Florin Dobre scrie:N-am probleme cu pitigoii si alte zburatoare. Oare datorita celor 3 caini care patruleaza printre stupi?
proapis13 scrie:Nu e numai din cauza cainilor,cand te apropii de stupina cu soarele din spate zici ca e eclipsa ...![]()
Daca patrulai si tu zilnic prin aer curat nu aveai imunitatea slabita ; chiar atat de rau ti-a fost de nu ai mai intrat pe forum ??
alt stupar scrie:La mine astazi s-a zburat de numa`. Chiar am dus niste stupi de pe o locatie la un pavilion, ca aveam trei gauri si ma plictiseam. Pe bune, 12* !
Mircea_63 scrie:Acum 10 minute am vazut pe una ce intra pe urdinis cu polen.![]()
De unde, cum...ea stie.
Mircea_63 scrie:Acum 10 minute am vazut pe una ce intra pe urdinis cu polen.![]()
De unde, cum...ea stie.
alt stupar scrie:De cand ???
Care va suti farul de pe cer ?![]()
La mine astazi s-a zburat de numa`. Chiar am dus niste stupi de pe o locatie la un pavilion, ca aveam trei gauri si ma plictiseam. Pe bune, 12* !
De unde, cum...ea stie.
Înapoi la INTRETINEREA ALBINELOR
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 14 vizitatori