECI ?
Nu aveti nevoie de doua-3 matci ci de fainosag ...
lupu_albinelor scrie: DECI?
valigorj scrie:LA MULȚI ANI ROMÂNIA ! UN BUN REZULTAT PRO EUROPA IN R.MOLDOVA ! DOAMNE AJUTA !
lupu_albinelor scrie::mrgreen:
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Daniel.20 şi 15 vizitatori