stupar scrie:Era vorba ca din 2 decembrie 2014 se plateste ajutorul minimis.M-asi interesa daca a intrat in cont la cineva??
da au inceput sa intre.mie personal mi-au intrat.
stupar scrie:Era vorba ca din 2 decembrie 2014 se plateste ajutorul minimis.M-asi interesa daca a intrat in cont la cineva??
bunicu scrie:stupar scrie:Era vorba ca din 2 decembrie 2014 se plateste ajutorul minimis.M-asi interesa daca a intrat in cont la cineva??
da au inceput sa intre.mie personal mi-au intrat.
bunicu scrie:ajutorul de minimis pt. albine .azi ma anuntat cineva de la CEC sa merg sa ii ridic .vorbesc de bihor.
bunicu scrie:ajutorul de minimis pt. albine .azi ma anuntat cineva de la CEC sa merg sa ii ridic .vorbesc de bihor.
lucky5strike scrie:La 6 postari nu are cum sa curga nectarul... s-o fi incurcat...
Hai, bunicu, regleaza tiru' cum trebe...
bunicu scrie:....banii nu se vireaza dupa numarul postarilor , asa ca nectarul a curs .
bunicu scrie:banii nu se vireaza dupa numarul postarilor , asa ca nectarul a curs .
lucky5strike scrie:bunicu scrie:banii nu se vireaza dupa numarul postarilor , asa ca nectarul a curs .
Atunci poate aveti conducta directa la Bucuresti, la butoiul de nectar al onor MinFin...
Dila Daniel scrie:Da nu lasati fratilor omul in pace?
Daca i-a luat foarte bine,ca nu a luat banii mei sau ai altuia,iar daca minte,pe el se minte!
Bunicu,sa fi sanatos si mergem inainte.Acu',fi convins ca daca erai cunoscut ca persoana reala(nu un simplu username),generai mai multa incredere
Dar una peste alta,esti primul si unicul de pe forum, care afirma ca a luat banii de pe minimis...
Înapoi la LEGISLATIE NATIONALA SI EUROPEANA
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 11 vizitatori